• INFO Autor: ~aaa [93.179.224.*]
    ?
  • Re: INFO Autor: ~komo [79.186.40.*]
    To po takim info 1 grosz wkrótce. Obligatariusze zwiną całą pozostałą kasę. Kto ma najwięcej obligów? Kliniewski?
  • Re: INFO Autor: ~zzzz [89.78.129.*]
    To info oznacza ,że chyba już nikt Kerdosu nie uratuje :( ech...
  • Re: INFO Autor: ~olo [46.77.124.*]
    Jutro będzie sanacja wiec nie potrzeba zabePieczenia. Info bez znaczenia.
  • Re: INFO Autor: ~ggg [185.70.183.*]
    Dokladnie to samo mialem napisac
  • Re: INFO Autor: ~mR [89.70.220.*]
    Jak bedzie sanacja to pojawia sie dobre informacje ktore wywinduja kurs wyzej niz jest. To info bez znaczenia w obecnej sytuacji.
  • Re: INFO Autor: ~waldez [159.205.179.*]
    Wszystko jest OK bo spólka miała zapewnioną ochronę do końca, czyli do dnia rozpoczęcia rozprawy. Artykuły juz wczesniej pisały, że sanacje Kerdosa obejmie Kancelaria M. Nowakowskiej. Wiedzieli wcześniej bo pewnie dogadali się z większością wierzycieli, żeby ich poparli . W sumie o to chodziło.
  • Re: INFO Autor: ~awatar [95.40.169.*]
    Powyżej trzy różne nicki a te same IP, oj oj błaznujecie Panowie
  • Re: INFO Autor: ~mR [89.70.220.*]
    słabe okulary ?
  • Re: INFO Autor: ~uu [81.219.70.*]
    te awatar mistżu od ortografii i informacji nt sklepu w Mysłowicach, które to te IP sie powtarzają niby. Ponownie sprawdziłem rzetelność twoich pseudo informacji. oj awatarku .....
    ~aaa [93.179.224.*]
    ~komo [79.186.40.*]
    ~zzzz [89.78.129.*] 
    ~olo [46.77.124.*]
    ~ggg [185.70.183.*]
    ~mR [89.70.220.*]
    ~waldez [159.205.179.*]
  • Re: INFO Autor: ~do_uu [5.60.220.*]
    stara zasada złodzieja złapanego na gorącym uczynku, zawsze zaprzeczaj i nigdy się nie przyznawaj,
    co do ortografii, fakt może orłem nie jestem i może nigdy nie będę , ale jak na 14 lat pobytu RP uważam że posługuje się tym językiem doskonale, natomiast co do prezentowanej przez Ciebie elokwencji i profesjonalizmu gwarantuje Ci że znacznie Cię przewyższam, 
    co do rzetelności wpisów proponuje prześledź sobie moje wpisy od 1,5 w zakresie sytuacji w Meng, które tak ochoczo były tu podważane, podawałem z dokładnością co do 1 tys euro stan finansów tego podmiotu, wielokrotnie domagałem się przedstawienia przez ówczesny zarząd Kerdosa inwestorom raportów finansowych tego podmiotu za 2013, 2014, pierwsze półrocze 2015, pisałem także o przelewał, które rzekomo zostały wykonane na konto tego podmiotu, a tak w rzeczywistości nigdy tam nie trafiły, pisałem też o roli Pana S w tej zabawie... i tym tam podobne
    ciekawe skąd o tym wiedziałem, :-), skoro zarząd Kerdosa nie miał dostępu do tego typu dokumentów????, więcej na jakiej podstawie i dlaczego podjął decyzje o zakupie udziałów w tym podmiotu ( gdzie ta kaska się podziała /)
[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.