• wejść w to czy nie? Autor: ~qwr [5.174.88.*]
    Oby tu nie było jak na kerdosie/hygienice...
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~marta [193.104.239.*]
    odwlekanie tragedii w czasie
    sztuczki księgowe
    kroplówka co roku na podtrzymanie płynności
    zaprzyjaźnione fundy wchodzą i wychodzą :) żeby spółdzielnia mogła zarabiać
    RB opowiada głupoty żeby tylko upłynnić trochę popiera który dostał za darmo niemal
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~Rafałek [188.146.157.*]
    Ambicje kreatora mody miałem od zawsze ale druga sprawa to że z czegoś muszę tankować moją Ferarkę. Przyszły rok będzie dobry dla akcjonariuszy. Zrobimy pompkę na 3,5zł żeby było z czego spadać na tej karuzeli.
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~PKC [89.64.54.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=Bn09g1bwgDc
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~rrr [77.114.17.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=0pQ8Vo-vpMQ
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~ppp [167.114.102.*]
    dobre porównanie ten skok ze skały ...
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~dolo [95.40.253.*]
    jak masz nie potrzebną gotówkę którą możesz stracić i stalowe nerwy to wchodź w prc. a nóż jakiś cud się wydarzy
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~Sokoleoko [89.64.57.*]
    Wejdź najpierw do jednego z salonow rozejrzyj się i oceń....
    Ja byłem, widziałem.... Jakosc ubran ok. ceny nie ok, swiat kobiety gdzies z tyłu mało widoczny, kobiet w sklepie tylko sprzedawczyni, Facetow tylko Ja i sprzedawca - obok vistula kreca się klienci może nie tak jak w reserved czy h&m ale są. Co zrobiłem wrocilem do domu i sprzedałem gniota - dobrze ze za dużo nie stracilem ;) Omijac szerokim łukiem ! Pozatym ta nazwa... "Pruchnik" No bądzmy szczerzy z czym wam się to kojarzy - pruchno, kornik, tartak :) Kto by chciał ubrania ze sklepu który kojarzy się z PRLem.
    Nie widzę tu szans - Co może to uratować duża kampania reklamowa w TV z kimś znanym i lubianym. Tylko nie wiem czy ich na to stać.
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~jah [77.112.93.*]
    Dnia 2016-12-16 o godz. 17:52 ~Sokoleoko napisał(a):
    > Wejdź najpierw do jednego z salonow rozejrzyj się i oceń....
    > Ja byłem, widziałem.... Jakosc ubran ok. ceny nie ok, swiat kobiety gdzies z tyłu mało widoczny, kobiet w sklepie tylko sprzedawczyni, Facetow tylko Ja i sprzedawca - obok vistula kreca się klienci może nie tak jak w reserved czy h&m ale są. Co zrobiłem wrocilem do domu i sprzedałem gniota - dobrze ze za dużo nie stracilem ;) Omijac szerokim łukiem ! Pozatym ta nazwa... "Pruchnik" No bądzmy szczerzy z czym wam się to kojarzy - pruchno, kornik, tartak :) Kto by chciał ubrania ze sklepu który kojarzy się z PRLem.
    > Nie widzę tu szans - Co może to uratować duża kampania reklamowa w TV z kimś znanym i lubianym. Tylko nie wiem czy ich na to stać.

