Prawda jest taka, że musicie ocenić to co napisałem na temat Autopartnera. Macie tu kilkanaście moich wpisów. Czy coś się nie zgadza ? Czy kogoś na tym wątku oszukałem ? Okłamałem ? Przez wszystkie te lata, umieszczałem na tym forum swoje scenariusze. Większość z nich się sprawdziła, te które się nie sprawdziły były bronione zleceniami ,,stop,, Zawsze kierowałem się swoją wiedzą jaką na dany czas posiadałem. Teraz zapewne po tych latach wiem dużo więcej, niż wiedziałem 5 czy 10 lat temu. Od momentu, kiedy przyjąłem nowy NIK ,,Kolorowy Wiatr,, czyli mniej więcej od 2 lat, wszystkie moje scenariusze i wpisy znalazły swoje potwierdzenie. Zrobiłem to, ponieważ wszedłem na nową wyższą półkę AT. Są jednak osoby, którym moje wypowiedzi bardzo przeszkadzają. Podobno, za każdy taki paszkwil pod moim adresem, obecnie dostaje się 5 zeta. Mocno podskoczyłem w rankingu, nieprawdaż ? Jak widzicie mam dwóch adwersarzy, którzy mnie atakują i to od kilku lat ! Przeczesują forum, w poszukiwaniu mojej osoby. Zastanówcie się po co i na co. Czy robią to z taką pasją za darmo ? Czy komuś z was by się chciało ? Giełda, to przede wszystkim manipulacja. Tak było na Sunex, na Trakcji, na Czerwonej Torebce na MIT,na HP, na Sfinksie, na PBG na JSW i na wielu innych. Nie ma problemu, żeby w czasie trendu spadkowego np. JSW, który trwał kilkanaście miesięcy, znaleźć nie tylko moje wypowiedzi mówiące o mocnej przecenie, ale również o wzrostach w momentach korekt. Aby to prześledzić, musielibyście moje wpisy, skonfrontować w tym co wtedy działo się na wykresie, czyli porównać daty na wykresie i daty wpisów. Często szkalujące mnie wypowiedzi, pochodzą sprzed kilku lat. Przez ten czas ,,Kolorowy wiatr,, przechodził na inny poziom wiedzy o giełdzie. Przytoczcie mi chociaż jedną wypowiedzieć merytoryczną dotyczącą Autopartnera, jednego z tych prześwietnych adwersarzy. Czy ktoś ją zna ? Nie szukajcie, nie ma takiej i co ważniejsze nie będzie. Przez te wszystkie lata nie było ani jednej analizy napisanej przez któregoś z tych panów, co najwyżej typu ,,no teraz to ruszamy do góry,, albo ,,kupujcie, bo tylko głupiec nie wykorzystałby takiej okazji,, Napisałem w swoim życiu dziesiątki opracowań i analiz. Mało tego, bezpośrednio mam kontakt z tak dużą ilością osób piszących do mnie na e-maila, że wstyd się przyznać, czasem muszę się zastanawiać od kiedy się znamy. Miałem swojego bloga, ale niestety, nie byłem w stanie go prowadzić. Dwa lata temu byłem cztery razy w szpitalu po kilka tygodni za każdym razem, na dodatek w takim, w którym nie było WiFi. W następnym roku operacja. Mam już swoje lata i pomiędzy wierszami moich wpisów, przekazuję przynajmniej niektórym z was co mnie tu czytają, spory zasób wiedzy. Oni tu na tym forum nie piszą, oni jak chcą to do mnie dzwonią. Czy mnie ci dwaj panowie obchodzą ? Starają mi się robić koło pióra, zapewne mają jakieś powody, aby tak czynić. Mnie to wisi kalafiorem. Wracając do Autopartnera, to tak jak o tym wyraźnie i przejrzyście napisałem, spodziewam się realizacji jednego z dwóch scenariuszy. Od tego jaki scenariusz rynek zrealizuje, zależy to co stanie się później. Ale moi szanowni koledzy, przecież nikt nie musi mnie czytać, a już doprawdy, nikt nie musi mnie słuchać, wprawdzie styl mam jaki mam, ale co to kogo obchodzi jak co komu wychodzi ? pozdrawiam
ojej ! jakiś ty biedny , ojej , jaki bieeeedny ... normalnie aż żaldściska :) Co Chodzik dawno już nie papuniałeś wędzonego węgorza ? oj chyba dawno , odkąd Wesoły Fryzjer i ja stymulujemy cię do nauki przypominając ci twoje błędy ludzie podchodzą do twoich wpisów z wielkim dystansem i bardzo dobrze :)
chyba wiesz co , moje analizy są zawsze odwrotnością twoich więc nie zadawaj więcej takich gpytań - racja od dwóch lat piszesz analizy pt na dwoje babka wróżyła , więc tu może być problem ...
