siemano, ciągle tu siedzę jeszcze...ale to juz chyba ostatni raz bo to co tu sie wyrabia to jest paranoja... zostalo mi 10k sztukow bo kicha sie blokowac kiedy tyle sie dzieje na bananowej. Ze strata puscilem, a co:) handlują tu między sobą i nikt "powazniejszy" nie chce sie w to mieszać. Moze przydałby sie jakis raport za 4q, że fatalna sprzedaz/przychód niższy od 5 lat...marża do d...i wtedy pompa jak nic... marzenia... macie jakies pomysly co mogloby tu cos ruszyc i wroci chocby pod 2,5 ? zastanawia mnie, że te ludy z zarządu nie chcą miec "wartosciowej" spółki...bo ten poziom to kpina. A zarobic na pewno chcą...bo po co by tu wchodzil 1 z 2im, pzdr i "Wesolych Pachnąych fiołkami Swiątów"
...dlugo nie kazali czekac...ale to dopiero (mam nadzieje) preludium do tego co pokaze Pan K., zeby mieć odpowiedni pakiet % do zrobienia porządków całkowitych i do cenowania MIR na poziomie, które odpowiadają wynikom sprzedażowym w ostatnich m-cach...a te co by nie mówić są przyzwoite...ciekawe co za wynik"szarpnęli" za grudzień pzdr i doczekałem sie qcze szybko powrotu z -40% na 0 juz...a teraz to juz czekam na wyyyyyyyzej z moim soczystym 'pachnącym' pakietem
nie pozbylem sie mimo, ze moglem wlasciwie wyjsc z kilkoma pln do przodu...ale po co, gdy dobierają z Zarządu...a teraz testują kto impooddaje z poziomu 2,0x. Obstawiam, że juz 1,xx nie zobaczymy. Chetnych na pewno znajdą...ile dobiorą ? sporo jak widac dzis, wkrótce w % p.K przeskoczy p. Nowakowską :) teraz tylko pokona 2,07 maly pakiecik i wracamy na wlascwie tory pzdr posiadaczy pachnących akcyjek he:)
Oby nie było , jak od kilku lat na Miraculum...,czyli podbitka i sru akcyjkami (czyt.ubieranie leszcza). Już byłem pełen wiary ,że teraz, to już już trwały trend wzrostowy... Z dugiej strony z jakich powodów niby ma rosnąć ???? Przecież
a) odwołali prognozę wyników, czyli dno.... b) drukują akcje i to w bardzo dużej ilości ,aby pokrywać straty.... c) Konflikty w akcjonariacie d) Produktów nie ma zbyt wiele na półkach
hmm...no nie ma pod co rosnąć....Ktoś dostrzega jakiś plus ?
pelna zgoda ! nie my krecimy tym kursem ale nalezy pamietac ktos sprzedaje ktos kupuje i jaki maja cel ! ja niestety tej spolki sie bojechoc widac wejscie na 1,55 bylbym zarobiony a tak czekam na 2,29 aby wyjsc na zero !tu nikt nie jest na plusie nawet zarzad ! moze oni tak bo maja czesc akcji gratis! tak licze ze na koniec dnia znowu podbija bo luke chyba zamkneli 1,95!