Ciekawe jakie będą wzrosty kiedy niewypłaceniem wynagrodzenia dla pracowników przez inpost zainteresują się PIP, prokuratura i sądy. Myślę, że wzrosty będą wielkie, tyle że w drygą stronę. Macie chłopaki jaja, ze chce się Wam wchodzić w taką spółkę. Też się jej przyglądałem, ale nabieram coraz większego przekonania, że spółki brzoski i on sam będą mieli coraz większe problemy za tej władzy... widać, że okres ochronny się skończył...
ile razy już to widziałam - zaklinanie rzeczywistości, zaciekle obrony plajtującego smiecia na forach i cytowanie slow magika miszcza prezesa (tym razem od hajtechu takiego jak blaszki na listach) z namaszczeniem jak przy komunii swietej. Prawda będzie bolesna na szczęście tylko finansowo bolesna. Nie majac ekstremalnie taniej sily roboczej ten model biznesowy nie ma racji bytu. Paczkomaty to kopia nieudanego projektu Deutsche Post. Koszty obsługi tego badziewia nigdy zepną się z zyskami. Nie ma takiej skali. To jest skalowanie wtopy w nieskonczonosc. Już teraz mam na codzien smieszna scene jak przy paczkomacie stoi dostawczak na umowę zlecenie z chłopem wydającym przesylki. Geniusz Brzoski - nie musi placic za dodatkowe miejsce i rozbudowę paczkomatu który nie wyrabia :)
ladnie was tu ten pajacyk rafci przewiozl! biznesemn ahhaha o matko,gdzie cba,abw sprawdizc gsocia,bajki jego i cala reszte powizanychz nim osob skad to i jak doslzo do tego ze sprzedlai jeleniom po 25zl i nagle zaczlei wychdozic z bzinesu dzis wycena 6,77zl spadek ponad 65%w tak krtkim czasie?
czy odda forse,czy zalicytuja mu majatek??
jaks ziala KNF keidy jedzie ekipa z KNF na zielona trawke,najlepiej na nauke do SEC!!!!!