• To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~endriu [83.28.160.*]
    Jw
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~skorpion1 [31.60.13.*]
    Kolego giełda jest okrutna i musisz sie nauczyć z tym żyć. Teraz papier musi oddać dużo inwestorów znudzonych tym że nie ma wzrostów. Co ciekawsze Ci inwestorzy kupowali papier w przedziale 6zł-0,30 zł. Po tym jak już Grube Ryby zakumulują papier i zacznie sie produkcja kuleczek to Ci co teraz oddają będą patrzeć jak papier rośnie, ale też nie kupią Zaczną sie zastanawiać nad zakupami jak będzie powiedzmy po 10zł , a może i drożej , a wtedy Grube Ryby nakarmią tych co oddają teraz. To taka filozofia giełdy. Od wieków nic sie nie zmienia. W myśl powiedzenia kupuj tanio , a sprzedawaj drogo. Ale to tylko moje przypuszczenia!!!!
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~Czesław [37.47.70.*]
    Skorpion1 - swietny komentarz zgadzam się w 100%.Slabym pękają gumki w rajtuzach i oddaja za bezcen. Jak to kiedys powiedzial ktos mądry. Pieniadze płyną od aktywnych do cierpliwych.
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~inwestors [77.114.7.*]
    bujacie w obłokach panowie, gdyby miało coś urosnąc byłby papier zbierany a my spadamy coraz niżej już po 21 groszy nikt tego nie chce.
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: kszpo [176.109.50.*]
    jak nikt tego nie chce ? widziałes ile wczoraj ktos zassał po 0,21 zł ? poza tym jesli moga kupic coś 20% taniej to ustawią się nizej.. po drugie nie dziwie sie ze spada skoro w 2016 mieli miec zyski i ruszyc z produkcją a tu jedna wielka kupa i kolejna obsuwa .. to jak ma papier rosnac ? pojdzie info ze ruszaja to i wystrzał bedzie duzy.. pojda komunikaty ze maja zysk i inwestycja przynosci dochod wtedy moze byc to co było kiedys z LENTEXEM... ja całe indygo obserwuje juz od dobrych kilku lat. i pamietam jak kupowałem papier po 2 zł na krótki termin ( trzeba było się pozbyc bo nie gra się z trendem spadkowym ) i teraz po 0,30 i 0,22zł też kupuje i nie oddaje... akumuluje - strace to strace, życie, trzeba byc na to przygotowanym ! ale jesli wszystko pojdzie zgodnie z ich założeniami to za kilka lat bedzie pieknie :D

a tak w mojej opinii to mysle ze poziom 0,16 zł jest całiem mozliwy i wtedy bysmy mieli podwójne dno i prespektywe odpicia :D
    zastanawia mnie tylko to ze wolumen jest ogromny - i na prawde nie wydaje mi się zeby sypali ci co kupowali po 2 zł .. pytanie kto sprzedaje te akcje i jak duzo ich jeszcze ma .. bo rozumiem ze kupujac po 0,25, nie robiąc profitu ktoś jest skłonny uciac strate na poziomie 0,22-0,20 .. ale tego wolumenu też nie było az tak wiele..

pozdro, i wszystkim kibicującym życze cierpliowsci i tak jak sobie, powodzenia :D
    odbicia oczywiscie **
    tak to jest jak palce sa szybsze niż mózg :D

ps. czy ktoś ma namiar na jakies forum INDYGO ?
    chodzi mi o forum bez żenady typu, lecimy na xxx, itp
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~inWestoRC [213.77.28.*]
    Dnia 2016-06-29 o godz. 07:44 kszpo napisał(a):
    > odbicia oczywiscie **
    > tak to jest jak palce sa szybsze niż mózg :D
    >
    > ps. czy ktoś ma namiar na jakies forum INDYGO ?
    > chodzi mi o forum bez żenady typu, lecimy na xxx, itp

link 

pozdrawiam
    bardzo Ci dziękuje

pozdrawiam
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~Geo [149.156.22.*]
    Dnia 2016-06-29 o godz. 07:40 kszpo napisał(a):

>
    > a tak w mojej opinii to mysle ze poziom 0,16 zł jest całiem mozliwy i wtedy bysmy mieli podwójne dno i prespektywe odpicia :D
    > zastanawia mnie tylko to ze wolumen jest ogromny - i na prawde nie wydaje mi się zeby sypali ci co kupowali po 2 zł .. pytanie kto sprzedaje te akcje i jak duzo ich jeszcze ma .. bo rozumiem ze kupujac po 0,25, nie robiąc profitu ktoś jest skłonny uciac strate na poziomie 0,22-0,20 .. ale tego wolumenu też nie było az tak wiele..
    >
    > pozdro, i wszystkim kibicującym życze cierpliowsci i tak jak sobie, powodzenia :D

Podwójne dno na 16 groszy ???
    Wiesz jakie były wtedy obroty na BCI może ze 2000 akcji , a na poziomie poniżej 30 groszy może z kilkanaście tysiecy.

Jakaś spekuła tu siadła, która gra na 1 grosz, jak by ktos to zaczął faktycznie akumulować to myślę że musieli by sobie odpuścić bo chciaż spółka ma obecnie niską wycenę to tak naprawdę niewiele trzeba żeby ukończyć budowę, a takie opóźnienie to niestety się zdarza, popatrzcie na Fluid, także borykają sie z problemami, ale znaleźli inwestora. I tutaj może być podobnie.
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~Laszlo [37.248.158.*]
    W oczekiwaniu ..na co...wszystko jasne...czy nie...
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: kszpo [194.50.156.*]
    zgadzam sie z Toba ze obroty byly zadne ( mowa o poziomie 0,16 zl ) ale tak czy inaczej to jest poziom psychologiczny, a jesli sie obroni z duzym wolumenem to tylko bedzie potwierdzeniem tego ze ten poziom dziala..
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~tik [77.65.82.*]
    Dnia 2016-06-29 o godz. 07:16 ~inwestors napisał(a):
    > bujacie w obłokach panowie, gdyby miało coś urosnąc byłby papier zbierany a my spadamy coraz niżej już po 21 groszy nikt tego nie chce.

Właśnie na tym rzecz polega, by zniecierpliwieni oddali w najlepszym momencie.
    Niedługo Indygo wraca na ciągłe, więc i tutaj coś się wydarzy.
    :)
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~endriu [83.31.212.*]
    Mam wrazenie ze oni chcą obrzydzić kazdego trzymaniem tego parcha.Chyba ze nabyli tego parcha pod stolikem za kilka groszy.
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~Laszlo [37.248.158.*]
    Należy to także łączyć z zawieszonym indygo...ale, jak długo...
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~endriu [83.31.211.*]
    noi czekamy na scalenie, pozniej dodruk parcha i ciao kuleczki.
  • Re: To nie jest paoier to jest PARCH !!!! Autor: ~zarobas [83.24.234.*]
    Jak szydera i jemu podobni cały dzień się produkują to się dziwisz?. Wodę z mózgu robi,
[x]
BALTICINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.