• Wyceny - przewartościowanie Autor: ~pablo [77.115.12.*]
    Bez dozy subiektywizmu - średnia wycena w Alior Trader zrobiona ponad 10 metodami pokazuje następujący wynik:

Zestawienie wycen akcji spółki różnymi metodami
    Podsumowanie: Wartość jednej akcji spółki mieści się w przedziale od 6,28 zł do 10,47 zł. Aktualna cena jednej akcji wynosząca 14,30 zł wskazuje na przewartościowanie. 

Potencjał zmiany kursu:-41%
  • Re: Wyceny - przewartościowanie Autor: ~Mac53 [178.36.38.*]
    Czy zastanowiłeś się co jest warta ta analiza? Podaj możliwe scenariusze w świetle obowiązującego prawa. Po co klepać takie dyrdymałki? Chyba, że jest to robione na czyjeś zlecenie?
  • Re: Wyceny - przewartościowanie Autor: ~pek [95.160.152.*]
    aha...idz się bawidz gdzie indziej :D
    podobnych bzdur aby nakłonić do paniki i ucieczki inwestorów dawano nie wiedziałem
    spółka jest napchana pieniędzmi :)
  • Re: Wyceny - przewartościowanie Autor: ~Mac53 [178.36.50.*]
    bawić, bawić....., napisz sobie ten wyraz 100 razy w zeszyciku i poczytaj moje inne komentarze na tym forum, zanim znowu się wysilisz z takimi oskarżeniami o szerzenie paniki. Skąd się urwałeś i to w takim momencie???
    Pek, do mnie to pisałeś czy do pablo? Bo chyba do niego, a ja się pospieszyłem z odpowiedzią. Jeżeli tak to sorry i cofam mój komentarz
  • Re: Wyceny - przewartościowanie Autor: ~pek [95.160.152.*]
    Szanowny Macku - pisane było do twórcy wątku
    sądzę, że myślimy podobnie - PEKAES trzeba trzymać i kropka, za pół darmo nie oddamy!
    Dzięki za odzew i sorry jeszcze raz. Obroty są minimalne i ci co sprzedają poniżej ceny wezwania to są ci najbardziej wystraszeni, którzy obawiają się zniesienia dematerializacji akcji, czyli wylistowania spółki z giełdy.
    Czy ktoś ma info na temat innych funduszy, które są zaangażowane poniżej 5%.
    Dnia 2016-09-19 o godz. 11:48 ~pek napisał(a):
    > Szanowny Macku - pisane było do twórcy wątku
    > > sądzę, że myślimy podobnie - PEKAES trzeba trzymać i kropka, za pół darmo nie oddamy!

Mała uwaga, nie mam na imię Maciej. Ale to detal. miło mi się wymienia komentarze.
    Co to za towarzystwo oddaje akcje za cenę poniżej ceny wezwania??? Ktoś mocno nakręca panikę, a jeżeli nakręca to wiadomo kto ma w tym business. Obroty cieniutkie i to wskazuje, że to nie jest trend, ale krecia robota.
[x]
PEKAES 4,49% 15,00 2016-11-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.