• adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~agrimon [37.248.255.*]
    proponuje wpisywac adresy mailowe tych osób które chcą iśc do sądu i partycypowac w kosztach wynagrodzenia kancelari prawniczych. niech póki co tworzy sia baza a po spotkaniu w Warszawie niech lider grupy wezmie ta baze i bedzie sie kontaktował z nami. dobre to na poczatek. pozniej moze sie dolacza inni np z forum money.pl
    proponuje dopisac jeszcze ilosc akcji

agrimon@o2.pl
    36932 akcje
    pozdrawiam
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~inwestor [94.254.243.*]

Ze względu na to iż nikt nie podał telefonu ze względu na jawność i bezpieczeństwo ,robimy tak każdy zainteresowany podaje do siebie @ publicznie w tym wątku , podając ilość akcji i najbliższe byłe miasto wojewódzkie gdzie zamieszkuje na wszelki wypadek gdybyście doszli do wniosku iż chcecie się spotkać oczywiście wiele osób ma @ w którym występuje ich nazwisko wtedy boi się publicznie go podawać lub ich @ może być rozpoznany przez znajomych lub z innych powodów nie chcą prywatnego @ podać te osoby proszę aby poświęciły dwie minuty i otwarły nowego @ do tego celu i go podały publicznie w tym wątku pamiętając przy otwieraniu nowego @ o włączeniu usługi odzyskiwania hasła gdybyśmy je zapomnieli oczywiście wszystko jest to niezobowiązujące do niczego są to wstępne niezobowiązujące deklaracje poparcia i w dowolnym momencie będziecie się Państwo mogli wycofać ,jeśli nie będziecie zadowoleni ze strategi którą będzie realizowała grupa ,dopiero na samym końcu jeśli się nie rozmyślicie będzie wymagane pełnomocnictwo dla kancelarii którą wspólnie wybierzecie aby was reprezentowała,przewidywany koszt 1 grosz od akcji czyli 1000 szt to 10 zł płatny dopiero jeśli się nie rozmyślicie i będziecie chcieli później podpisać pełnomocnictwo ,Dodatkowo informuję aby nie sprzedawać akcji na GPW gdyż wtedy nie będziecie mogli iść do Sadu, należy zaczekać dokładnie nie wiem ile dni ale niedługo bo bez Państwa zgody ,nawet nic nie musicie robić ani podpisywać niby zgodnie z przepisami /które nie do końca wiadomo czy są zgodne z Konstytucją/ zabiorą Wam akcje i dadzą 81 groszy aby nie było całkowitego bezprawia.

Witam serdecznie ,większość z Was przyzna racje iż grupa osób ma większą silę przebicia,raz niskie koszty składki uważam iż wystarczy wtedy 1 grosz w twoim przypadku około 360 zł ,nie są to duże koszty w porównaniu do ewentualnych zysków ,dodatkowo medialnie lepiej wygląda jak w pozwie jest duża ilość osób osoba mi bliska miała to nieszczęście iż posiadała akcje Polcolorit i poprosiła mnie o pomoc tam zjednoczyłem akcjonariuszy posiadamy prawie 14% akcji około 60 % free float tworząc Porozumienie Akcjonariuszy tam postanowiono wyrzucić Nas z GPW co zablokowaliśmy jednak jeśli będzie wezwanie 200 % powyżej aktualny kurs giełdowy ,wtedy część osób z Porozumienia może sprzedać i również będzie przymusowy wykup pozostałych osób tak jak wy również te osoby co zostaną pójdą do Sadu chyba iż to tego czasu zostaną zmienione przepisy ,ale Wam już to nie pomoże 

