• MSX przewal Autor: ~Marek [87.144.208.*]
    Jednego nie rozumiem.Dlaczego ludzie z zarzadu MSX jeszcze nie siedza?Czy maja jakis tajny plan,czy tylko ktos ich ochrania.W koncu przekret na setki milionow jest chyba jednym z najwiekszych na GPW.Dlaczego prokuratura p.Ziobro jeszcze nie zabrala sie za to cale towarzystwo oszustow,przeciez w kazdym innym cywilizowanym swiecie dawno juz by siedzieli.O USA juz nawet nie wspominam.
  • Re: MSX przewal Autor: ~kkkk [87.105.250.*]
    no właśnie jest tak dużo afer że nie daja rady???????????
  • Re: MSX przewal Autor: ~xxx [57.66.78.*]
    No ale czy Prokuratura jest już o tym poinformowana
  • Re: MSX przewal Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    A co ty zrobiłeś w tej sprawie ? - nic, nic, nic.
    Nie zaśmiecaj forum bezproduktywnymi wpisami, tym bardziej, że temat jest już od kilku miesięcy definitywnie zamknięty.
    Był czas na to, były moje sugestie.
    Finał tej burzy w szklance wody przewidziałem dawno temu - odsyłam do wcześniejszych wpisów.
    Osobiście jestem w pełni usatysfakcjonowany z zakończenia tej sprawy :)))
    Jak nie zapomnę to zajrzę tu za kilka lat, chyba że do tego czasu sprzątnie mnie jakaś cięzarówka ze żwirem.
  • Re: MSX przewal Autor: ~maja57 [89.72.237.*]
    Za te oszustwa za PO masa ludzi potraciła ciężko zapracowane pieniądze zorganizowana mafia przekrętu wyprowadzała na skalę kapitał ze spółki .Plecy szerokie mieli że kryci byli więc szli na całość scalali akcje i to nie raz wyczyscili ludzi z akcji i kapitału. Powołani do ochrony akcjonariuszy nic nie zrobili w odpowiednim czasie to KNF.Dlatego ludzie żle wspominają giełdę i zarząd i o inwestowaniu nie chcą słyszeć za dużo ich upokorzono.
  • Re: MSX przewal Autor: ~as [83.6.64.*]
    pierwszy krok to KNF powinna być rozliczona , przecież dureń świadomie wprowadzał w błąd i oni o tym wiedzieli
  • Re: MSX przewal Autor: ~xxx [57.79.24.*]
    Czy są jakieś nowe wiadomości w tej sprawie
  • Re: MSX przewal Autor: ~mix [5.172.232.*]
    Marek, jak widać kontrolerzy nie byli i nie są w stanie liczyć tak dużych liczb. Nowa władza próbuje chyba zatrudnić bystrzejszych, ale skąd ma ich brać skoro poprzednicy likwidowali nie tylko kieszenie ale także szkolnictwo, żeby już nie wspomnieć o przyroście naturalnym. Zepsuć jak widać łatwo, a naprawić trudniej, tym bardziej, że takie bagno w każdej dziedzinie. Ja w takim wypadku optymistą nie jestem. Powtarzając za klasykiem.."należałoby co 10-tego rozstrzelać" bez powodu, ale co na to UE, co na to Polacy, którzy tu nie umoczyli?
  • Re: MSX przewal Autor: ~maja57 [89.72.237.*]
    Na tych akcjach mafia latami kręciła plan oszustwa .Raporty były fikcyjne a KNF przyklepał bo to jedno koryto było z czego się pasło złodziej siedzi na złodzieju jak tego nie rozwalą to czeka pogrom jakiego się nikt nie spodziewa .
  • to samo na UNITED GANT Autor: ~omen [92.222.108.*]
    jw
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.