to ile straciłeś ?! sprzedając teraz ...
    kupiłem za pierwszym razem po 1.30 odsprzedałem 1\5 po 1,35 a resztę czyli 4/5 po 1,13 oddałem. Spekulacja mnie nie interesuje - tylko fundamentalny trwały wzrost po tym co zobaczyłem marne szanse widzę- jeszcze jak mają wrzucić na rynek dodatkowe akcje... To raczej będzie nadpodaż a nie popyt. powodzenia Panowie. Ja się zawinołem na Ursusa ;) Tam się może dziać po opublikowaniu wyników za q4
    Ps.
    https://www.youtube.com/watch?v=wDBAFHsyuY8
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~tomek [46.112.218.*]
    Sokoleoko, co do samej oceny koncepcji prowadzenia spółki - zgoda. Co do nazwy - jest chyba inaczej, starszym nazwa się dobrze kojarzy, części młodym także (poczytaj o Adamie Próchniku, ciekawa postać), na tym można zbudować ciekawy biznes. Problemem są dla wielu ceny i "nijakość" oferty, te gajerki są takie jakieś... za bardzo udziwnione (tak jakby były robione dla metroseksualnych). Sam chciałem kupić porządny garnitur biznesowy... ale okazało się, że tam po prostu nie ma z czego wybrac... Po wielu próbach wybrałem włoski garnitur w podobnej cenie, ale klasyczny, bez udziwnień. Te z Próchnika są robione chyba dla tych co noszą dłuższe włosy na sztorc, tak jak Rafał...
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~gregor555 [91.236.4.*]
    nie mozna byc takim pesymista osobiscie te ubrania robione sa wg mnie sa na peda... kow ja kieruje sie czym innym kurs ktos kresli najbardziej to sie sprawdza na wykresie liniowym i swiecowym czas na zysk .pl trzeba szczegolnie patrzec na 2 i 5 letni swiecowy jezeli wyniki za grudzien nie beda az tak odbiegaly od pozostalych miesiecy tego roku to jestem spokojny o kurs zarobia wszyscy ktorzy kupia akcje w okolicach 1.10 do 1zl dlaczego 1zl otoz odpowiadam te 1zl to bedzie chilowe i niewielu zdazy potej cenie przechwycic w tym momencie jest kumulacja tych polek bedzie jescze co najmniej 2 3 czyli 1.10 1.08 nastepna 1.08 1.05 pozniej nastapi tapniecie na chwile i powrot na 1.05 pozniej boczniak moze i nawet miesiac to potrwac i dopiero jazda na 1.13 nastepnie dalsza kumulacja 1 .20 i moze 1.30 to wszystko do wiosny to jest moja ocena i jezeli ktos mysli inaczej i chce sie podzielic swoja opinia to moze napisac chyba ze znajac mentalnosc Polska kazdy pod siebie zeby tylko on mial i nikt inny poza nim ja zawsze dzieliem sie swoimi spostrzezeniami czasem komus doradzilem i zle na tym nie wyszedlem ten ktos z gory zawsze mi pomogl trzeba wierzyc w cos czego czlowiek sie podejmuje trzeba miec troche cierpliwosci a bedzie dobrze cena obecna prc moim zdaniem warta swieczki to nie 1,60 to nie 1.40 to nie 1,20 to juz bardzo niska cena nawet dla spekuly i dlatego i ja sie pod ten rurociag zaczynam podlaczac teraz sa dobre momenty na branie chce zauwazyc ze inni maja tych akcji bardzo duzo i oni mogliby tym kursem juz manipulowac ale czekaja na odpowiedni moment ogolnie moja ocena jest taka ze BEDZIE DOBRZE wasz inwestor gregor555
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~kio [46.215.107.*]
    Dnia 2016-12-16 o godz. 17:55 ~Sokoleoko napisał(a):
    > Ps.
    > https://www.youtube.com/watch?v=wDBAFHsyuY8

czyli jutro na minusie ??
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~Mac-erson [83.4.30.*]
    Bardzo silne wsparcie (3 linie) jest na 1.05 powinno tam dotknąć i to będzie koniec spadków na Próchniku. W lutym jest 1.4 - 1.5 a może lepiej.

• Re: wejść w to czy nie? Autor: ~gregor555 [91.236.4.*]
    zgadzam sie ze 1.05 ale dolny czubek swieczki dotknie 1.00 to bedzie chwilowe nie bedzie 1.40 max do wiosny 1.30 a jak prc bedzie mial dobre wyniki przez pierwsze 3 miesiace to przebije 1.50 ale to odlegle czasy moze w lecie a tymczasem zeszlismy na polke nizej i juz bardzo malo miejsca musi nastapic tapniecie ale najpierw spoldzielnia musi ustawic tak zlecenia zeby oni to mogli przejac po prostu z rak do rak dajmy im pole dzialania niech czynia swoja powinnosc jezeli ktos chce przechwycic troche akcji od nich musi swoje zlecenia ustawic przynajmniej 2 3 grosze wyzej czyli jak zjada na 1.05 wy musicie miec zlecenie 1.07wtedy wy kupicie oni wszystko zrobia zeby miedzy soba przerzucili akcje
  • Re: wejść w to czy nie? Autor: ~Mac-donald [5.60.18.*]
    Dnia 2016-12-18 o godz. 23:07 ~Mac-erson napisał(a):
    > Bardzo silne wsparcie (3 linie) jest na 1.05 powinno tam dotknąć i to będzie koniec spadków na Próchniku. W lutym jest 1.4 - 1.5 a może lepiej.
    >

Myślę że nawet nie dotknie 1.05 .. a w Lutym całkiem prawdopodobna prognoza 1.4, 1.5
[x]
PROCHNIK 0,00% 0,01 2019-01-17 15:19:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.