wczoraj byłem 3 raz w sklepie Dayli. No cóż, prześwity w sklepie aż rażą po oczach. Nie wyglądało to optymistycznie. Kupiłem córce jakąś pierdołę i podszedłem do kasy. O dziwo Pani optymistycznie podchodzi do sprawy. Towar zamówiony, będzie lada dzień, będzie ziaja, biały jeleń, mirka chyba też, rezygnują całkowicie ze spożywki i różnych pierdoł dla dzieci. I Nowakowska jest uznawana w sieci Dayli za ZBAWCĘ :) także głowa do góry !
powaliło was już całkowicie iteres Miraculum to nie interes Kerdosa Panie/Panowie,rzekoma zbawczyni ma w "d" Kerdosa wykręci z niego to co możliwe i na tym będzie koniec tego czarowania.
ściemka to była z PinoKKiem ;) Romulado RAMBO razem z Moniką dadzą radę! P.S. w uwagi na fakt, że jestem autorem dwóch ksywek dla prezesów, czyli dla Kamilka oszusta ps. "PinoKKio" i Romualda ps. "RAMBO" ogłaszam konkurs na ksywkę dla Moniki Nowakowskiej. Pewnie awater myśli ps. "MODLISZKA", hahaha! Nagora: jedna akcja kerdosu :)
a powiedz mi człowieku Ynwestorze, JAKi masz kapitał do zakupów? Przypuszczam, kilka kilo, to kuźwa wrzuć ofertę kupna na 0,15 i kuźwa kupisz, a 2 grosze różnicy - jeżeli zakładasz odpał na 0,5 i więcej, NIE MA ZNACZENIA