ani me, ani be, ani kukuryku................dlaczego ? Odpowiedź na to pytanie jest prosta jak konstrukcja cepa. Gdyby cokolwiek Antychodzik napisał na temat spółki, a potem by się nie sprawdziło, oto miałbym czarno na białym haka na Antychodzika. Nie mam haka, bo Antychodzik nigdy nic merytorycznego nie napisał i nie napisze. No więc jeszcze raz
Antychodziku co z Autopartnerem ?
To samo pytanie kieruję oczywiście do Rozbawionego Fryzjera. I na taką samą odpowiedź mogę liczyć.
Antychodziku zarobiłeś już 15 zeta i to, że nie zaprzeczasz temu, utwierdza mnie ponownie, że płacą ci za to co robisz. Dlatego uważam, że mokra ściera do podłogi, ma więcej honoru.
Fakt Kolorowy jest jaki jest... ma ta swoja dziwna treść :) I w tym miejscu Kolorowy zwrócę Ci uwagę nikt nie zabrania Ci pisać na 4um ... ale jak już piszesz to ogranicz się do zakładania 2-3 nowych tematów. Nie musisz odrazu zasypywać 4um nowymi tematami często o dziwnej treści...
A co do tych calych antychodzikow i tego drugiego to lekko mówiąc dziwna sprawa ze komuś chce się tracić tyle własnego wolnego czasu na jakaś bzdetne internetowe potyczki..
Ciekawe tylko czy kolorowy sam w to wierzy- hahaha Przecież to wszystko co napisał to brednie wyssana z palca. Trakcja, Sfinks itp itd . I co jeszcze - hahaha Przecież ja podałem LINKI z tym ,,sukcesami". A on? NIE PODA ani jednego linku bo tego co misze NIE MA!!! kolorowy napisz jeszcze, że jesteś księciem z bajki, a może Napoleonem? Kto to wie? - hahahaha Na JSW było 9,20 to jako kolorowy-wiatr zapowiedział cenę docelową5 zł. Od tego czasu spadło zaledwie 30 groszy i po tym wywaliło do góry o 658,40% Mistrzu - jakież to AT tak błędnie cię poprowadziło - buhahahahahaha Kierunek może być tylko jeden - HB i po tym Tworki : ) .
współczuję Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2016-01-11 16:08 Współczuję wam wszystkim. Uprzedzałem, że tak będzie. Cena docelowa 5 zeta, cały czas podtrzymuję moją wypowiedź w tym temacie sprzed kilkunastu tygodni. ...Opisałem wam dokładnie formację diamentu. Wszystko jest na forum, wystarczy się cofnąć. To co się obecnie dzieje na JSW, to konsekwencje tej formacji.
kolorowy, a jak tam pani Mirosława i twój pogrzeb - hahahaha Zobaczcie cały wątek, poczytajcie posty, a zrozumiecie wszystko (jakie cyrki ten gość na tym forum wyprawia). Tu będzie inaczej? Do czasu!!! Poniżej link.
Re: Do fanów Witolda!!! Autor: ~Mira [87.206.143.*]2009-11-02 11:54 To pewnie wszystko prawda co o Chodziku Księżycowym napisaliście, ale czy zauważyliście, że przez te kilkadziesiąt wpisów zajmowaliście się tylko i wyłącznie tym człowiekiem ? ...Chodzik nie chciał pokazać jak rozpisał falę czwartą właśnie dlatego. Rozpisał te fale do 2025 roku i pozostawił po sobie kilka godzin nagrań. Doszukujecie się tutaj spisków i Bóg jeden wie czego jeszcze. Cercio pisał o zmianie IP , że to z Amsterdamu i tym podobne a Chodzik nawet nie mógł samodzielnie pisać na laptopie i wszystko dyktował. Teorie spiskowe to już mieliśmy i księżyca ukraść się nie udało. ... Jak ta ostatnia nie pójdzie do góry to przyznam Wam rację, jeśli jednak się mylicie a Chodzik Księżycowy będzie miał rację to zostanie tylko wielki wstyd. Pogrzeb w czwartek na wólce węglowej godzina 14.30 Mira
Kolorowy skoro jesteśmy przy pieniądzach powiedz nam łaskawie czy i ile dostajesz od swoich kolegów - " inwestorów " z którymi spotykasz się na Wzgórzach Dylewskich aby uzgodnić strategię działania , chyba więcej dostajesz niż 15 złote co ? mam rację czy nie mam , no jak to jest z tobą świętoszku ? Jeśli chodzi o mnie nie dostaję od nikogo żadnej zapłaty za moje wpisy , robię to tylko po to aby wytykając ci twoje porażki zmusić cię do nauki , zresztą sam kiedyś pisałeś - jak przeczytasz jakąś książkę z AT to nic kompletnie nie rozumiesz więc czytasz ją wiele razy aż w końcu coś tam zapamiętasz i potem to coś wklejasz na forum , ale tak to robisz , by to tobie pasowało ... więc tobie i twoim kolegom ze Wzgórz Dylewskim chyba to się opłaca ? a przynajmniej opłacało ? i powiem więcej - czuję moim szóstym zmysłem , że coś CIENKO ostatnio przędziesz , pewnie schudłeś , zmizerniałeś , wędzonego węgorza dawno nie widziałeś - nie jest już tak łatwo jak dawniej ... he :)
Co do tej spółki, o której napisał kolega, to co to takiego jest ?
