• co za komedia w tej spółce Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    Zadzwoniłem dziś zapytac dlaczego nie było wczoraj raportu, a pani od relacji inwestorskich mowi, ze ma być dziś.
    Nie wiedzą tam nawet co wpuszczają w espi bo przecież zmienili date raportu na wczorajszą date

https://www.bankier.pl/wiadomosc/ARCUS-S-A-Terminy-publikacji-raportow-okresowych-w-2016-roku-korekta-7315743.html

Zarząd Arcus S.A. informuje, iż w raporcie bieżącym nr 2 z 28 stycznia 2016 roku, błędnie została podana data publikacji skonsolidowanego raportu kwartalnego za III kwartał 2016 roku.

Było: 
    Skonsolidowany raport kwartalny za III kwartał 2016 roku – 15 listopada 2016.

Powinno być:
    Skonsolidowany raport kwartalny za III kwartał 2016 roku – 14 listopada 2016.

kabaret
  • Re: co za komedia w tej spółce Autor: ~Ania [89.67.242.*]
    Kolejny kwartał i znowu strata!!! :'( Straciłam juz 40%...
    Jak myślicie - jest sens to trzymac???
  • Re: co za komedia w tej spółce Autor: ~ja [80.238.116.*]
    Wprawdzie marne to pocieszenie, ale pozwolę sobie wyznać: nie jesteś sama, jesteśmy z Tobą. Nie będę namawiać do pozostania, bo sam rozważam ewakuację. Piszą, że starają się poprawiać rentowność, ale nabieram wątpliwości, czy główny udziałowiec chce pozostawać na giełdzie. Być może wszyscy, włącznie z nim, rozważają ewakuację... Bo jaki sens tak bezwładnie spadać przez tyle lat, od samego początku istnienia na giełdzie? Może wreszcie sumienie się odzywa? Eh, znowu się łudzę...
[x]
ARCUS 6,36% 1,20 2020-04-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.