Też to widzę... zjazd na 0,19 a później odbicie. Tyle, że maks na 23. Więc teraz kogo ubrali po 24-29 gr powinien minimalizować straty. Ci co niżej powinni realizować już zyski bo ostatnia chwila.
Dnia 2016-12-14 o godz. 14:55 ~Rafał napisał(a): > To samo leci na pysk, jak jesteś ślepy to pójdź do okulisty. Szukasz wsparcia czy chcesz założyć kółko różańcowe szybkich wzrostów.
Na giełdzie NIC się nie robi samo... A co do różańca to wierz mi , należy go używać , bo często pomaga . Poszukaj przykładów-))
Zaczeło lecieć jak sprzedałeś. trzeba było ostrzegać przed soją sprzedazą zeby ludzie wychodzili a nie pociskać im swój pakiet a teraz tak dobrze doradzać od serca.
Zaczeło lecieć jak sprzedałeś. trzeba było ostrzegać przed soją sprzedazą zeby ludzie wychodzili a nie pociskać im swój pakiet a teraz tak dobrze doradzać od serca..
Skończy juz świrować z tą nagonką bo się chce zygać. gdzie klikne to Rafał dobrodziej i jasnowidz udziela darmowych porad. jak spadnie to pipo będziesz skakał i się cieszył a jak pójdzie w górę to co zrobisz? zapewne zmienisz NIK lub się powiesisz ze zalu!
was tylko interesuje spadek zeby kupić nisko. tylko ze jak spadnie to zapomnijcie ze to odbije pod 29gr. będzie się kisić i nawet Rafałek naganiacz tego nie kupi bo będzie srał w pampersa. tyle wyjdzie z waszego nagaiania
@Piter, co Ty się gościu z choinki urwałeś z tymi przemyśleniami? Niech zgadnę - pewnie dałeś się ubrać na drugim dniu wzrostów z rzędu. Współczuje, nerwowy tydzień Cię czeka.
ja mam tylko 5k po 0,28. ubrali mnie po 30gr po info ze spółki. spadło na 19 gr ale uśredniłem po 21 i wywaliłem 80k na górce. wczoraj odkupiłem 5k ale nie wiem po co