jak nikt tego nie chce ? widziałes ile wczoraj ktos zassał po 0,21 zł ? poza tym jesli moga kupic coś 20% taniej to ustawią się nizej.. po drugie nie dziwie sie ze spada skoro w 2016 mieli miec zyski i ruszyc z produkcją a tu jedna wielka kupa i kolejna obsuwa .. to jak ma papier rosnac ? pojdzie info ze ruszaja to i wystrzał bedzie duzy.. pojda komunikaty ze maja zysk i inwestycja przynosci dochod wtedy moze byc to co było kiedys z LENTEXEM... ja całe indygo obserwuje juz od dobrych kilku lat. i pamietam jak kupowałem papier po 2 zł na krótki termin ( trzeba było się pozbyc bo nie gra się z trendem spadkowym ) i teraz po 0,30 i 0,22zł też kupuje i nie oddaje... akumuluje - strace to strace, życie, trzeba byc na to przygotowanym ! ale jesli wszystko pojdzie zgodnie z ich założeniami to za kilka lat bedzie pieknie :D
a tak w mojej opinii to mysle ze poziom 0,16 zł jest całiem mozliwy i wtedy bysmy mieli podwójne dno i prespektywe odpicia :D
zastanawia mnie tylko to ze wolumen jest ogromny - i na prawde nie wydaje mi się zeby sypali ci co kupowali po 2 zł .. pytanie kto sprzedaje te akcje i jak duzo ich jeszcze ma .. bo rozumiem ze kupujac po 0,25, nie robiąc profitu ktoś jest skłonny uciac strate na poziomie 0,22-0,20 .. ale tego wolumenu też nie było az tak wiele..
pozdro, i wszystkim kibicującym życze cierpliowsci i tak jak sobie, powodzenia :D