haha chłopie gdybys prawidłowo był wykształcony to byś sprawdził od kiedy jestem na focie a jestem na focie od początku roku jak dostałem cynk, nigdywczesniej tych akcji nie miałem . Już zarobiłem 100% ale to mało i wiem ze bedzie jazda, ja moge jeszcze poczekać pół roku . Tonie jest taka prosta sprawa jak Ci sie wydaje, poślizgi trawajnawet do 2 lat.
O moje wykształcenie, misiu, nie musisz się obawiać. Lata mi też, ile zarobiłeś, ile "jesteś na focie" i inne podobne. Obserwuję z ciekawością farmazony, które wypisujesz o branży, Focie, i swoim "myśleniu", i z reguły mam - i nie tylko ja - całkiem niezły ubaw z tych proroctw :)
Ciebie kształcili w szkole pod względem , jako wyborca haha nawet otym niewiesz. Ja wyjade i poobserwuje KOD-rzy , nie wychodząc z samochodu i wiem w co mam inwestować na rynku aby dobrze zarobić . Ty tego stanu już nigdy nie osiągniesz , będziesz tylko moim wyborca haha
A dla Ciebie mam takie argumenty: Auto Partner w tym roku osiągnie zysk 33mil. zl a w przyszłym 40mil.zl . Fota może wierzycieli spłacić w ciągu roku te 41mil.zl A wogole dla całej branży częściami sam. w przyszłym roku mocne kupuj.
Dlatego sie przeciaga bo ffota niechce rezygnować z udziałów swoich w innych spolkach za bezcen. Rynek częściami samochodowymi zmienił sie diametralnie i jest oco sie bić . To tylko jeszcze bardzoejmoze wywindować kurs.
Dlamnie byłoby najlepiej aby do św. nie było infa czyli 23.12. żeby w tym roku nie zapłacić podatku. Jak miało by rosnąć powoli do końca roku , to tylko do 1.30-1.35zl. Info jakjuz by mieli podać , to po 27.12 . i widze to tak : otwarcia z 1.35zl, to 2.5zl...3.0...5.0...8.0...10zl a pózniej do końca roku 2017 powoli jedziemy na 20zl lub więcej . Taka jest tu moja wizaja na focie haha
xyx, a te wizje to masz tak bez niczego , czy może jednak cóś....;-) zaglądam tu czasami żeby poczytać Twoje wpisy i powiem że bardzo poprawiają mi humor. Pozdrawiam