• Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~Monitoring [86.31.180.*]
    No i właściwa ocena sytuacji dosięgła i LS. Choć to chyba nie koniec problemów i z ceną i z kontraktem i z całą firmą. To dopiero początek. Problem ogromnego zadłużenia i potrzeb finansowych LS (aby utrzymać się w grze) jest prawdopodobnie nie do pokonania.
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~mistrz [5.173.226.*]
    z tego co wiem to spółka nie jest zadłużona -bralk żadnych kredytów w bankach -jedyne zadłużenie to dopłata z UE bezwrotna -należy tylko utrzymać się na powierzchni przez 5 lat
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~Maslana [213.78.78.*]
    A czytasz ich dokumenty finansowe? Za ll kw zobowiazania na poziomie 50 mln. Pewnie trzeba znac strukture, ale I ARP pozyczala i akcjonariusz pozyczal. Teraz musza te dlugi jakos zrestrukturyzowac, bo inaczej nikt I'm kasy na kontrakt nie da.
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~nikodem_dyzma [81.144.160.*]
    Ja podkupilem tanio akcje po wczorajszej promocji i czekam na wzrosty. Kto nie ryzykuje ten nie ma !
    Raz sie traci raz sie bogaci, nikt tak do konca nie wie jaka jest sytuacja bo nie jest w zarzadzie.
    Wiec dywagowanie na tematy co bedzie a co nie , jest bez sensu .
    Jak ktos ma jakies info niech sie wypowiada ,a reszta bzdur to tylko zasmiecanie forum ktore robi sie coraz mniej wartosciowe.
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~Maslana [213.205.252.*]
    Twoja kasa twoja sprawa. Nie wmawiaj tylko nikus ze decyzje mam opierac na info bez kalkulacji. Jak tak chcesz to tak rob, a wszystko co sie dzieje wokol spolki tez jest wazne, nie sa to bzdury.
    Ta spolka jeszcze nic dobrego nie zrobila by tylko na podstawie info ze robia kontrakt szalec z zakupami. Straty i dlugi. To co pokazali do tej pory. Kupowanie zeby stracic to jest bzdura. A jak liczysz ze zyskasz...... twoje ryzyko.
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~nikodem_dyzma [81.144.160.*]
    Masz 100% racji !
    Trzym sie zdrowo i udanych transakcji !
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~orzel74 [188.146.59.*]
    Maślana szszacun za tak dlugi czas naswietlsnia kondycji oraz sytuacji spoli . Jednym slowem Strażnik Texas-u cały czas na posterunku plus pracownicy pracujący w oparach kleju. Szok jak jesteście wykorzystywanie. NA BARYKADY LUDU ROBOCZY. Co wy tam kombinujecie?
    Co kombinujemy? Demaskujemy kombinatorow i naciagaczy, takich jak ty orzelku. Zadziwiajaca jest ta pogarda dla ludzi pracujacych, niestosowna co najmniej. Zamiast obwiniac wszystkich do okolo, zabierz sie do skutecznej pracy, by nie dac powodu luduwi pracujacemu do przykrych komentarzy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~orzel74 [5.172.233.*]
    Dzieciak bawi się w stawianie czerwonych kciuków,, weź ty się za robotę.
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~orzel74 [5.172.235.*]
    Dzieciaku siebie skasuj a nie podajesz do moderatora.
    Śmieszny jesteś i tyle.
    Pytałem ciebie gdzie widziałeś mój jakikolwiek post naganiający w którąkolwiek stronę, natomiast twoje słodkie p.... jest delikatnie pisząc do wyrz...nia. Zmienić pracę a nie swoje gorzkie żale wylewać na forum a jak nie ma gdzie zmienić to rozumiem tą frustracje pt. w życiu mi nie wyszło.
    Proponuję wziąść się za siebie, może jakaś edukacja albo wyjazd za granicę w celu odłożenia funduszy na swoją działalność bo daleko w tych oparach kleju nie ujedziecie.
    Hipokryto nie jest to szydzenie z ludzi którzy ciężko pracują bo z psychologicznego punktu widzenia czytając wasze posty to jest to czysta frustracja.
    Myslałem że ty jesteś faktycznie strażnik Teksasu a ty po prostu jesteś nabiał wątpliwej marki.
    I nie kasuj ciapciaku bo go będę non stop wklejał.

• Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~Monitoring [86.31.180.*]
    Orzeł lata w oparach obłędu. Myślisz , że pisząc takie beznadziejne posty coś ci się wreszcie uda? Żałosne to za mało.
    Biedny dal sobie kciuka takie dowartościowanie . Idź ty i twój koleszka ...........
    A coś na temat? .................
    Szukam twoich wpisow tak bardzo tematycznych posucha.
    A co tutaj pisać, kazdy widzi jak jest. Tylko po co siedziec na forum i szczekac
    No wlasnie, po co tutaj siedzisz I szczekasz? Zagubiles sie? Nie mozesz trafic do swojej budy?
    Monitoring , daj spokoj z tym ptaszyna. Ma wtopione i obraza wszystkich na okolo. O czym z takim dyskutowac, nawet czytac ze zrozumieniem nie umie.
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~orzel74 [188.146.171.*]
    Maślana i jego giermek. Dodatkowo wróżka wie po ile mam kupione. Szczekasz tutaj tak długo że faktyczne twoje posty i giermka to nie jest ujadanie. Myślę że tak siedzicie od 2 zł
    Pozdrawiam kciukowiczow.
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    Kochany jestes :) od dzisiaj jestes moim idolem!
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~orzel74 [31.0.127.*]
    Dnia 2016-10-20 o godz. 13:41 ~Maslana napisał(a):
    > A czytasz ich dokumenty finansowe? Za ll kw zobowiazania na poziomie 50 mln. Pewnie trzeba znac strukture, ale I ARP pozyczala i akcjonariusz pozyczal. Teraz musza te dlugi jakos zrestrukturyzowac, bo inaczej nikt I'm kasy na kontrakt nie da.

Ale peszek ktoś im pożyczył kasę bo że da to chyba jakaś kosmiczna pomyłka z twojej strony. Tak wiem na strasznych warunkach.
    W tym LS to sa szczwane lisy taki ARP też przerobili, pewnie po to aby upchać ulicy dziennie średnio po 20k. Międzynarodowy spisek jak nic.
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~Obserwator123 [188.146.18.*]
    Sceptyczna ocena działalności tej spółki jest zbyt surowa. Innowacyjny surowiec przez nich posiadany i kontakty biznesowe z pewnością stanowią wartość przewyższająca negatywną ocenę. Kto nie prowadził biznesu na taką skalę nie wie, że problemy są częścią egzystencji spółki. Wygrywa ten, kto jest na nie przygotowany i umie im sprostać. Firma dobrze rokuje na przyszłość.
  • Re: Gorzka pigułka do przełknięcia Autor: ~orzel74 [5.172.232.*]
    Uuuu grubo, to teraz Ciebie zaszczekają Reksio, zakochany kundel oraz Łajka .
    Co masz na myśli pisząc "innowacyjny surowiec"? Na takim haśle można wszystko powiesić. Zanurzając się w ich historii to mieli pewnie swoje szanse gdyby wdrożyli projekty budowlane oparte na "kanapce" z płytą magnezytową w połączeniu z konstrukcją złożoną z pultruzji. Myślę, że taki był pierwotnie zamysł, ale upadł. Dawno chyba bo słuch o pultruzji zaginął. To, co pozostało nie nadaje się na, LEPIEJ niż inne pospolite materiały, do używania w budownictwie. Nie chcę się wdawać w to, że w budownictwie słowa "innowacje" i nowości" raczej źle są przyjmowane. Biznes jak każdy inny, mógł się udać, ale ................. się nie udał. Jeśli firma ma jakieś perspektywy to podaj choćby jedną przewagę jaką może mieć LS nad konkurencją. Nowe technologie? - raczej nie bo świat jest już daleko z przodu. Kontakty biznesowe? - bez żartów, kto ich nie ma nie robi dużego biznesu. Konkurencja ma tutaj wielką przewagę. Kadry? - no, poziom zarządzania widzimy od kilku lat. Zasoby finansowe? - to akurat LS na szarym końcu. Aktywa - no, tutaj się postarali, ale jeszcze długo będzie to w większym stopniu obciążenie niż ułatwienie.
    No i tak dobrnęliśmy do przygotowania do pokonywania problemów - tu owszem, coś można dostrzec. To jednak za mało by robić duży biznes, który marzy się LS.
    Pewnie wiele można by pisać, ale nie to, że to firma z perspektywami. Chyba, że to perspektywa upadku.
    A orzełka pozdrawiam :) już się nie może doczekać komentarza ;)

Również pozdrawiam monitoringu.
    Przywracasz mi wiarę w uczciwych ludzi. Dziękuję.
    Monitoring nie musisz oczywiście odpisywać < nick Monitoring o tym IP [86.31.180.*] założyłeś wyłącznie na potrzeby forum LST?
[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.