• czy to już koniec ? Autor: ~kik [83.5.76.*]
    jw
  • Re: czy to już koniec ? Autor: ~darcus [31.0.127.*]
    Ktoś się jednak znalazł kto podratował sytuacje :)
  • Re: czy to już koniec ? Autor: ~starywyjadacz [164.127.128.*]
    scierwa nawet nie chca sie przyznac ze sa bankrutami
  • Re: czy to już koniec ? Autor: ~darcus [208.81.64.*]
    Niby bankrut ale w newralgicznej sytuacji np. jak ktoś chce sprzedać 1500 sztuk po cenie rozpoczęcia to znajduje się ktoś kto to kupuje nie pozwalając spaść poniżej 0,50 gr.
  • Re: czy to już koniec ? Autor: ~Gosc [213.120.84.*]
    Jak to mozliwe, ze tego typu spolka istnieje na gieldzie?

Nie ma dochodow, siedziby, nie swiadczy zadnych uslog, o co w tym wszsytkim chodzi, kto kontroluje tego rodzaju instytucje?

Z gory dziekuje za odpowiedz.
  • Re: czy to już koniec ? Autor: ~darcus [31.182.86.*]
    przecież na giełdzie nie kontroluje się czy spółka przynosi dochody czy też nie. od tego ewentualnie zależy czy będą chętni na zakup akcji czy też nie :) istnieje bo czeka aż ktoś ją kupi :)
  • Re: czy to już koniec ? Autor: ~dorobkiewicz [82.177.43.*]
    w końcu odblokowali notowania ,to może coś z tego będzie..
    panie dracus widzę że pan tutaj jest w temacie.
    to jak pan myśli będzie coś jeszcze z tego b3system ,
    czy tylko dalsze dryfowanie ,to już mi się wydaje trochę za długo trwa ,
    i dokąd to zmierza?.

• Re: czy to już koniec ? Autor: ~darcus [208.81.64.*]
    Jestem z tą firmą od samego początku, byłem gdy debiutowała gdy rośliśmy na 10-11 zł. i jak spadaliśmy i scalenie więc to prawie jak żona :) haha no cóż inwestując na giełdzie trzeba być optymistą fakt że realne spojrzenie na b3 powoduje lęk i obawy ale mając akcje po 10, 5, 2 zł. cóż mi przyszło jak nie trzymać kciuków mimo wszystko. Więc czy coś z tego będzie ja jako optymista myślę że tak ale to dość ślepe spojrzenie :)
  • Re: czy to już koniec ? Autor: ~maja57 [89.72.237.*]
    Te spółki celowo czyszczone są z kapitału bo zarządza banda nieudaczników własny cel przez 8lat czyścili z kapitału a co zrobiło KNF tam sami swoi i przyzwolenie dorobić się nie patrzyć na akcjonariuszy giełda to jedno oszustwo od lat złodzieje tępić na szczycie tych co zarządzają .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.72.237.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: czy to już koniec ? Autor: ~maja57 [89.72.237.*]
    Ta spółka to szambo gdzie czyszczony je kapitał akcjonariuszy od dawna i KNF POWINIEN ZROBIĆ PORZĄDEK Z TAKIM ZARZĄDEM .
  • Re: czy to już koniec ? Autor: ~xx14 [31.153.72.*]
    10 gr bedzie wtedy kupie z ciekawosci normalnie wspolczuje akcjonariuszom ktorzy zostali z akcjami jak ktos tu pisal po 8 zl !
    Mysle ze to jest koncowka tej spolki nie oddnalezli sie w branrzy a spolki z sektora ktore oferija kompleksowe uslugi IT mocno sie rozwijaja . mam wrazenie ze B3 jest z 20 wieku i nie nadarza za wymogami rynku . Radze spojrzec na indata nie naganiam ale tam odrobicie straty
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.