• a może................ Autor: ~e3fe [5.172.236.*]
    coraz więcej spółek/około 40 / na rynku podstawowym jest poniżej 1zł są to spółki groszowe nie dlugo nastąpią zmiany i roszady
    nasz fenix niedlugo też znajdzie swoje miejsce..................................pozdro
  • Re: a może................ Autor: ~inereusz_król [195.35.80.*]
    Zarząd zastanawia się intensywnie, w jakim biznesie by tu się sprawdzić. Podobno Google ma chrapkę na tę innowacyjną (hi-fi-stereo-hd) perłę.
  • Re: a może................ Autor: ~3defh [37.47.109.*]
    Nie zapominaj ze przed upadloscia obtoty mial wysokie a upadlosc po roku ,2016 wg nowych zasad nie oznacza koniec dzialalnosci ale daje nowe zycie spolce i nowe nadzieje inwestorom
  • Re: a może................ Autor: ~ireneusz_knór [195.35.80.*]
    Wszystko pięknie, gdyby nie jeden mały szczegół, a mianowicie taki, że Prezes nie potrafił od paru lat spieniężyć żadnego biznesu, w który właził. Jest więc albo wyjątkowym gamoniem, albo przekręciarzem, który powinien siedzieć w pierdlu.

Spółka w praktyce nie ma żadnych aktywów, natomiast ma niespłacalne długi. Gdzie tu nadzieja? Chyba tylko w tym, że znajdzie się kolejny "obywatel Luksemburga", który kupi sobie adres rejestrowy i miejsce na GPW, co zresztą robi się dość typowe na tym parkiecie.
  • Re: a może................ Autor: ~vrtegvrt3 [5.172.232.*]
    to są Twoje przypuszczenia,Przecież sąd ukarał już winnego.Natomiast to ,że odszkodowanie za niskie to inny temat.Chodzi o to żeby teraz winni i współwinni nie szkodzili nadal społce tylko pomogli się jej dźwignąć.i najważniejsze zaorać zakopać głęboko wszystko co związane z centrozapem..........
  • Re: a może................ Autor: ~ciekawy [86.12.58.*]
    mi jest wszystko jedno w jaki sposob dzwigna te spolke, cierpliwie czekam na 1pln
  • Re: a może................ Autor: ~ireneósz_krul [195.35.80.*]
    >mi jest wszystko jedno w jaki sposob dzwigna te spolke, cierpliwie czekam na 1pln <<

ja czekam na 18 PLN, za co jeszcze w 2009 r. głową ręczył analitykgb

[x]
IDEON 0,00% 0,01 2016-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.