• Czekamy na Mikołaja Autor: ~xyx [83.31.91.*]
    ... czy zawita w tym tygodniu do nas, czy po Nowym Roku oto jest pytanie?
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~Heniek [31.0.67.*]
    Może to będzie prawosławny Died Mróz?
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~adi001 [195.47.201.*]
    .....renifery z "pasażerem"....na razie "utknęły" w zaspie ...czy ktoś wie kiedy "ruszą"....:)....?
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~xyx [83.24.98.*]
    Dostalelem telegram , ze zaspy zostały usunięte i pomału renifery będą ruszać w drogę
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~oxc [85.237.190.*]
    Tak od sierpnia ruszają, na koniec miało być 3 PLN, a dzisiaj to już w ogóle prorokowałeś miliardy :>
    Ojj, chłopie, grubo wtopiłeś :)
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~xyx [83.24.16.*]
    haha chłopie gdybys prawidłowo był wykształcony to byś sprawdził od kiedy jestem na focie a jestem na focie od początku roku jak dostałem cynk, nigdywczesniej tych akcji nie miałem . Już zarobiłem 100% ale to mało i wiem ze bedzie jazda, ja moge jeszcze poczekać pół roku . Tonie jest taka prosta sprawa jak Ci sie wydaje, poślizgi trawajnawet do 2 lat.
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~qcn [85.237.190.*]
    O moje wykształcenie, misiu, nie musisz się obawiać. Lata mi też, ile zarobiłeś, ile "jesteś na focie" i inne podobne. Obserwuję z ciekawością farmazony, które wypisujesz o branży, Focie, i swoim "myśleniu", i z reguły mam - i nie tylko ja - całkiem niezły ubaw z tych proroctw :)
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~Rodryg [5.184.247.*]
    Z całym szacunkiem xyx, przestań wypisywać te idiotyzmy, bo to świadczy o twoim wykształceniu na poziomie maximum gimnazjum.
    Ciebie kształcili w szkole pod względem , jako wyborca haha nawet otym niewiesz. Ja wyjade i poobserwuje KOD-rzy , nie wychodząc z samochodu i wiem w co mam inwestować na rynku aby dobrze zarobić . Ty tego stanu już nigdy nie osiągniesz , będziesz tylko moim wyborca haha
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~Rodryg [5.184.247.*]
    Cóż tu więcej pisać, argumenty merytoryczne jak żadne inne błazenada do potęgi entej.
    A dla Ciebie mam takie argumenty: Auto Partner w tym roku osiągnie zysk 33mil. zl a w przyszłym 40mil.zl . Fota może wierzycieli spłacić w ciągu roku te 41mil.zl A wogole dla całej branży częściami sam. w przyszłym roku mocne kupuj.
    Dlatego sie przeciaga bo ffota niechce rezygnować z udziałów swoich w innych spolkach za bezcen. Rynek częściami samochodowymi zmienił sie diametralnie i jest oco sie bić . To tylko jeszcze bardzoejmoze wywindować kurs.
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~xyx [79.191.45.*]
    Dlamnie byłoby najlepiej aby do św. nie było infa czyli 23.12. żeby w tym roku nie zapłacić podatku. Jak miało by rosnąć powoli do końca roku , to tylko do 1.30-1.35zl. Info jakjuz by mieli podać , to po 27.12 . i widze to tak : otwarcia z 1.35zl, to 2.5zl...3.0...5.0...8.0...10zl a pózniej do końca roku 2017 powoli jedziemy na 20zl lub więcej . Taka jest tu moja wizaja na focie haha
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~tato [212.160.215.*]
    xyx, a te wizje to masz tak bez niczego , czy może jednak cóś....;-) zaglądam tu czasami żeby poczytać Twoje wpisy i powiem że bardzo poprawiają mi humor. Pozdrawiam
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~pio [94.254.144.*]
    no dokładnie wizje to on ma niezłe :) poprawiają humor, ale jakby jeszcze poprawiły stan portfela to byłoby coś :)
  • Re: Czekamy na Mikołaja Autor: ~VWFOTA [83.14.249.*]
    czas odebrać papier od ciepłych rączek
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.