Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,51 zł , zmiana od tamtej pory: -64,71%

Re: Kurs UNITED mocno związany z BREXITEM - wersja naganiaczy

Magik, żadna z tych opcji. Byłam na WZA, to kim byłeś? JK, czy jego sekretarzem, czy jego sekretarką podającą kawę? Czy Panią prawnik? Takie osoby były na ostatnim WZA.

Wiem co widziałam i nie wygląda to wiarygodnie. Zacznijcie chodzina na WZA to może JK w końcu weźmie się do uczciwego zarabiania pieniędzy.

Domeną UNITED jest inwestowanie - polega ono na ukłądach, krętactwach, scalaniu, emisji nowych akcji. Chciałam widzieć w UNITED coś wiecej, na dzień dzisiejszy niestety nic pocieszającego nie ma. Obietnice bez pokrycia. Ilekroś słuszę od JK, że będzie dobrze - to nie jest wcale dobrze. Frustracja osiągnęła zenit.

Mam dużo akcji UNITED i będę przestrzegać innych przed kupowaniem tego - jeśli tylko pojawią się naciągacze, ktrórzy durnoty piszą.

UNITED nie rośnie jak są "dobre" informacje. Czemu? Bo na te informacje już się nikt nie chce nabrać. Firma rodzinna, popatrzcie sobie na Zarząd.Jeśli JK ma już tak dużo akcji tej firmy, to powinien prezesem zrobić poważną osobę z wizerunkeim. JK niestety nie ma dobrej opinii w świecei inwestorów. Czemu JK nie chce dobra akcjonariuszy tej spółki?  Czemu? Magik, faktory, Bhu - no? Skoro Panowie uważacie się za takich ach, och, ech - to proszę się stawić na WZA i porozmawiać z samym JK, może mu doradzicie i Was posłucha - bo kobiet nie słucha - są sekretarkami, bez prawa głosu.

Tyle kasy już umoczyłam, że z tak zdołowanym kursem jeszcze kilka lat mogę pożyć.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NTVSA -2,17% 0,18 2025-11-03 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.