Dnia 2016-09-08 o godz. 17:55 ~flcn napisał(a):
> Nie wypiera się niczego co piszę na tym forum. Do tematu wezwania już się odnosiłem no ale skleroza to jedno z mniejszych waszych zmartwień. To że grupowa to już inna sprawa.
> >
> > Pewnie i tak regupki zaraz stworzycie inną rzeczywistość i wyjdzie że się wypieram własnych postów.
> >
> > Tak dobrze rozwijał się wątek obyczajowy i co brakło inwencji twórczej ?
> >
> > Co do Romana to co on niby stworzył ? Alchemia kosztowała go jakieś 110 mln PLN a teraz z IPX wyciągnie ponad 500 mln PLN za 51%.
> > Skoro taki geniusz to niech sprzeda swój pakiet obcej fimie. No tak pewnie dostałby może 100 mln :DD
flinston, naczelny regupku, nienawidzący torunian, pokaż gdzie napisałeś "zrobiłem z siebie kretynka, gdy przez wiele miesięcy pisałem setki postów o wezwaniu na ipx", a natychmiast znikam z watku...
flinston, oczywiście, ze wypierasz się własnych słów - najpierw w odpowiedzi Ewie obiecałeś nie pisać do niej, a za chwilę w tym samym poście napisałeś jej jak damski bokser, by odregować frustrację, w jaką cię wpędziła swym celnym określeniem twego zachowania na forum...
ale najbardziej lubię czytać, jak robisz z siebie narcystycznego besserwissera doradzającego Karkosikowi...
ty - trzepakowy inwestorek, co własnego portfela upilnować nie potrafi i do tego e mocjonalnymi problemami, co trafnie wykazał ci ostatnio elemelek...