• Co z produkcją ? Autor: ~olka [77.45.45.*]
    Ten temat jest najważniejszy, ponieważ będzie decydował o istnieniu EZO. Może Zarząd tym problemem się zajmie i będzie dawał więcej informacji.
  • Re: Co z produkcją ? Autor: ~krzych [84.40.128.*]
    Nie ma żadnej produkcji właśnie w tym problem ś.p KAMITEC później EZO. PARP powiedziało sprawdzam i kurtyna opadła, wygląda na to że ta cała technologia rodem z Gwiezdnych Wojen to szaleństwa i mrzonki a tłumaczenie że to taka zaawansowana technologia i potrzeba czasu bo dostosowania i wdrożenia itp... nikogo już nie zwiodą ( Niestety mnie tyłek boli tak mnie załadowali)
    W końcu ktoś kończy z jajami jakie sobie z Nas robią.

• Re: Co z produkcją ? Autor: ~slavky6708 [5.172.255.*]
    Dokładnie tutaj się zgadzam, Oni to uruchamiają od 2003 roku i nie mogą zakończyć , ważne tylko , że w tle przewijają się te same osoby , dla nich to niezły interes zasiadanie we władzach spółki.
    Tylko szkoda , że nie mają następnej perspektywy , bo można by było znowu upaść i powołać kolejny podmiot , który zaczaruje kolejnych niedoinformowanych. Ale to już chyba nie te czasy, w dobie netu to już im nie przejdzie. pozdrawiam umoczonych.
    Dzięki również pozdrowienia
    Ok mnie i parę innych osób umoczyli ale jak M.Kamińskiego udało im się z bajerować ? 
    To faktycznie są artyści w tym temacie, prawdziwi Rasputini lepsi niż PLICHTA :-)))
    Choć Kamińskiego to raczej nawet nie zaswędziało.
    Boże święty myślę a pisze co innego 
    KICIŃSKIEGO ..... mać:-)
    Zdrowie to mi odebrali ale że rozum:-(
  • Re: Co z produkcją ? Autor: ~olka [79.184.8.*]
    Też mam dość tej spółki. Posiadam akcje i chciałabym aby jej się udało ale źle to widzę. Zarząd się uaktywnia w procesach sądowych a takie działania jak poszukiwanie odpadów pewnie uważa za zbędne.
  • Re: Co z produkcją ? Autor: ~olka [79.184.8.*]
    A Bodziony też przecież się stał udziałowcem.
    Olka
    Oni odpadów to chyba już nie szukają bo ta technologia z piaskownicy nie działa.
    Pewnie jak ich kontrolowali to prezes w ukrytym pomieszczeniu na rowerku jeździł i na dynamie prąd produkował 
    Urzędnicy się dziwili czemu tak słabo to działa to pewnie im wstawili kit że to przełomowa technologia, opatentowana, że NASA itp...
    A przy kontroli bez zapowiedzi nie było komu pedałować i ot całą HI-TECHNOLOGIA.
    I tak jak to wspomniano
    KOPIUJ  
    WKLEJ
    KOPIUJ  
    WKLEJ
    Te ich raporty.
    Bodziony to może i całą resztę od syndyka weźmie bo czemu by nie zakłady są i to całkiem fajne widziałem na oczy.
    INTROL znajdzie dla nich zastosowanie.
  • Re: Co z produkcją ? Autor: ~dronek [94.254.137.*]
    Mimo, że jestem wiecznym pesymistą to mam jakieś dziwne wrażenie po ostatnich sekwencjach komunikatów, że to zrobione specjalnie żeby móc skupić tanio akcje z rynku. ile się da. A potem jak się już skupi to pójdą zakłady pełną parą.

Podobnie jak wy wszyscy jestem umoczony po pachy i teraz już nie ma znaczenia czy stracę jeszcze więcej. A jak sprawdzi się to co piszę i nie oddam im akcji po taniości to wtedy będzie moccc.
    Nawet p. Kiciński tych dziesiątek milionów przecież by nie wydał ot tak bez dogłebnego audytu i węszenia każdego zakamarka. Pan Bodziony podobnie. Mówię, to jest specjalna gra żeby ludzie wywalali. Ja trzymam.
  • Re: Co z produkcją ? Autor: ~dronek [94.254.137.*]
    Powiem więcej, gdyby faktycznie miało to wszystko iść do piachu to prędzej Kiciński by najpierw sprzedał swój wielki pakiet jakiemuś funduszowi, utrzymując kurs wysoko a dopiero potem dopiero żądałby obligacji wykupu wcześniejszego.
    Bo teraz co... wydał dziesiątki milionów, żeby teraz po 2latach jego majątek był wart kilka i nikt teraz nie chciałby nawet tego od niego kupić? To przecież rasowy biznesmen. Nie do uwierzenia.

Tymbardziej jak tak myślę to to wszystko to celowa gra dużych akcjonariuszy i Zarządu żeby tanio z rynku skupić akcje i dopiero potem już mieć wszystko dla siebie. Co chwilę słychać na parkiecie że ktoś specjalnie skupywał taniej od "zdezorientowanej" ulicy. NIE DAJMY SIĘ CHOCIAŻ TUTAJ. A MOŻE POPSUJMY IM PLANY I ZABIERAJMY IM SPOD UST CO NAM CHCĄ WYRWAĆ??
  • Re: Co z produkcją ? Autor: ~olka [77.45.45.*]
    Karmią nas tylko negatywnymi informacjami. Myślę, że to ich pasja
[x]
EZO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.