Wykres mamy jak marzenie po prosty cieszy oko jak idealnie skrojona marynarka, uzywajac branzowych zapozyczen. Mamy tu idealna baze na nastepny 80-100% skok wartosci akcji, trzeba tylko iskry zeby odpalic lont. Mam nadzieje ,ze taka iskra beda wyniki. Jak jesienia ma byc 15zl do do lata te 9-10 pasowaloby zrobic zeby w lepszych humorach wakacje zaczynac. Saper zrob tu jakas detonacje ,od czego jestes fachowiec ;-)
Szczerze to dupy nie urwalo, Nie ze sa jakies zle jest ok ale nie ma Wow!!! a liczylem ze bedzie, miala byc mala petarda a zamiast tego jest strzal z papierowej torby do takich wybuchow to rzeczywiscie saper jest niepotrzebny. Mozna zdjac juz garnitury i ziewac do nastepnego kw ja jeszcze chwilke w gajerku z szampanem w rece pochodze po sesji beda wyniki PMPG moze tam bedzie mozna poswietowac ;-) pzdr
Perla bedzie ok mam srednia grubo po nizej 3 wiec zapas spory ale nadzieje tez byly duze. Komentarz pisalem po przeczytaniu naglowku raportu, czytanie zostawilem sobie na pozniej. Co napisalem po przeczytaniu to masz w linku i mozesz zobaczyc po dacie, ze jest to dlugo przed sesja.
Zeby to wszystko zostalo podanie uczciwie z wywazonym komentarzem to troche inaczej by to wygladalo a tak to kazdy myslacy czuje ze ktos chce go w wala zrobic. Zniesmaczony jestem polityka informacyjna w stylu wiejskiego cwaniaka tak czy inaczej cel 12-15 na koniec roku nie zostaje odwolany , na razie trzeba czekac na zatarcie wrazenie po tym propagandowym raporcie rodem z radia erewan :-(