• zapraszam na JSW Autor: ~JSW [31.0.70.*]
    Na szczęście wywaliłem 12 tyś. sztuk i kupiłem JSW. Odrabia straty bardzo pięknie. Rekomendacja JSW do 103. Jeśli chcecie nie tracić kasy zapraszam na forum JSW. Koledzy Winiek i Chodzik Księżycowy wyjaśnią i co chodzi
  • Re: zapraszam na JSW Autor: ~olek [79.110.5.*]
    dobra już biegniemy z zapartym tchem buhahhaahahahahahah leszczu
  • Re: zapraszam na JSW Autor: ~JSW [31.0.70.*]
    Leszczem Ty będziesz jak Twoje akcje będą po 5 groszy.
  • Re: zapraszam na JSW Autor: ~olek [79.110.5.*]
    ja nie mam akcji MNI odpowiadam tylko na twoje matolskie naganianie na mega balooooooona
  • Re: zapraszam na JSW Autor: ~prezes [46.238.247.*]
    Tyle czasu był węgiel dołowany czas żeby przemówił do kieszeni Pis wyrwał JSW ostatnim mo męcie Szwabom taka prawda poz, gra ,Jsw robicie dobrą robotę dla Polski
    Ja wszedłem do JSW po 55. Sprzedając wcześniej MNI które trzymałem 4 lata bez zarobku i ze stratą. Odrobiłem kilkanaście tysięcy zł straty. Jestem na zero dzięki JSW. Od czwartku bym był kolejne 30 % w plecy na MNI.
    MNI można się pobawić za tysiąc zł a nie za 30-40 tyś.
  • Re: zapraszam na JSW Autor: ~prezes [46.238.247.*]
    Miałem straty Kghm Biotonie duże sprzedałem i kupiłem JSW odrobiłem jestem na dużym plusie poz,
    Zaryzykowałem całą kasę przy JSW wchodząc przy 55. Miałem stresa ogromnego. Ale miałem już dość MNI. Czara się przelała jak zapłaciłem BOŚowi 35 zł za zaświadczenie stanu akcji MNI. Wysłałem do MNI zaświadczenie poleconym. Dywidendy ani widu ani słychu.
    Mam kolegę co kupował MNI po 4,2. Umoczone ma 50 tyś.zł. Czeka dalej....nie wiem na co.
[x]
MNI 0,46% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.