Dnia 2016-06-29 o godz. 07:40 kszpo napisał(a):
>
> a tak w mojej opinii to mysle ze poziom 0,16 zł jest całiem mozliwy i wtedy bysmy mieli podwójne dno i prespektywe odpicia :D
> zastanawia mnie tylko to ze wolumen jest ogromny - i na prawde nie wydaje mi się zeby sypali ci co kupowali po 2 zł .. pytanie kto sprzedaje te akcje i jak duzo ich jeszcze ma .. bo rozumiem ze kupujac po 0,25, nie robiąc profitu ktoś jest skłonny uciac strate na poziomie 0,22-0,20 .. ale tego wolumenu też nie było az tak wiele..
>
> pozdro, i wszystkim kibicującym życze cierpliowsci i tak jak sobie, powodzenia :D
Podwójne dno na 16 groszy ???
Wiesz jakie były wtedy obroty na BCI może ze 2000 akcji , a na poziomie poniżej 30 groszy może z kilkanaście tysiecy.
Jakaś spekuła tu siadła, która gra na 1 grosz, jak by ktos to zaczął faktycznie akumulować to myślę że musieli by sobie odpuścić bo chciaż spółka ma obecnie niską wycenę to tak naprawdę niewiele trzeba żeby ukończyć budowę, a takie opóźnienie to niestety się zdarza, popatrzcie na Fluid, także borykają sie z problemami, ale znaleźli inwestora. I tutaj może być podobnie.