• Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~faktory [217.172.248.*]
    tak latają naganiacze po różnych spółkach i forach i wypisują
    wy panikujecie i odbierają tańsze akcje

odkupi po 0,48 odsprzeda po 0,53 i już ma zarobek
    nikt go nie musi zatrudniać, sam na siebie zarabia wpisami na forum
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~Bhu [94.254.242.*]
    masz racje !!! taki magik np to number 1 naganiacz! zawsze w odpowiednim momencie!!!
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~mm [87.206.43.*]
    Bhu, bądźmy uczciwy, ty naganiasz na spadki za to.
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~deos [91.238.233.*]
    przedstaw bhu argumenty przemiawiajace za spadkami? pokaz wyliczenie,ze kurs jest przeszacowany,ze mamy babel spekuacyjny,ze obecna cena i sytuacja..bardzo dobra z reszta jak widac po raportach kaze nam myslec tak jak ty i inni wieszcacy tragedie tu pisza.
    No prosze! ale konkret ..jesli potrafisz cos madrze napisac
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~mm [31.0.32.*]
    Spotkałam się z JK kilka razy i kilka razy rozmawialiśmy telefonicznie. Byłam na kilku WZA. Tylko podpuchy i zero działań. Proponowałam swoją pomoc, która odtracil. Nie ma działań. JK sam bawi się inwestycjami. Nie ma tam ludzi. Nie wygląda to jak firma pracująca. Na boku jakieś szemrane interesy i zarabianie na nc, na drobnych.
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~deos [91.238.233.*]
    co ty to za baje nam tu opowiadasz :) jaka Ty dziewczyno pomoc moglas zaoferowac prezesowi spolki gieldowej? ze co? ze zlecenia zalatwisz? co Ty to za brednie wciskasz na forum...aby ci co maja pare tys. sprzedawali w poplochu ze strata? kurs jest na smiesznie niskim poziomie w stosunku do aktywów, zysku za ub rok do dlugów-ktore sa juz znikome w stosunku do sytuacji z przed dwoch lat. Oczerniacie tego prezesa ,a gówno o nim wiecie...moze po za magikiem,ktory faktyczie na wza byl. ja tez chcialbym dokupic jeszcze najlepiej ponizej 45gr,ale sprzedaja tylko nieliczni i nie cierpliwi...co widac po obrotach i wolumenach.Ilosci ponizej 50gr sa od razu zbierane.
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~mm [89.64.173.*]
    Magika to ja na WZA nie widziałam. Koleś zacznij kupować powyżej 60gr skoro taki niski kurs. Czemu tego nie robisz?
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~faktory [217.172.248.*]
    tacy tutaj inwestorzy
    nawet nie zakumali że 100% udziałów NCF o wartości rynkowej 15 baniek wróciło do United ...
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~mm [89.64.173.*]
    A co się składa na te 15 baniek?
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~magik [94.254.160.*]
    mm odpisałaś dość laicko na zarzuty doesa, który nie powiedział ci tego osobiście tylko na Forum i miałaś czas na zastanowienie. Wystarczyło napisać np. Wisi mi czy mi wierzysz, byłam widziałam i takie jest moje zdanie.... A odbijając piłkę do mnie ustawiasz się na przegranej pozycji. Więc zastanówmy się czemu mnie nie widziałaś w tamtym roku na WZA :-)
    1. Jestem magikiem i potrafię stać się niewidzialny?
    2. Na WZA nie wypuszczają kobiet chyba, że to sekretarki z kawą bo ich prawa obywatelskie są ograniczone do głosowania w wyborach prezydenckich i parlamentarnych? .
    3. Nie było cię na WZA w zeszłym roku? :-)
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~mm [87.206.43.*]
    Magik, żadna z tych opcji. Byłam na WZA, to kim byłeś? JK, czy jego sekretarzem, czy jego sekretarką podającą kawę? Czy Panią prawnik? Takie osoby były na ostatnim WZA.

Wiem co widziałam i nie wygląda to wiarygodnie. Zacznijcie chodzina na WZA to może JK w końcu weźmie się do uczciwego zarabiania pieniędzy.

Domeną UNITED jest inwestowanie - polega ono na ukłądach, krętactwach, scalaniu, emisji nowych akcji. Chciałam widzieć w UNITED coś wiecej, na dzień dzisiejszy niestety nic pocieszającego nie ma. Obietnice bez pokrycia. Ilekroś słuszę od JK, że będzie dobrze - to nie jest wcale dobrze. Frustracja osiągnęła zenit.

Mam dużo akcji UNITED i będę przestrzegać innych przed kupowaniem tego - jeśli tylko pojawią się naciągacze, ktrórzy durnoty piszą.

UNITED nie rośnie jak są "dobre" informacje. Czemu? Bo na te informacje już się nikt nie chce nabrać. Firma rodzinna, popatrzcie sobie na Zarząd.Jeśli JK ma już tak dużo akcji tej firmy, to powinien prezesem zrobić poważną osobę z wizerunkeim. JK niestety nie ma dobrej opinii w świecei inwestorów. Czemu JK nie chce dobra akcjonariuszy tej spółki?  Czemu? Magik, faktory, Bhu - no? Skoro Panowie uważacie się za takich ach, och, ech - to proszę się stawić na WZA i porozmawiać z samym JK, może mu doradzicie i Was posłucha - bo kobiet nie słucha - są sekretarkami, bez prawa głosu.

Tyle kasy już umoczyłam, że z tak zdołowanym kursem jeszcze kilka lat mogę pożyć.
  • Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy Autor: ~magik [94.254.160.*]
    Biedactwo gubisz się w tym już trochę, może i byłaś na jakimś WZA ale nie w zeszłym roku, wtedy gdy zapytałem cie czy idziesz powiedziałaś mi że szkoda ci 20 zł w tym roku mówisz że szkoda ci 30 zł :-) czy ty na pewno masz akcje? jeśli zależy Ci na odzyskaniu tak dużej kasy którą mówisz że tu utopiłas to powinnaś tam być w każdej możliwej sytuacji, a po raz kolejny piszesz ze szkoda ci czasu i pieniędzy?
[x]
NTVSA 0,00% 0,18 2025-12-05 10:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.