Dokładnie o tym mówię , wczoraj o północy na cmentarzu prezes przekazał mi pakiet ale nie wszystko . Mówił , że więcej mi nie da bo nie ma :) Więc resztę musze sobie dokupić :))
proponuje wszystkim wysłać maila na dno@knf.gov.pl informując w zachowaniu spółki do tego jeszcze poinformować Rzecznika Finansowego biuro@rf.gov.pl. Ktoś powinien się zająć ta spółką.
Zadzwoniłem do spółki, otrzymałem potwierdzenie że przydział się jeszcze nie dokonał a w poniedziałek ma być informacja, czyli raczej nic pozytywnego ...
Dzwoniąc pod numer podany na stronie kontaktowej MNI (ten, który wskazujesz poprzez link w poście - 22 483 11 00) słychać powiadomienie operatora, że połączenie nie może być zrealizowane, więc jest to tzw. głuchy telefon kontaktowy. Tak jest już od paru dni. Innego numeru spółka nie podaje. Natomiast równolegle rosną obroty i spada kurs na Hyperionie - na ostatnie 13 sesji, 11 spadkowych.
Spółka została zmuszona przez KNF do wypłaty dywidendy w gotówce, a nie jak pierwotnie planowano w akcjach, stąd możliwy spadek Hyperiona, celem uwolnienia gotówki