• Witam jak mówiłem zajrzę do Was jestem :)) Autor: ~pap [77.86.6.*]
    Uczono mnie ,że od więc się zdania nie zaczyna a więc co dzieje się U Was? Ktoś bardzo fajnie rozdaje akcje bardzo nisko ale z perspektywą zejścia niżej ok godz. 9.30 pozbawił obrony 0,20 pln wyżucając w rynek 200 000 akcji jest to jak mi się zdaje cena debiutu na GPW MNI sprzed kilku lat jeśli nie to proszę mnie poprawić bo nie chce mi się odpalać dodatkowego wykresu . Ogólnie fajny plan tylko, jest jedno ale trochę za nisko to postanowił zrobić lepsze byłoby 0,24-0,25 bo jak wszem wiadomo ta cena jest atrakcyjna dla drobnicy a to już bardzo źle wróży kursowi. Nie piszcie głupot ,że to jakiś fund wywala akcje bo to żaden fund - ktoś postanowił i postawił na strategię a wam pozostaje się przyglądać albo wziąć w tym udział , nie zdaje mi się ,że tu chodzi o wieszanie na haku raczej o tani odkup akcji od drobnych a co będzie zobaczymy i będziemy dyskutować , jak coś ciekawego mi się nasunie to na pewno napiszę pap
    p.s. wcale nie znaczy ,że kurs może wyrwać z butów w mgnieniu oka ;) ale poczekajmy
  • Re: Witam jak mówiłem zajrzę do Was jestem :)) Autor: ~andrzej-mati-1 [94.254.129.*]
    Mnie spokojnie 40 gr wystarczy
  • Re: Witam jak mówiłem zajrzę do Was jestem :)) Autor: ~Wilkołak [83.238.211.*]
    co wy lykacie, to juz nigdy nie bedzie wyzej jak 20 groni, a dzisiaj to ostatni dzien jak pozwalaja co nieco sprzedac, baton juz wiekszy takze kto teraz wystawia po 20 napewno nie sprzeda, smiec jest smieciem
  • Re: Witam jak mówiłem zajrzę do Was jestem :)) Autor: ~Laszlo [37.248.154.*]
    Zaminowane przedpole....w oczekiwaniu na sapera...
  • Re: Witam jak mówiłem zajrzę do Was jestem :)) Autor: ~dopap [206.190.155.*]
    jak chcesz podyskutowac na powaznie to zaloz watek tylko dla zarejestrowanych bo to co sie wyprawia tu dzisiaj to jakies nieporozumienie, smietnik jakich malo zero konkretow
  • Re: Witam jak mówiłem zajrzę do Was jestem :)) Autor: ~pap [77.86.6.*]
    Niestety nie za bardzo czasowy jestem , ale spekulant stoi na dobrej pozycji prawdopodobnie od dłuższego czasu na 0,19 0,18 0,17 moim zdaniem nie powinniście ani kupować akcji od niego ani mu nie sprzedawać albo jak jest ktoś konkretny i odważny z większą ilością akcji zasypać gościa po 0,19 ;) potem po 0,18 to i ja chętnie się przyłączę do kupna spekulant ewidentnie jedzie na 1 groszku kupuje wystawia ;) powodzenia
    Co za strategia..gonić króliczka,...go...
    Po za tym obstawił się akcjami na 0,21 0,22 itd do 5 pozycji co widzą niektórzy w arkuszu 0,27 jeszcze duża ilość akcji potem 0,28 100 000 itd od 0,32 umiarkowane ilości po 50 tys. będzie wystawiał większe ilości na zakup po 0,19 tzw. popychacze miłej zabawy
    Ewidentnie brak mu już amunicji ;)) najlepszym rozwiązaniem będzie powiesić gościa na haku ;) ta ilość z lewej najlepiej jak będzie mniejsza od ilości po prawej ;) wówczas ten plan się nie powiedzie zasypać gościa akcjami i zostawić na haku tak jak to na ENERGI było zrobione .uczcie się grać w innym wypadku tylko będziecie tracić pieniądze ,
    Uważaj na swój hak..może przebić...
[x]
MNI 0,00% 0,03 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.