• Dotrzec do akcjonariuszy NFI MIDAS SA Autor: ~SPOTKANIE [90.207.157.*]
    Szanowne Kolezanki i Koledzy,

Potrzebujemy waszej pomocy bo natlok pracy jest ogromy.
    Oprocz danych do wyceny (dzieki za juz przyslane) potrzeba dotrzec do szerszej rzeszy drobnych akcjonariuszy
    Na chwile obecna w grupie jest ok 60 osob

Ponizej przedstawiam przyklad zamieszczenia naszego ogloszenia na innych forach niz bankier.pl.
    Bardzo prosze logujcie sie na wszystkie mozliwe fora i przekazujce te wiadomosc
    Fora moga byc dowolne: ekonomiczne, bizneowe, prawnicze, spolecznosciowe, branzowe.
    Dowiadujcie sie w wazych Domach Maklerskich czy mogliby przekazac te informacje akcjonariuszom Midasa w poczcie wewnetrznej
    Pozdrawiam

PS. oto przyklady:

link

link

http://www.gazetaprawna.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=57329

http://forum.gazeta.pl/forum/w,383,161593380,161593380,NFI_Midas_wezwanie_po_0_81_PLN.html?t=1463520371#p161593380

• Re: Dotrzec do akcjonariuszy NFI MIDAS SA Autor: ~Kier [31.0.8.*]
    Wyczyny ZSZ można nagłośnić przy okazji dyskusji gdzie i za ile oglądać mistrzostwa europy. Ciekawe czy abonenci polsatu też zostaną wydojeni z dodatkowej kasy?
  • Re: Dotrzec do akcjonariuszy NFI MIDAS SA Autor: ~SPOTKANIE [109.231.205.*]
    Jesli masz pomysl na forum na ktore mozna przeslac nasze przeslamie , nie wahaj sie zrob to
  • Re: Dotrzec do akcjonariuszy NFI MIDAS SA Autor: ~inwestorAndrzejewski [188.146.135.*]
    Witam serdecznie pomagajcie Panu SPOTKANIE ,osoby które mają nadmiar wolnego czasu niech zajmą się reklamą waszej inicjatywy, musicie dotrzeć do akcjonariuszy nie każdy przegląda to forum, tak na szybko doradzam płatny komunikat w PAP koszt 500 zł / może osoba co ma więcej akcji zapłaci a potem pomniejszy o ten wydatek składkę dla prawników ,przy 5 mil akcji składka 1 grosz to nazbieracie 50 tys zł /na działania wojenne/ ,
  • Re: Dotrzec do akcjonariuszy NFI MIDAS SA Autor: ~SPOTKANIE [109.231.205.*]
    Kolezanki i Koledzy

Napiszcie pismo do waszych biur maklerskich o nastepujacej tresci i wyslijcie jak najszybciej:

Do Dom Maklerski .... tutaj nazwa
    Adres ..............................................

Do Zarzadu DM

W imieniu grupy Inwestorskiej "PorozumienieMidas"

W zwiazku z planowanym przez spolke Polkomtel Sp. z o.o. przymusowym wykupem akcji spolki GPW MIDAS S.A.
    zwracamy sie z uprzejma prosba do Panstwa o przekazanie inwestorom posiadajacym w waszym BM konto, a bedacymi posiadaczami akcji rzeczonej spolki informacji za pomoca waszej poczty wewnetrznej.

Inicjatywa grupy inwestorskiej "PorozumienieMidas" ma na celu zabezpieczenie interesow indywidualnych inwestorow, ktorzy w skutek przymusowego wykupu moga utracic istotna czesc zainwestowanego kapitalu oraz zostac pozbawionymi naleznych im zyskow. Celem grupy jest poinformowanie akcjonariuszy Midas S.A. o podejmowanych dzialaniach prawnych majacych na celu
    zablokowanie przymusowego wykupu na obecnych warunkach lub w najgorszym wypadku wyniane porad w jaki sposob wystapic do Sadu o odszkodowanie z tytulu poniesionych strat.

Celem G.I. "PorozumienieMidas" nie jest pozyskiwanie jakichkolwiek informacji dotyczacych danych osobowych ani ilosci posiadanych akcji przez akcjionariuszy, ale jedynie poprzez przekazanie informacji przez DM danie alternatywy dla sprzedania akcji ze strata.

Tresc Komunikatu:

------------------- POCZATEK KOMUNIKATU-----------------------------------

" W dniu 13 maja 2016 roku zawiazala sie Grupa Inwestorska pod robocza nazwa "PorozumienieMidas". Celem grupy jest podjecie dzialan prawnych, wobec podmiotu oglaszajacego przymusowe wezwaniena na akcje spolki MIDAS S.A. tj spolki Polkomtel Sp. z o.o., nacelowanych na przeprowadzenie wykupu akcji po cenie godziwej, wyzszej od obecnie spodziewanej tj. 81 gr.

