pisałem kiedys w tej sprawie do tvp - oczywiście bez odpowiedzi. Ale to było za czasów POpaprańców, może teraz WÓDZ KURSKI coś z tym zrobi. I dla uważnych: w tym wywiadzie jest słowo KLUCZ o MENG - kto zauważy - jest nagroda!
Kamilek wzial nogi za pas.. bo przestala mu sie juz podobac zabawa... Kim jest/byl jego ojciec ktos wie??
"Cieszy się, gdy w jego ulubionym hotelu obsługa mówi mu po imieniu, a kelner w restauracji pamięta, co najchętniej zamawia. Jak choćby żeberka z baru Mesa w berlińskim Grand Hyatt. Ale kiedy nie pracuje od rana do wieczora, najlepiej czuje się na południu Francji. Lubi spędzać wieczory w winnicach, degustować regionalne sery..." ---
Czy ktos bedzie moze na WALNYM ?? Zeby zadac kilka pytan?? Np dlaczego Kliniewski dostal absolutorium? I jakim prawem zabral ze soba gotowke z kasy ? I Plus wiele innych pytan...
25 sklepów... Swoją drogą ten wywiad sporo daje do myślenia. Ten koleś wypowiada się jak totalny przyklep. I co chwilę to debilne "jakby"..."mamy jakby przedsiębiorstwo" hahaha. To musiała być jakaś grubsza ustawka, a on chyba był tylko figurantem, bo nie wierzę, że taki kiep sam zrobiłby taki przekręt. Widać, że koleś ma problemy z myśleniem i wysławianie się, więc tu chyba kto inny tym sterował z tylnego siedzenia. To tylko taka moja psychologiczna analiza, ale sami powiedzcie - czyż to nie matoł patentowany?
No i co !? Ze trafil sie Luksemburg? Bylo losowanie kto co dostanie?? Typu jak do tego doszedles: " Trzeba szukac, Jest internet " :D:D:D LOL :)
TO ja 100% jest dzieciak sluzb. Mam nadzieje ze teraz chociaz troche smrodu mu narobia... Ziobro powinien miec ta sprawe juz na biurku od jutra od poludnia!! I tropic ... tropic... cwaniaczka.
I dobrze niech czyta... Za kratami zostanie mu tylko zeszlotygodniowa Wybiorcza... Slaby czas wybral... Mam nadzieje ze jako pierwsze postepowanie sanacyjne w Polsce .. nie bedzie wtopy i sie Ziobro wykaze zeby pokazac ze to dziala... bo jak bedzie tak jak zawsze to ja nie wiem... KNF tutaj rzetelnie dal tylka...
chodzi o to że PinoKKio wyraźnie mówi w wywiadzie, że TO JEGO SIEĆ, że "mamy 25 sklepów MENG" Czyli kto je ma? Przecież nie Kerdos, tylko PANIE I PANOWIE SPÓŁDZIELNIA, która poczęstowała zgniłym jabłkiem Kerdosa. Wygadał się chłopina. A trzeba być idiotą z KNF żeby nie stwierdzić przekrętów na Kerdosie.