A czy może ktoś pisał/ dzwonił do KNF i poinformował co ta spółka wyprawia w sprawie dywidendy bo w tym kraju jak nie pokażesz palcem to nikt nic nie ruszy a już chyba czas najwyższy zgłosić sprawę.
Dnia 2016-07-05 o godz. 12:39 ~adi napisał(a): > A czy może ktoś pisał/ dzwonił do KNF i poinformował co ta spółka wyprawia w sprawie dywidendy bo w tym kraju jak nie pokażesz palcem to nikt nic nie ruszy a już chyba czas najwyższy zgłosić sprawę.
Tak się złozyło ze też posiadałem akcje MNI i byłem uprawniony do wypłaty dywidendy. Dziś dzwoniłem do GPW i do KNF w tej sprawie , dznia dzisiejszego lub najpóźniej jutrzejszego wysyłam pismo do KNF zgodnie z rozmową z Departamentem Ochrony Klientów w KNF , bądźcie spokojni sprawa się wcześniej czy później skończy , aha mogę wam jeszcze dopowiedzieć że można również sprawę złożyć do sądu , wszelkie koszty pokryje z tego tytułu spółka , bo ona przetrzymuje pieniądze nie wypłacone z dywidendy
im nas więcej tym szybciej zajmą się sprawą. Ja dziś dostałem odpowiedź na moje pismo z dnia 22 czerwca. Sprawa w toku, KNF się przygląda, sprawę można kierować do sądu
W moim dm zalecają spokojne czekanie nie znają procedur przkazywania dywidendy rzeczowej ustalone przez gpw knf
Gdy była dyw.zawieszona przesunięta w czasie to poruszone byłoby to na walnym
Brak inf ze strony mni oznacza że mają klauzure poufną tzw.utajnienie inf. być może chodzi o kurs akcji ....
Jak widać nawet prasa na ten temat nie pisze a knf tylko się przygląda czyli mieszczą się w normie
Jest jeszcze jeden aspekt mni obsługuje ambasady od miesiąca obowiązuje inne prawo i procedury ze względu na szczyt nato
Wystarczyłoby dać jakieś info z mni A to jest szczyt bezczelności nie informując akcjonariuszy. Jak z taką dziadowską firmą mozna wspolpracowac !!! Telefony nie działają żadnego kontaktu Amber Gold!