• Będzie niżej!! Autor: ~zofix [78.88.66.*]
    na 100%
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~zofix [78.88.66.*]
    no prosimy w dół!!
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~zoo [78.88.66.*]
    Czy jeszcze w dół?
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~Jack [37.248.153.*]
    tak nie długo będzie 20 gr
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~zofix [78.88.66.*]
    Zjechali na maxa i dalej nie biorą wyżej!
    Wygląda to nijak!!
  • Re: Będzie wyżej!! Autor: ~ja [159.205.113.*]
    ...
  • Re: Będzie wyżej!! Autor: ~foresto86 [188.146.95.*]
    W końcu jakies odbicie. Ile można spadać. Ale naganiaczy na spadek nie brakuje - wiec trucia na forum na pewno jeszcze bedzie.
  • Re: Będzie wyżej!! Autor: ~Pawcio [83.4.76.*]
    to tak jak z tymi aramgedonami jezeli chodzi o grecje, brexit, chiny i trumpa. ile mozna pisac o tych głupotach. zaraz pewie tez ktoś odpisze mi na tego posta ze jak teraz nie sprzedam akcji to strace wszystko hahahahahaha
  • Re: Będzie wyżej!! Autor: ~proszę [188.146.22.*]
    jak teraz nie sprzedasz akcji to stracisz wszystko. :)
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~valdi5 [188.146.165.*]
    spokojnie, będzie wyżej :)
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~oj [31.2.30.*]
    valdi , jeszcze masz nadzieje ze podrosnie ,ja juz gonie ostatkiem sił, chyba puszcze...
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~xyz [83.5.190.*]
    Witaj - oj -, widzę że jesteś załamany , ale chciałbym cię trochę pocieszyć.Musisz zadać sobie pytanie kiedy na giełdzie możesz stracić pieniądze?
    1) Firma ogłasza bankructwo - wtedy wszyscy mamy coś wspólnego
    2)Zainwestowałeś pieniądze od których jesteś zależny ( tego sie niegdy nie robi z wiadomych powodów)
    to są dwa b. ważne punkty w dziedzinie inwestowania na parkiecie.
    Pamiętaj że giełda nie jest drogą jednokierunkową. W żadnym wypadku do niczego tu nikogo nie namawiam Każdy
    jest sam odpowiedzialny za swoje kroki a szczególnie w sektorze finansowym .
    Niestety tak już czasami na giełdzie bywa że czeba mieć mnóstwo cierpliwości a szczególnie tutaj gdyż BTM jest b. spekulatywną wartością.
    Trzymam za ciebie i za wszystkich którzy są w podobnym położeniu kciuki !
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~oj [37.47.38.*]
    Na dziś nie potrzebuje kasy ale to oszczędności które miały przynieść zysk a narazie prawie połowa stracona i nie wiem czy czekac(a mogę) czy ratować to co zostało?
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~zora [78.88.182.*]
    nie ma żadnych powodów do ratowania kapitału na tej spółce ale jeśli, zainwestowałeś np. 2000 zł to ratuj i nie p..rdol farmazonów
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~xyz [79.191.25.*]
    Powiem ci - (nie radze ci) bo najgorzej jest komuś coś doradzać,jak sprzedasz zrobisz stratę i to jak sie wyraziłeś połowę oszczędności , - a ja uważam że nie stać mnie na robienie strat więc będę czekać na lepsze czasy, sam jestem sporo na minusie i wiem że jak spółka nie zbankrutuje to nadal będzie pracować nad wyrobieniem zysków miesiecznych , kwartalnych itp ,wyższe zarobki leżą też w interesie spółki (na bankructwo chyba sie tu nie zanosi) Ta korekta kursu że sie tak wyrażę jest drastyczna ale ma też swoje dobre strony bowiem daje szanse na ponowne wejście po niskim kursie .Nie jestem na parkiecie początkujący i zrozumiałem że cierpliwość jest b. ważna.Jest też inna możliwość z twojej strony sprzedać po aktualnym kursie kupić inne wartości i mieć nadzieję że tam będzie lepiej i odrobisz straty - tylko i tam nie masz gwarancji na zyski.Zaznaczam że nie namawiam , nie pouczam a wymieniam z tobą swe myśli
    Giełda to psychologia
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~zora [78.88.182.*]
    odpowiadałem dla ,,oj,, ale wcioł się międzyczasie ,,xyz,, - zatem odpowiadam ponownie wam obu że nie ma powodów do paniki i należy ufać spółce i rychło będą znaczne zwyżki
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~oj [31.2.30.*]
    właśnie ufałem spółce i preziowi jak roztaczał wizje wzrostów...........i mam powyzej 1 w plecy........ufac takiemu jak sam sprzedał swoje akcje?!
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~foresto86 [178.235.40.*]
    oj, on sprzedawał bo zaraz dostał akcje z motywacyjnego. Podejrzewam że wiedział że wyniki nie będą takie dobre i dlatego wyrzucił bez uzasadnienia, wtedy kiedy mógł nieźle wyciągnąć i mocno zdolowal. Podejrzewam że nie przewidział że to aż tak zjedzie, a jak się to nie podoba funduszom to mogą coś z tym zrobić. Jakoś na razie nic nie robią więc pewnie zbierają nisko. A prezes po prostu sobie zrobił ekstra pensję (widać w zdrapce nie trafił) :) trzymamy się panowie i nie zwracamy uwagi na naganiaczy.
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~Konrad [153.19.246.*]
    i TO jest dopiero skuteczne naganianie ! Brawo :)
  • Re: Będzie niżej!! Autor: ~pies_ogrodnika [91.222.124.*]
    Dnia 2016-11-17 o godz. 15:11 ~xyz napisał(a):
    .Musisz zadać sobie pytanie kiedy na giełdzie możesz stracić pieniądze?
    > 1) Firma ogłasza bankructwo - wtedy wszyscy mamy coś wspólnego
    > 2)Zainwestowałeś pieniądze od których jesteś zależny ( tego sie niegdy nie robi z wiadomych powodów)

Tyle teoria...
    Praktyka jest znacznie, znacznie, znacznie bogatsza....
    Sam zaliczylem wezwanie (90%) do tzw wycenie "prawie godziwej".
    Firma ma sie nadal dobrze, a ja nie potrzebowalem tych pieniedzy. Nikt sie mnie nie pytal o zgode.
    To tylko jeden ze sposobow...

[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.