Antychodziku, Fryzjerze, co dalej z Autopartnerem. Jak zwykle ani me, ani be, ani kukuryku.
Co do otwieranych przeze mnie wątków. Po prostu reaguję na to co widzę. Teraz np. zaczyna się mówić o zamknięciu TVN. Moim zdaniem prędzej, czy później będzie ogromna awantura w tym temacie. Już dawno zauważyłem, że Polsat stał się posłuszny przykładnie. Ciekawe, czy dożyję tych czasów, gdzie tylko jedna jedyna siła polityczna będzie miała monopol na prawdę, władzę, sumienie i wyznanie. Przyznam, że takie doświadczenie, mogłoby być ciekawe. Będziemy znowu pokątnie słuchać ,,Wolnej Europy,, jak w ,,Misu,, albo ,,Rozmowach Kontrolowanych,,. Tajne spotkania, szyfry, hasła, konspiracja i partyzantka. Ale będzie fajowo.
Popatrzyłem na wykres EC2 i współczuję tym, co te akcje posiadają. Według mnie, mamy tu początek trendu spadkowego. Ale spytaj Antychodzika, albo wesołego Fryzjera, to są niekwestionowani znawcy ludzkiej natury i ..................tyle.
kolorowy-wiatr niedawno zapierał się i twierdził , że to nie on był chodzikiem księżycowym i kamerdynerem-profesora. A wcześniej twierdził, że chodzik księżycowy to GRUPA analityków pisząca z jego laptopa - hahahaha
kolorowy, to ta GRUPA analityków gdy konała dyktowała pani Mirosławie te rozpisane na 25 lat fale? To była tzw śmierć zbiorowa?
A teraz jaki układny, jaki uczciwy. Zmienił nick i tamto się nie liczy - hahahaha Widzicie - wystarczy zmienić nazwisko i już złodziej nie będzie złodziejem. A na forum okazuje się że to jeszcze bardziej proste ; )
A jak tam Grupa analityków robi doktorat z prawa w swojej kancelarii??? - hahaha
Ten gość i tu jeszcze niejedno wywinie (kwestia czasu) z wysłaniem klonów które go wychwalają włącznie.
Z nim dyskutować o analizach? To farsa. To krasomówczy belkot i nic poza tym. Małpa na 10 pięć razy trafi, a on? Raz moze dwa.
1.Prawidłowe określenie trendu 2. Napisanie dwóch scenariuszy (oba wzrostowe) 3. Określenie ostatniej korekty jako linii Dowa 4. Wyznaczenie poziomu korekty z dokładnością do 3 groszy 5. Określenie nazwy korekty i końca jej fali, oraz formacji świecowej jaka tą korektę zakończyła 6. Oznaczenie i nazwanie dotychczasowego ruchu wzrostowego falami Elliotta. 7. Pokazanie formacji harmonicznej z jakiej składała się korekta
Dzisiaj dodam jeszcze, chociaż robię to co nieco na wyrost (i powinienem z tym poczekać na potwierdzenie ale....) że tworzy się nowy kanał trendowy oparty na teorii dr Andiusa, czyli kanał medianowy, który po potwierdzeniu powinien pokazywać zachowanie się spółki w nadchodzących miesiącach.
to rzeczywiście ,,krasomówczy bełkot,, zwłaszcza dla fryzjera. No cóż, chcesz wiedzieć co na giełdzie, spytaj fryzjera właśnie.
kolorowy wiatr
Fryzjer a co dalej z Autopartn ? Na ten temat, ani me ani be ani kukuryku.