• Zmiany w zarządzie BRS Autor: ~flcn [37.47.15.*]
    BRS tak dobrze się rozwija że Roman podjął decyzję o zmianie prezesa :DD
    Jeszcze ciekawsze jest stanowisko jakie objął Szeliga a mianowicie Członek Zarządu, Dyrektor ds Metali. W BRS jest jedna spółka metalowa, NPA Skawina, więc zakładam że szykują się duże zmiany w IPX i to nie tylko personalne.

• Re: Zmiany w zarządzie BRS Autor: ~re [78.28.33.*]
    zakładaj, konfabuluj, twórz dalej swe pajacykowate spiskowe teoryjki...
    ważne, ze kurs rośnie....
  • Re: Zmiany w zarządzie BRS Autor: ~flcn [37.47.15.*]
    I co wnosi wasz post regupki ?

NIC. ZERO. Czyli standard regupki.

naczelny regupku, a co wnosi twój post poza głupawymi konfabulacjami?
    twój standard to zmyślanie i fantazjowanie...

ale chyba płacą ci od posta, skoro musiałeś ogłaszać to, co każdy zainteresowany bez problemu znajuje w sieci,
    oczywiscie bez twych konfabulacyjnych interpretacji

abdryto wątkowy, nie piszesz jeszcze, ze zaraz będzie wezwanie? dziwne...
  • Re: Zmiany w zarządzie BRS Autor: ~flcn [192.162.148.*]
    Ciśnienie rośnie ?

Pewnie Roman wziął się za rozliczenie działań propagandowych a tu regupki od miesięcy nic nie mogą wymyślić żeby odwrócić uwagę od czyszczenia IPX z gotówki. Pójdziecie skopać panu pole i po wszystkim. Roman i tak ma w poważaniu co się o nim pisze. Najważniejsze że kasa płynie do kieszeni coraz większym strumieniem i dziwnym trafem moje przypuszczenia jakoś się sprawdzają, cóż za przypadek.

https://www.bankier.pl/forum/temat_dzialka-sprzedana-akcjonariusze-sie-ciesza,21217417.html 

Twoje przypuszczenia się sprawdzają?!
    Tiaaa...
    Pewnie tak, jak jak twój wrzask o wezwaniu sie sprawdził?...
    Ciśnienie to tobie, naczelny regupku, rośnie, bo wciąż cię tu jesteś zjadany śmiechem za twe konfabulacyjne pajacowania...

Kto tobie za te wygłupy płaci?
  • Re: Zmiany w zarządzie BRS Autor: ~flcn [192.162.148.*]
    Nadal regupki czekacie na wezwanie po 2,60-2,70 PLN ?

No tak wy przecież nie macie akcji więc możecie sobie czekać :DD

PS. W weekend zapowiada się ładna pogoda więc praca na roli u pana jak znalazł. Pewnie dostaniecie jeszcze nawożenie naturalne bo akurat w tym dobrze wam idzie.

• Re: Zmiany w zarządzie BRS Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Flnc, stonuj trochę Wać_Pan.
    Wiemy tutaj wszyscy jak wydatkuje Impexmetal pieniądze; podają to w raportach i z niczym się nie kryją.
    A kto odpowiada za decyzje zarządu? zarząd; na wszystko musi być papier i podpis.
    Pana Karkosika nie ma w zarządzie, w akcjonariacie. Więc ostrożnie.

A nie znudziło Ci się pisać wkołowkołowkoło o tym samym.
    Te re-akcje wobec Ciebie są z tego, że ludzie mają dość.

• do elemelek Autor: ~flcn [192.162.148.*]
    IPX z niczym się nie ukrywa ? Może realizuje jeszcze to co zarząd zapowiada ?
    Proszę nie zabieraj regupkom zaszczytnego miejsca na które tyle pracują.

Dla sprawdzenia tego co jest w papierach a co spółka robi wystarczy sprawdzić ile akcji własnych spółka skupiła zgodnie z uchwała WZA z tego roku i porównać do zakupów akcji ALC.

PS. Jeżeli zarząd wybiera zarząd to elemelku musisz jeszcze się dużo dowiedzieć o funkcjonowaniu spółek handlowych.
  • Re: do elemelek Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Jednak masz problemy; ale to Twój problem.

Gdzie jest napisane, kiedy będą skupowane akcje własnych? Poczytaj uchwałę.
    (bardzo często się zdarza w spółkach, że skupy są wstrzymywane, ograniczane;
     Arctic np. też ma taką uchwałę i nie kupił przez lata ani jednej akcji)

A teraz temat logiki:
    Kto odpowiada za decyzje flnc?. Wiadomo, że flnc.
    Kto odpowiada za decyzje zarządu?. Wiadomo zarząd.
    Czy naprawdę muszę się w tej kwestii douczyć?

