Czereśniak przed zrozumieniem że z akcjonariuszami należy dzielić się zyskiem odkrył barter.Powszechnie wiadomo (nie wiem jak bober?) że podczas zażerania się batonikami można nie tylko się "ufufłać" lecz także koszule " uświnić" więc nasz opatowski geniusz pomyślał sobie tak że:colianie do każdych 20 batoników będą dawać koszule a vistulianie do koszuli 20 batoników.I niech kto teraz powie że nasz prezes się dla nas nie poświęca a różni tacy malkontenci wbijają mu szpilki-to nie ludzie to wilki.A teraz zaśpiewajmy razem;łubu dubu ,łubu dubu ,niech nam żyje prezes itd. Jeśli ktoś ma inne wytłumaczenie -zapraszam.
tobie to dadzą kaftan z batonikami za dobrą robę, jak najbardziej zniechęcać kupujących, vistulę jak ktoś pisał to taniej kupili, niż teraz stoi, pewnie pójdzie na handel
Dnia 2016-07-01 o godz. 18:16 ~Paweł napisał(a): > tobie to dadzą kaftan z batonikami za dobrą robę, jak najbardziej zniechęcać kupujących, vistulę jak ktoś pisał to taniej kupili, niż teraz stoi, pewnie pójdzie na handel
Słusznie Paweł mi to dopiero dadzą (może tak, może nie) kaftan natomiast Ty powinieneś sprawdzić czy już teraz w czaszke cię nic nie uciska.Znowu nic nie rozumiesz mój Ty wieloimienny.