• dywidenda Autor: ~niko [77.253.209.*]
    czy ktoś przyłączy się do mnie i zloży skargę do KNF na władze spółki?????
  • Re: dywidenda Autor: ~re [94.254.240.*]
    Po co przecież to knf nie dała zgody na dywidende rzeczową po za tym według prawa gpw mają jeszcze czas na przelanie środków na fundusz dywidendowy chyba dm nie poinformował dokładnie
  • Re: dywidenda Autor: ~Bogdan [78.8.90.*]
    Akcjonariusze zdecydowali także o przeniesieniu części kapitału zapasowego utworzonego z zysków z lat ubiegłych w kwocie 7,43 mln na kapitał rezerwowy - fundusz dywidendowy. To wyjęte z kontekstu ale niektórzy obłowią się na następnej dywidendzie . Teraz ma być wypłacone 2,6 mil zł zysku z 2014 r. Następne dywidendy dopiero 2016 r. Teraz przy tej cenie akcji można się obkupić po pachy i jak widać myślących nie brakuje bo nie wywalają. ;)
    Przykład : Tak obrazowo kupując 100 000 akcji X ok.8gr =8000pln biorąc pod uwagę ruch kursu w górę jesteś zarobiony . Inaczej 25000 zł do banku na 3% jaka tu logika to każdy widzi macie już jasność ? Jakie ty skargi chcesz pisać? czytaj raporty ze spółki tam wszystko jest!
  • Re: dywidenda Autor: ~OLO [185.56.211.*]
    A co jak spółka zgłosi wniosek o upadłość ?
    Jak to bo nie rozumiem? na jakiej podstawie ma złożyć taki wniosek ? :) Równie dobrze możesz zadać pytanie a jak KGHM złoży wniosek o upadłość ? ależ wam namącili w główce ale ja nie mam zamiaru nic więcej pisać bo sam mam także plany kupna tych akcji jak widzę może niżej
  • Re: dywidenda Autor: ~Darek [89.228.196.*]
    jak myślisz czy coś ruszy w tym tygodniu?
    czy takna groszach będą zarabiać?
    i kiedy będzie jakaś informacja, bo spółka ma gdzieś inwestorów

Takim technicznym językiem to wygląda na akumulację akcji lepiej by spekuła tu nie wległa tu nieduży kapitał i akcje będą po 40gr. ale po co niech spadną sobie bezwładnie pozbycie się słabych rąk bez angażowania jakichkolwiek kwot to najlepsze rozwiązanie jak nie będą rosnąć będą sprzedawane mam nadzieję .
  • Re: dywidenda Autor: ~OLO [185.56.211.*]
    Czytając raporty spółki złożenia wniosku można spodziewać się w każdej chwili .Wiele spółek już tak skończyło, najpierw zjazd na grosze , póżniej wypad z głównego na fixy a następnie wniosek . A ci co zakupili makulaturę nawet nocnika już nie mają :)
    Jak widzę i czytam twoje wpisy to myślę ,że czytałeś informacje i raporty nie tej spółki ;) czytaj raporty spółki MNI i przestań bredzić bo chyba masz gorączkę .
    Jak jest tak źle jak ktoś tu pisze to gdzie podziały się pakiety akcji co tu latały? zniknęło od 2-3 mil. akcji ktoś te akcje kupił i poszedł do WC? tak se to tłumacz koleżko. :)
  • Re: dywidenda Autor: ~jerry [176.101.128.*]
    leszcze ubrane i paru łosi też się nadziało....wywalać mógł jakiś fund...
[x]
MNI 0,46% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.