A może ty jesteś jakiś emocjonalnie rozedrgany, i jasne rozumowanie stanowi problem?
  • Re: do elemelek Autor: ~flcn [192.162.148.*]
    Czyżby kolejny psychoanalityk na forum spółki ?

Załóżcie z re odpowiedni wątek i rozwijajcie go do woli.

Ten wątek dotyczy zmian w zarządzie BRS a takie zmiany może dokonać tylko Roman.

W przypadku IPX zarząd wykonuje to co zleci Roman i takie są fakty. Uchwała o skupie akcji własnych miała za zadanie podnieść wartość spółki tyle że jest to sprzeczne z interesami głównego akcjonariusza więc uchwała nie jest realizowana. Co innego skup akcji ALC. To jest priorytet.

Może odpowiadają ci takie działania zarządu i głównego akcjonariusza, mnie nie. Dlatego piszę i będę o tym pisał dalej.

• Re: do elemelek Autor: ~re [78.28.33.*]
    elemelek, liczyłeś na spokojny dialog z flinstonem?
    ten typ tak ma: kto nie z nim, ten jego wróg

pamietasz, jak miesiącami naganiał na wezwanie, a jakie teraz bzdety pisze?

potem przyłapałem go, jak klakiersko pisał sam ze sobą pod różnymi nickami i jednym IP...

kiedyś zjadał go merytorycznie śmiechem molinezja, niedawno znokautował go 777ipół,
    potem dołożyła mu Ewa tak, że aż mu współczułem

o tobie i o sobie nie wspominam...

masz rację, gość ma problem i chyba nie tylko emocjonalny...

on chyba nie pisze jednak za kasę, bo kto by mu za takie bzdury pisał...

po prostu flinston-grafoman, abderyta z konfabulacjami się tu trafił...
  • Re: do re Autor: ~flcn [31.182.4.*]
    Piszę z czystej przyjemności opisywania patologii w różnej postaci a że materiał jest obszerny to jest o czym pisać.

Kawał o tym jak przyłapaliście mnie o pisaniu pod innymi nickami przedni :DD

O tym jak mnie merytorycznie znokautowałeś to dzisiejszy hit :DDD

Czyżby wasza bohaterka Ewa przeszła na drugi plan ? No regupki nie przypisujcie sobie załóg innych to nie przystoi totalnym torunianom.

PS. To ile dzisiaj Roman skasował ? Mi wychodzi że jakieś 1,5 mln PLN a od początku września będzie już ponad 10 mln PLN.
  • Re: do re Autor: ~re [78.28.33.*]
    flinston, płaczliwy abderyto i naczelny regupku, już każdym postem się kompromitujesz...
    płaczesz i smęcisz nieustannie
    niedługo bedziesz sie wypierał włąsnych słów o wezwaniu...
    piszesz o Ewie, która napisała, jaki z ciebie płacziwy facet?... oj, zabolało cię, co napisała...
    i co z tym Toruniem tak sie zafiksowałeś?...
    załóż własny biznes i pokaż, żeś lepszy od Karkosika, a nie wypłakuj się na forum...
  • Re: do re Autor: ~flcn [83.22.184.*]
    Nie wypiera się niczego co piszę na tym forum. Do tematu wezwania już się odnosiłem no ale skleroza to jedno z mniejszych waszych zmartwień. To że grupowa to już inna sprawa.

Pewnie i tak regupki zaraz stworzycie inną rzeczywistość i wyjdzie że się wypieram własnych postów.

Tak dobrze rozwijał się wątek obyczajowy i co brakło inwencji twórczej ?

Co do Romana to co on niby stworzył ? Alchemia kosztowała go jakieś 110 mln PLN a teraz z IPX wyciągnie ponad 500 mln PLN za 51%.
    Skoro taki geniusz to niech sprzeda swój pakiet obcej fimie. No tak pewnie dostałby może 100 mln :DD
  • Re: do re Autor: ~re [78.28.33.*]
    Dnia 2016-09-08 o godz. 17:55 ~flcn napisał(a):
    > Nie wypiera się niczego co piszę na tym forum. Do tematu wezwania już się odnosiłem no ale skleroza to jedno z mniejszych waszych zmartwień. To że grupowa to już inna sprawa.
    > >
    > > Pewnie i tak regupki zaraz stworzycie inną rzeczywistość i wyjdzie że się wypieram własnych postów.
    > >
    > > Tak dobrze rozwijał się wątek obyczajowy i co brakło inwencji twórczej ?
    > >
    > > Co do Romana to co on niby stworzył ? Alchemia kosztowała go jakieś 110 mln PLN a teraz z IPX wyciągnie ponad 500 mln PLN za 51%.
    > > Skoro taki geniusz to niech sprzeda swój pakiet obcej fimie. No tak pewnie dostałby może 100 mln :DD

flinston, naczelny regupku, nienawidzący torunian, pokaż gdzie napisałeś "zrobiłem z siebie kretynka, gdy przez wiele miesięcy pisałem setki postów o wezwaniu na ipx", a natychmiast znikam z watku...

