• Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~pap [77.86.6.*]
    Tak po prostu miałem SEN o MNI :) chociaż nazwa NIE jest SZUMNA a branża niezbyt mnie interesuje wolę bardziej ENERGIĘ, WĘGIEL, ROPĘ ale szukam takich spółek co krew się leje i jest OKAZJA. Otóż robiąc rekonesans po wątkach zauważyłem ,że akcjonariusze sami zgotowaliście sobie taki los, mógłbym wymieniać z NICKÓW ale nie ma sensu ;) . Wasze wątki wpisy od X czasu nawoływały do wyprzedaży akcji- i tak się działo kurs dryfował parę groszy w dół parę groszy w górę . A grać na krótko trzeba umieć , tym bardziej ,że cena niska zawsze przyciąga ławicę a większość z was nie przestrzega określonych standardów - nie trzymacie się TARGETÓW nie chodzicie od liny do liny i większość z was taki los musiał spotkać. Jeśli myślicie o dalszym poziomowaniu ceny to robicie błąd. Zjazd rozpoczął ENWESTOR 23.11.2016 który prawdopodobnie kupił akcje a jego zakup zbiegł się z pewnymi wydarzeniami na GPW 09.11.2016 lub 10.11.2016 od ceny 0,45 ciął jak mieczem popyt od 0,44 0,40 pln dalsze losy kursu znacie ;)) KURS nie odzwierciedla wartości spółki MÓWIĘ TO WAM a znam się na tym jak mało kto . Dalsze poziomowanie nie ma sensu. 1500 000 akcji X 0,25pln co daje 380 000-400 000 pln ja sam bym to łyknął ale jestem na innej Półeczce w innej spółce która jeśli da mi moje 8,4 to zawitam do was na 100% tak tylko na określonych warunkach więc radzę trzymać pułap i nie dołować sztucznie kursu bo nikt nie pomoże wam się już z tego podnieść - buziaczki papcoSmerf
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~XXL [37.47.140.*]
    Sugeruje ze odbije spokojnie do 40gr, to moje zdanie patrzac na wykres i plusbiznes
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~realista [82.177.154.*]
    Masz tylko jeden problem. Na tym forum siedzi może 0,05% ludzia co mają akcje MNI.
    Można sobie pisać, naganiać i tak bez żadnego wpływu na kurs...
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~mordachej [37.47.37.*]
    Panowie Polacy tu sprzedają akcje grube ryby co mają gdzieś cenę ,ewentualną stratę komponują zyskami z szeregu innych transakcji
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~mario [95.40.238.*]
    albo sprzedają akcje ci którzy je dostali np jako bonus i mają wywalone na tą firmę np były prezes hyperionu , pytanie kiedy się odbije i do jakiego poziomu
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~pap [77.86.6.*]
    Kto to sprzedaje?hehe komentarz ignoranta mnie zawsze bawi ;) sprzedają zazwyczaj ci co nie wytrzymują ciśnienia a potem jakoś to leci w piątek sprzedawali ci co kupili w czwartek i w piątek przed południem ;) ale 1Mil. już nie wrócił milion zadołowali reszta sobie stoi spokojnie i czeka na wyższe poziomy gra rozgrywa się o te 1,5 mil.akcji bo nikt tych akcji nie będzie produkował one leżą już na kontach myślę ,że krótkoterminowi jak i długo terminowi teraz mogą tylko pragnąć sprzedać pod zakup niżej ;)) jeśli ustawieni są na odpowiedniej pozycji to może się udać ale to bardzo ryzykowna gra W tej chwili. Konkluzja jest taka żeby czekać , wstrzymać się a wy róbcie jak chcecie przy kupnie po 0,01pln i sprzedaży np. po 0,02pln jest 100% zysku tylko czy aby to jest dobre rozwiązanie?
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~wasja [206.190.155.*]
    ja tam zaryzykuje ustawilem juz kupno po 0,19 w pendzialek ;) tak na wariata zobacze co z tego wyniknie
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~zbynek [178.252.11.*]
    Dnia 2016-12-03 o godz. 15:21 ~pap napisał(a):
    > Kto to sprzedaje?hehe komentarz ignoranta mnie zawsze bawi ;) sprzedają zazwyczaj ci co nie wytrzymują ciśnienia a potem jakoś to leci w piątek sprzedawali ci co kupili w czwartek i w piątek przed południem ;) ale 1Mil. już nie wrócił milion zadołowali reszta sobie stoi spokojnie i czeka na wyższe poziomy gra rozgrywa się o te 1,5 mil.akcji bo nikt tych akcji nie będzie produkował one leżą już na kontach myślę ,że krótkoterminowi jak i długo terminowi teraz mogą tylko pragnąć sprzedać pod zakup niżej ;)) jeśli ustawieni są na odpowiedniej pozycji to może się udać ale to bardzo ryzykowna gra W tej chwili. Konkluzja jest taka żeby czekać , wstrzymać się a wy róbcie jak chcecie przy kupnie po 0,01pln i sprzedaży np. po 0,02pln jest 100% zysku tylko czy aby to jest dobre rozwiązanie?

tak tak.. Ty kupisz po 0,01 i sprzedasz po 0,02 a i pewnie ja ci oddam moje akcje po 0,01 i inni co kupowali po 0,50 , 1 zł i wyżej fantasta z Ciebie
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~Bogdan [31.0.47.*]
    Ja czekam na 1 zł i sprzedaje. I tak jestem umoczony od 4 zł. Do 1,5 zł nigdy nie dojdzie.
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~toy [41.223.180.*]
    Ta spółka musi upaść!!
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~zbynek [178.252.11.*]
    Dnia 2016-12-03 o godz. 18:06 ~toy napisał(a):
    > Ta spółka musi upaść!!

rozumiem że Ty jesteś bez akcji ;)
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~toy [41.223.180.*]
    Ja stwierdzam fakta obiektywistycznego
  • Re: Witam szanownych forumowiczów . Dlaczego tu piszę? Autor: ~andrzej-mati-1 [94.254.131.*]
    Dajcie ludziom zakupić. Będziemy gadać później.
[x]
MNI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.