Jaki ruch ta jedna akcja dziennie kupowana dla zabawy ha ha. Tutaj przeciętny leszcz sprzedając PKC uwala o kilkanaście procent a może nawet dolne widły. Mimo to uważam że to dobra spółka i warta zamrożenia gotówki. Osobiście traktuje jak lokatę a wszystko poniżej 21 zł jako promocje i kupuje. W ostatnie 2 lata przy średniej 24zł ktoś powie ze straciłem ale proszę pamiętać o 5+2 zł z dywidend które wypłacili. Kiedyś ktoś duży zainteresuje się akcjami a wtedy odpali na 3 z przodu. Pozdrawiam cierpliwych.
Leon osobiście nie sprzedam posiadam zaledwie 50 akcji chciałbym mój skromny portfel inwestycyjny ( zainwestowałem 6000 zł) traktować jako lokatę w tym roku polnej kupiłem 25 akcji ( po dywidendzie ) widzę że ktoś sprzedaje po 1 akcji dla zabawy . Pozdrawiam
Też tak to traktuje jako lokatę, przyznam że całkiem nieźle oprocentowaną ;-) osobiście jak tylko mam wolne środki a cena jest poniżej 21 staram się dobierać.
Niszczenie mienia spółki musi mieć zgodę Rady Nadzorczej Rada Nadzorcza cztero osobowa jest niezgodna ze statutem spółki Zarzad musi zwołać Walne zgromadzenie akcjonarjuszy