Zachecamy do kontaktu z przedstawicielami "PorozumieniaMidas" pod adresem e-mail: porozumieniemidas@gmail.com
    Pod tym adresem uzyskacie panstwo wszelkie informacje dotyczace samej inicjatywy oraz koniecznych do podjecia krokow majacych zabezpieczyc Wasze srodki zainwestowane w spolke Midas S.A."

------------------- KONIEC KOMUNIKATU-----------------------------------

Jako Grupa Inwestorska jestesmy szczerze przekonani , ze klienci waszego DM beda wam wdzieczni za przekazanie tej informacji,
    co moze sie w przyszlosci przelozyc na na jeszcze lepsze relacje inwestorskie.

Z wyrazami szacunku

...
    i tu trzeba sie podpisac imieniem i nazwiskiem

Sprawa pilna !!!
    Mysle ze jesli wplynie duzo takich listow to DM-kie w trosce o swoje dobrze rozumiane interesy nie zignoruja prosby
  • Re: Dotrzec do akcjonariuszy NFI MIDAS SA Autor: ~inwestorAndrzejewski [188.146.135.*]
    Witam serdecznie przerabiałem ten tema podobnie chciałem zrobić jednak zrezygnowałem gdyż odzew telefoniczny był duży, jednak rozmawiałem z kilkoma biurami maklerskimi /osoby kompetentne na wysokich stanowiskach/ analizując skuteczność tej metody osoby na wysokich stanowiskach nawet zachęcały aby takie pismo wysłać ,jednak czy się przychylą do mojej prośby dadzą mi odpowiedz po przeczytaniu pisma, dodam od siebie jeśli nawet jedno biuro na trzy to zrobi to dużo wam pomoże

Jeszcze jedna uwaga przed wysłaniem @ warto zadzwonić poprzeinaczają was trochę aż dotrzecie do w miarę kompetentnej osoby na odpowiednim stanowisku i wtedy do tej osoby wysyłacie @ i jest pewność iż dotrze do właściwych osób, potem za parę dni mając nazwisko tej osoby się przypominacie i wiecie czy zrobili zgodnie z waszą prośbą bo wysyłanie samego @ na niewłaściwy bez kontaktu telefonicznego często skutkuje iż osoba niekompetentna podejmuje decyzje o wyrzuceniu go do kosza i wtedy nie zawsze dotrze do kompetentnych osób które mogłyby takie polecenie wydać, dodatkowo telefonicznie wykorzystując dar przekonywania i waszą krzywdę łatwiej przekonać osobę kompetentną do wydania podwładnym takiego polecenia.

Dodatkowo zalecam osobistą rozmowę z maklerem którego znacie z POKU dobrą kawę można wsiąść ze sobą na prezent on sam może wyłowić z systemu klientów którzy podlegają pod jego rejon / niektórzy mają podgląd do ogólnopolskiej bazy danych ich biura maklerskiego/ telefonów klientów wam nie da ale sam może ich o waszej inicjatywie poinformować podając im dane kontaktowe do Was, te osoby nawet może będą się radziły maklera jeśli powie iż warto przystąpić ,będziecie mieć wielu nowych członków,

Problem w tym iż na przykładzie Polcoloritu były różne takie akcje u Nas i jak prosiłem tak jak Pan SPOTKANIE to dobrowolnie nikt tego sam nie robił dopiero jak telefonicznie kazałem coś zrobić bo to jest ważne dla naszej strategi wtedy wszyscy robili to o co ich telefonicznie poprosiłem, 
    Czyli u was najlepiej wybrać osobę wygadaną, która telefonicznie dotrze do tych osób do których należy to wysłać ,nawet w czasie rozmowy może mówić iż jest przedstawicielem Porozumienia akcjonariuszy Midas ,może nawet się przyznać iż niema rachunku w tym biurze ale dodatkowo mówiąc iż są z wami osoby które mają rachunek w biurze do którego dzwonicie i po dostaniu podczas rozmowy @ do tej osoby go wysyłacie
    Pozostaje pytanie do dyskusji czy może podpisać @ kilkudziesięcioma osobami które już są z wami lepszy efekt psychologiczny, dodatkowo wskazując też te osoby które mają w tym konkretnym biurze rachunek

To są moje przemyślenia nie jestem tez wyrocznią ,dlatego bez różnicy jak to zorganizujecie to należy to zrobić, tylko wytypujcie osoby które pod przymusem mają to zrobić bo inaczej nikt nic nie zrobi ,
    Dodatkowo pomyślcie o komunikacie Pap sam mam korespondencje @ z osobami kompetentnymi z Pap i możecie taki komunikat na pewno dać koszt koło 500 zł może plus vat bo piszę z głowy, chciałem dawać ale nie było potrzeby u Nas bo dałem dwa telefony na forum i ludzie sami dzwonili i reklama u nas lepiej działała

[x]
MIDAS 0,00% 0,80 2016-05-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.