Niby bankrut ale w newralgicznej sytuacji np. jak ktoś chce sprzedać 1500 sztuk po cenie rozpoczęcia to znajduje się ktoś kto to kupuje nie pozwalając spaść poniżej 0,50 gr.
przecież na giełdzie nie kontroluje się czy spółka przynosi dochody czy też nie. od tego ewentualnie zależy czy będą chętni na zakup akcji czy też nie :) istnieje bo czeka aż ktoś ją kupi :)
w końcu odblokowali notowania ,to może coś z tego będzie.. panie dracus widzę że pan tutaj jest w temacie. to jak pan myśli będzie coś jeszcze z tego b3system , czy tylko dalsze dryfowanie ,to już mi się wydaje trochę za długo trwa , i dokąd to zmierza?.
Jestem z tą firmą od samego początku, byłem gdy debiutowała gdy rośliśmy na 10-11 zł. i jak spadaliśmy i scalenie więc to prawie jak żona :) haha no cóż inwestując na giełdzie trzeba być optymistą fakt że realne spojrzenie na b3 powoduje lęk i obawy ale mając akcje po 10, 5, 2 zł. cóż mi przyszło jak nie trzymać kciuków mimo wszystko. Więc czy coś z tego będzie ja jako optymista myślę że tak ale to dość ślepe spojrzenie :)
Te spółki celowo czyszczone są z kapitału bo zarządza banda nieudaczników własny cel przez 8lat czyścili z kapitału a co zrobiło KNF tam sami swoi i przyzwolenie dorobić się nie patrzyć na akcjonariuszy giełda to jedno oszustwo od lat złodzieje tępić na szczycie tych co zarządzają .
10 gr bedzie wtedy kupie z ciekawosci normalnie wspolczuje akcjonariuszom ktorzy zostali z akcjami jak ktos tu pisal po 8 zl ! Mysle ze to jest koncowka tej spolki nie oddnalezli sie w branrzy a spolki z sektora ktore oferija kompleksowe uslugi IT mocno sie rozwijaja . mam wrazenie ze B3 jest z 20 wieku i nie nadarza za wymogami rynku . Radze spojrzec na indata nie naganiam ale tam odrobicie straty