flinston, oczywiście, ze wypierasz się własnych słów - najpierw w odpowiedzi Ewie obiecałeś nie pisać do niej, a za chwilę w tym samym poście napisałeś jej jak damski bokser, by odregować frustrację, w jaką cię wpędziła swym celnym określeniem twego zachowania na forum...

ale najbardziej lubię czytać, jak robisz z siebie narcystycznego besserwissera doradzającego Karkosikowi...
    ty - trzepakowy inwestorek, co własnego portfela upilnować nie potrafi i do tego e mocjonalnymi problemami, co trafnie wykazał ci ostatnio elemelek...
  • Re: Zmiany w zarządzie BRS Autor: ~marek [81.100.209.*]
    Jacy ludzie? Przeciez jest was tylko dwoch ,re I ty :)
    Dnia 2016-09-09 o godz. 08:27 ~marek napisał(a):
    > Jacy ludzie? Przeciez jest was tylko dwoch ,re I ty :)

dobre!

ale jeszcze jest elemelek i byli inni, którzy dawali flinstonowi do wiwatu, ale odpuścili, gdy przekonali się, jaki flinston jest zafiksowany w swej infantylnej zawisci wobec Karkosika...

ja zaś lubię robic flinstona w puzon, podpuszczać jak dziecko i przypominac mu, jak się zbłaźnił z wezwaniem, pisaniem do siebie pod różnymi nickami i tym samym IP, czy kompromituje ortografią...
  • Re: Zmiany w zarządzie BRS Autor: ~flcn [37.47.11.*]
    Nikogo nie interesuje co wy regupki lubicie.

Lubicie robić w puzon i pracować na kolanach, wasza sprawa. Nie musicie ogłaszać tego na publicznym forum. No chyba że szukacie nowych członków do waszej grupy specjalnej troski ale wątpię, że akurat tu kogoś takiego znajdziecie :DD

" infantylna zawiść " - sformułowanie na poziomie totalnych torunian, pierniczenie opanowane do perfekcji :DD

PS. Moje IP wypatrzyliście pewnie przez lunetę :DD
    Dnia 2016-09-09 o godz. 10:51 ~flcn napisał(a):
    > Nikogo nie interesuje co wy regupki lubicie.
    >
    > Lubicie robić w puzon i pracować na kolanach, wasza sprawa. Nie musicie ogłaszać tego na publicznym forum. No chyba że szukacie nowych członków do waszej grupy specjalnej troski ale wątpię, że akurat tu kogoś takiego znajdziecie :DD
    >
    > " infantylna zawiść " - sformułowanie na poziomie totalnych torunian, pierniczenie opanowane do perfekcji :DD
    >
    > PS. Moje IP wypatrzyliście pewnie przez lunetę :DD

płacz, flinston, płacz, jaki to jesteś nierozumiany i niedoceniany w twej genialnej wiedzy o wszystkim...
    rób z siebie dalej naczelnego regupka i abderytę wątku... ;)
  • Re: Zmiany w zarządzie BRS Autor: ~flcn [91.238.254.*]
    Standardowe pierniczenie regupki.

PS. Możecie upublicznić moje IP. Wykażcie się że nie pierniczycie.
    Płacz, flinstoniku, płacz, to ci przyniesie ulgę...
    ponarzekaj na wszystkich, którzy cię obśmiewają i niedoceniają...

masz rację, elemelek, on ma naprawdę duzy problem narcystyczny ze sobą...

Czyli moje IP regupki wyśledziły przez lornetkę.

Puentując wszystkie wasze wypowiedzi:
    1. Pierniczycie jak na totalnych torunian przystało.
    2. Roman wyciąga kasę z IPX wbrew interesom spółki i akcjonariuszy mniejszościowych.
    Dnia 2016-09-09 o godz. 15:04 ~flcn napisał(a):

[kolejny bełkot sfrustrowanego abderyty]

napisz jeszcze, że żaden molinezja, elemelek, 777ipół i Ewa nic o tobie nie pisali, a ty nigdy ni pisałeś o wezwaniu...

No i co regupki - pierniczycie takie są fakty tak jak i wypływ gotówki z IPX do kieszeni Romana.

forumowy abderyto,
    udowodnij choć raz czarno na białym, ze Karkosik robi ci krzywdę jakimś przestępczym działaniem, a potem
    napisz do knf, prokuratury i gdzie się da o swej krzywdzie wyrządzanej ci przez Karkosika, a nie wypłakuj się na forum jak dzieciuch z piaskownicy, któremu koledzy zabrali zabawkę...
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.