• Mam dla was złą informację..... Autor: ~byly_akcjonariusz [5.172.247.*]
    Daaaawno temu miałem akcje, sprzedałem gdy samochód wypchany ręcznie na pokazie nagle okazał się "platformą badawczą", zaś kasa z niekończących się emisji szła na inwestycje w stronki internetowe "kolegów". Ale wszystko wskazuje na to że na GPW w końcu zawita normalność. Ta normalność to będzie gwóźdź do trumny dla Pana K i blisko związanych z nim "aniołów biznesu".

Jeżeli wydaje się wam że człowiek który przez lata działał na waszą szkodę nagle się zmieni i zostanie "Warrenem Buffetem Newconnect" to z przykrością muszę stwierdzić że jesteście w ogromnym błędzie.

link 
  • Re: Mam dla was złą informację..... Autor: ~Senior [37.47.225.*]
    Stawiasz konkretne zarzuty, wiesz na co szły pieniądze, ciekaw jestem jakbyś przed sądem się wypowiadał, czy również z taką głupotą.
    Uważam, że swoją wypowiedzią, zapewne bez zaplecza w postaci faktów, wpływasz na decyzje inwestycyjne innych. Dlatego raczej prędzej ty staniesz się jednym z pierwszych, oskarżony wg nowych przepisów.
  • Re: Mam dla was złą informację..... Autor: ~Zbychu [37.248.159.*]
    Dnia 2016-07-03 o godz. 14:37 ~Senior napisał(a):
    > Stawiasz konkretne zarzuty, wiesz na co szły pieniądze, ciekaw jestem jakbyś przed sądem się wypowiadał, czy również z taką głupotą.
    > > Uważam, że swoją wypowiedzią, zapewne bez zaplecza w postaci faktów, wpływasz na decyzje inwestycyjne innych. Dlatego raczej prędzej ty staniesz się jednym z pierwszych, oskarżony wg nowych przepisów.

OSIEM lat temu prezes Kuich OKŁAMAŁ akcjonariuszy Veno publikując w raporcie informację jakoby rozpoczynali proces sprzedaży super samochodu. Wtedy mieli tylko szkice i przerobione zdjęcia. Dziś nadal auto nie jest produkowane choć tradycyjnie co rok rozpoczęcie produkcji przesuwane jest na rok przyszły. To jest wystarczający dowód?
  • Re: Mam dla was złą informację..... Autor: ~Senior [37.47.232.*]
    8 lat temu...
    Bez komentarza.
  • Re: Mam dla was złą informację..... Autor: ~jakub [213.25.94.*]
    Dnia 2016-07-03 o godz. 12:31 ~byly_akcjonariusz napisał(a):
    > Daaaawno temu miałem akcje, sprzedałem gdy samochód wypchany ręcznie na pokazie nagle okazał się "platformą badawczą",

historia lubi się powtarzać. tym razem w Anglii :)

https://www.youtube.com/embed/mNHYcvpYhrk

• Re: Mam dla was złą informację..... Autor: ~Bogusław_TW [188.117.130.*]
    Aleście się uparli. No pchali, pchali furę ale naprawili i potem śmigało jak ta lala - przewód paliwowy walną i tyle.

Inne samochody miały też przygodę, proszę wycinek ze strony (http://piotrfrankowski.natemat.pl/183743,polski-powrot-do-goodwood):

"....Zabawnym akcentem na koniec Festiwalu było bliskie spotkanie z pomarańczowym McLarenem... Gdy stałem w kolejce do wyjazdu z padoku tuż za psującym się bez przerwy McLarenem P1 GTR, prowadzonym przez Chrisa Harrisa. McLaren 570S wjechał mi w tył. Na parkingu. Kierowca najwyraźniej nie potrafił opanować skrzyni biegów samochodu z Woking, bo sekundę później ponownie przywalił w Arrinerę. Ekipa McLarena przeprosiła nas, a moi wspaniali mechanicy, Katrina, Allan, Krzysiek i Łukasz błyskawicznie sprawdzili auto - połamany dyfuzor nie był uszkodzony w stopniu zagrażającym bezpieczeństwu. I pojechałem, nie oszczędzając wozu. Za rok muszę po prostu uważać, by już nigdy nie parkować koło McLarena...."

[x]
ERNE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.