Tak tak, wiemy. A co z tym tajemniczym akcjonariuszem, który sprzedał ponad tydzień temu 2 mln akcji i miał się pokazać w PAP. Oj Grażyna, Grażyna. Za chwilę pokażę ci coś fajnego.
A wiesz czemu nagle dzisiaj większość ucichła????? Nie, nie, że nie mieli racji. Oni po to lukają w ciszy i chcę jutro z samego rana kupić jak najwięcej bo sami popełnili cholerny błąd inwestycyjny. Ale i tak mają szansę bardzo dużo zarabiać.
Ale daj mi kilkanaście minut bo kończę pisać nowy temat.
Hi hi hi. Trafiłeś Grażyna vel Azer najpierw jechał po mnie gdy mówiłem by kupować JWS po 12 ł. Wyszedłem do 50 z a ycie pokazało, że poszło jeszcze więcej. Ostatnio jechała na mnie n Petrola po 3,61 i Energę po 7,02 zł. Lata wszędzie wkurzona/ny.
co za dekle, jeszcze wczoraj pisali ze beda sprzedawac po 40gr a dzisiaj koles pisze ze kupil po 24gr i obawia sie dalszych wzrostow, oraz zastanawia sie nad sprzdaza, co za inwestorow i dekli tu macie
Dnia 2016-12-08 o godz. 14:07 ~Wilkołak napisał(a): > co za dekle, jeszcze wczoraj pisali ze beda sprzedawac po 40gr a dzisiaj koles pisze ze kupil po 24gr i obawia sie dalszych wzrostow, oraz zastanawia sie nad sprzdaza, co za inwestorow i dekli tu macie
gdzie tak napisałem nie naginaj faktów czekam na co najmniej 0,50 czas nie gra roli