• Farmacol niewydolny hurt Autor: ~MGR [83.16.123.*]
    Główny oddział w Katowicach ledwo zipie . Towar zamówiony rano nie dojeżdża na popołudnie , bo nie ma kto spakować. Zamówienia przedstawicielski - czas realizacji 7-10 dni . Konkurencja robi to w 24-48 godz. Towar zamówiony elektronicznie zawsze w rzeczywistości jest droższy . Telemarketing to dział pod tytułem .....dzwoń może ktoś za godzinę odbierze.Kto tym zarządza ????????? Muzeum komuny na Rzepakowej.
  • Re: Farmacol niewydolny hurt Autor: ~inw [94.254.160.*]
    wpisy na zlecenie andrzejka żeby oddac tanie akcje w wezwaniu :)
    pozdr
  • Re: Farmacol niewydolny hurt Autor: ~MGR [83.16.123.*]
    jak aptekarz mam gdzieś wezwanie nigdy nie miałem ich akcji .....to jest szczera prawda
    Dzisiaj z muzeum na Rzepakowej towar nie dojechał do bardzo wielu aptek ................auta zamarzły !!!!!. Jakoś w Neuce i PGFie nie. Panie Olszewski juz czas aby zostać rentierem.
    Opóżnienia w dostawach skandaliczne , telemarketing nieosiągalny ..........................................P. Olszewski wstyd. Idz pan na emeryturę
  • Re: Farmacol niewydolny hurt Autor: ~Ark [89.75.81.*]
    Ja akurat pracuję w podobnej firmie w NEUCE i tam opóźnienia w wydawaniu towaru rzadko występują a jak się zdarzy to max 15 minut a w wyjątkowych sytuacjach jak by linia lub system informatyczny padł to max 1 godzinę trwa naprawa.
    Już nawet firmy nie puszczają pakietów przez Olsze-fcol. TO IDZIE DO SPRZEDAŻy. Olszewski też może miec raka.
  • Re: Farmacol niewydolny hurt Autor: ~Farmacolka [178.37.152.*]
    To pytanie trzeba zadać "Pseudo Dyrektorowi" który funkcjonuje w dziale przedstawicielskim od ponad roku. Facet który nie ma nic wspólnego z farmacją, przychodzi z firmy orange i wprowadza swoje dziwne ekscesy :) Pracownikom z długoletnim stażem na każdym kroku rzuca kłody pod nogi, i wychodzi z założenia że apap czy XARELTO nie jest lekiem ratującym życie i apteki MAJĄ OBOWIĄzek na ten towar czekać nie dzień, nie dwa lecz kilka dni. Pracownicy są zastraszani!!! Nie mogą mieć "dobrego " kontaktu z kontrahentami bo zaraz zostaną wywaleni z pracy. Okropny mobbing. Jak i przez Pana WIELKIEGO NiC jak i przez NOWĄ kierowniczkę działu .
[x]
FARMACOL -0,19% 51,70 2017-02-24 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.