• spuszczaja akcje Autor: ~pawmat [195.212.29.*]
    sam juz cierpliwosc trace... a mam tego g.. 300 k , srednia 5,3 grosza wiec nie jest zle:)
    no ale czekam by cos zarobic:)
  • Re: spuszczaja akcje Autor: pablo7 [37.47.1.*]
    Dnia 2016-05-24 o godz. 14:08 ~pawmat napisał(a):
    > sam juz cierpliwosc trace... a mam tego g.. 300 k , srednia 5,3 grosza wiec nie jest zle:)
    > no ale czekam by cos zarobic:)

trzymac cierpliwie,widac paru niecierpliwych oddalo 5gr
  • Re: spuszczaja akcje Autor: ~pawmat [195.212.29.*]
    czekam czekam,

zarobilem juz na tej "perelce" bo kupowalem po 3 , spredalem po 5. musi kiedsy byc info... mam nadzieje ze przed scaleniem.. nie lubie scalenia :)bo zazwyczaj kurs raczej spada:)

Dnia 2016-05-24 o godz. 14:38 ~pawmat napisał(a):
    > czekam czekam,
    >
    > zarobilem juz na tej "perelce" bo kupowalem po 3 , spredalem po 5. musi kiedsy byc info... mam nadzieje ze przed scaleniem.. nie lubie scalenia :)bo zazwyczaj kurs raczej spada:)
    >

no i git ja mam 4,5gr kupione srednia 4,5gr wiec spokojnie czekam na min 10gr,mysle ze scalenie raczej plynnosc poprawi
  • Re: spuszczaja akcje Autor: ~you [94.254.177.*]
    Justine_kiedy to magiczne info?:),chlopcy zdaza posiwiec a infa nie budiet:)
  • Re: spuszczaja akcje Autor: ~ramzes [89.75.59.*]
    W tej godzinie bedzie..... ostatnie info o dofinansowaniu bylo o 16.34 ..... czekamy....:)
  • Re: spuszczaja akcje Autor: ~mhm [89.77.154.*]
    Czuję się tutaj trochę jak na froncie. Siedzimy w okopach i pod ostrzałem leszczy czekamy na wsparcie.
    J23 już nie wytrzymuje presji. MK i Pablo podnoszą morale. A gdzieś tam w centrali pani Justyna prowadzi negocjacje nie zdając sobie sprawy z tego jakie tu panują warunki. Ale wierzę, że w końcu nadejdzie ten długo wyczekiwany moment. Wtedy zaciągając się kubańskim cygarem napiszę na forum "trzeba było kupić po 5 gr."
    Dnia 2016-05-24 o godz. 16:10 ~mhm napisał(a):
    > Czuję się tutaj trochę jak na froncie. Siedzimy w okopach i pod ostrzałem leszczy czekamy na wsparcie.
    > J23 już nie wytrzymuje presji. MK i Pablo podnoszą morale. A gdzieś tam w centrali pani Justyna prowadzi negocjacje nie zdając sobie sprawy z tego jakie tu panują warunki. Ale wierzę, że w końcu nadejdzie ten długo wyczekiwany moment. Wtedy zaciągając się kubańskim cygarem napiszę na forum "trzeba było kupić po 5 gr."

az milo sie czyta takie wpisy szacunek wielki i cierpliwosc
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.