EEX jest bardzo podatny na spekulacje a po skandalu wyborczym w USA, detonacje z okrężnic wysadzą waszą latrynę dokumentnie. Urwało wam się denko i haltery podtrzymujące majty. Labryga zaleje okolicę!
Żenujące są fundamenty tej spółki a raczej ich brak. Powoduje to okresowe opróżnianie okrężnic inwestorów, którzy nie mają kiedy i jak zażyć stoperan. Skutkuje to wzmożonym naciekiem labrygentu z kiszek.
Eko Export stał sie już dawno typową spekułą jak Gant, czy Petrol. Odór rozwolnień ulewanych przez sztywne ze strachu poślady rozsiewa się na cała giełdę.
Jeśli dla ciebie spadek od lokalnego szczytu o 25 % jest dowcipny, to zapytaj innych wisielców czy im do śmiechu. Tutaj sami kolarze siedzą, którzy nie używają pieluch. Stąd brązowawy i cuchnący horyzont. Zewsząd dochodzą detonacje defekacyjne a w majciorach aż dziury się robią.
Myślę, że dzisiaj odbędzie się konkurs skoków. Skoki ze średniej latryny wprost w szambo. Konkurencja jest otwarta, zapraszam po odbiór masek gazowych!
Maski gazowe plus kamizelki wodne mam dla kolejnych śmiałków, którzy w poniedziałek zechcą zaatakować odmęt absurdalnego łajna. A jeszcze Ci wiszący godnie na hakach w brązowych gaciach, nie wiem co dla nich, ponton, drabina czy maski tlenowe ?
Dnia 2016-11-26 o godz. 19:03 ~kolonoskopia napisał(a): > Maski gazowe plus kamizelki wodne mam dla kolejnych śmiałków, którzy w poniedziałek zechcą zaatakować odmęt absurdalnego łajna. A jeszcze Ci wiszący godnie na hakach w brązowych gaciach, nie wiem co dla nich, ponton, drabina czy maski tlenowe ?