Wracając do Państwa sytuacji już po rozpoczęciu wezwania apelowałem i prosiłem aby się zorganizować tłumacząc iż najlepszym i sprawdzonym sposobem jest podanie jednego numeru telefonu aby mieć kontakt do siebie, jeśli pozostałe osoby by widziały iż coś się dzieje nie sprzedawałyby na GPW tym osobą które to później oddały w wezwaniu były różne próby prześledzicie stare wątki ktoś utworzył @ i prosił aby osoby zainteresowane wysyłały tam swoje zlecenia ale popełnił błąd i podał wszystkim hasło do tej poczty ale sabotażysta je zmienił i utracono bazę danych ,później chyba była akcja z wystawianiem zleceń w arkuszu po kursie x tych co nie chcą sprzedawać, później na jednym z wątków ze 100 osób napisało ile ma akcji i że popiera inicjatywę i jak będzie taka potrzeba to pójdą do Sądu,gdyby teraz dziś należało się skontaktować z tymi osobami jak to zrobić....były chętne i macie z nimi kontakt...
    Aktualna propozycja podawania @ jest najlepsza ze wszystkich które tutaj były ,jednak ze swojego doświadczenia wiem iż kontakt @ nie jest idealny wiele osób rzadko sprawdza pocztę, niekiedy @ nie zostanie wysłany ,nie dojdzie,ląduje w spamie /tam rzadko zaglądamy/,itp.Wiele osób ma @ w którym występuje ich nazwisko wtedy boi się publicznie go podawać lub ich @ może być rozpoznany przez znajomych wtedy jest rozwiązanie aby utworzyć nowego @ tylko do tego celu /jednak z funkcją odzyskiwania hasła / pamiętając aby sprawdzać go regularnie.
    W zbieraniu bazy osób popierających ,sąd wykorzystując @ ,są dwa rozwiązania jedno aby jedna z osób podała do siebie @ i inne osoby wysyłają tam zgłoszenia bez podawania na forum swoich @ ale raz musielibyście wybrać do kogo mają te osoby wysyłać tego @ i tu jest ryzyko iż ta osoba może te dane zniszczyć,
    Polecam ze względów bezpieczeństwa i jawności drugą metoda w tym wątku te osoby które nie boją się wpisywania publicznie swojego @ to robią a ci co z różnych przyczyn nie mogą swojego @ podać proszeni są o założenie nowej poczty @ i wtedy podanie jej w tym wątku.
    Dodatkowo później jeśli ktoś się zdecyduje aby zbierać bazę danych metodą sprawdzoną przeze mnie i najskuteczniejszą czyli podanie jednego numeru telefonu publicznie/ ja nawet podałem dwa / aby nie podawać numeru prywatnego kupujemy starter i podajemy numer na forum i osoby zainteresowane nie dzwonią przynajmniej na początku /chyba iż organizator miał nadmiar wolnego czasu/ dlatego wysyłamy smsa z podaniem ilości akcji oraz najbliższego miasta byłego wojewódzkiego w pobliżu naszego zamieszkania.
    U siebie wykorzystałem starter red bull mobile ze względu iż za 30 zł na miesiąc tak jak u większości operatorów mamy nielimitowane rozmowy i smsy ,jednak tutaj dodatkowo bez dopłaty są nielimitowane rozmowy na telefony stacjonarne i internet ponad 3 gb
    Drugi starter z którego rzadko dzwoniłem to ORANGE za 5 zł gdzie możemy wysłać darmowy kod w ciągu kilku dni od zakupu startera i mamy ważne konto przez rok i nie musimy go doładowywać.

• Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~lukasz [89.68.170.*]
    inwestor19280@interia.pl

19280 szt.
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~2zł [94.254.234.*]
    romantyk3miasto@wp.pl
    w midasie od 2011 roku czyli utopiłem sporo
    ale jak ktoś da po około 2 zł to sprzedaje (cena do negocjacji :) choć i tak wiem że to promocja)
    uważam że każda niższa cena niż 1,24 (czyli ta po której ostatnio sprzedawano akcje w emisji) to skurw...

łącznie mam 35 187 akcji

większe miasto w pobliżu Gdańsk
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~SPOTKANIE [90.207.167.*]
    Przypominam o spotkaniu w Warszawie 13 lub 14 Maj najlepiej w kancelarii
    Szczegoly Sroda / Czwartek
    Pozdrawiam
    T
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~iw [89.74.244.*]
    o której godzinie jest spotkanie  w kancelarii i kiedy
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Mun [5.172.237.*]
    Witam.Proponuję oprócz podania @ i ilości wystawić swoje akcje na sprzedaż po 10 zł Mun60@poczta.fm 85799 akcji.Nie sprzedam dopóki nie będzie " godziwej "ceny.Pozdrawiam
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~inwestor [94.254.241.*]
    Witam ponownie dodatkowo chciałbym zaznaczyć iż wpisują się tu wszyscy którzy chcą iść do Sadu ,uczestniczenie w planowanym spotkaniu w Warszawie nie jest obowiązkowe ,oczywiście wszystkich na nie zapraszamy, proszę podawać @ do siebie /jeśli ktoś swojego @ publicznie nie może podać proszę otworzyć nowego do tego celu, oprócz podania @ do kontaktu z Państwem z ilością akcji proszę podać województwo gdybyście się Państwo chcieli w swoim rejonie spotkać, z czasem oczywiście będzie potrzeba zweryfikowania czy osoba która podała @ ma te akcje,można to zrobić już teraz tak jak słusznie zauważył kolega post wyżej wystawiając zlecenie po 10 zł .lub zrobić to później,Pamiętajmy najważniejszy jest adres @ Do Państwa ,abyśmy byli w kontakcie, bo po samym wystawionym zleceniu niema możliwości kontaktu z Państwem,
    Aktualnie żadne pełnomocnictwo nie jest wymagane ,brak jest żadnych opłat teraz ale jeśli zdecydujecie się na batalię sądową to będzie wymagana składka na pokrycie obsługi prawnej, opłat sądowych,może wynajęcia rewidenta aby fachowym okiem posprawdzał raporty i prospekty emisyjne ewentualna składka to 1 grosz od akcji /wszystko zależy od ilości osób/ dlatego prosimy nawet osoby z małą ilością akcji o poparcie inicjatywy i podawanie swoich @ abyśmy mogli mieć z sobą kontakt.
    Pozdrawiam
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~SPOTKANIE [90.207.167.*]
    A ja wam mowie nie wpisujcie tu zadnych adresow.
    Podan dane spotkania sroda lub czwartek.
    Kto przyjdzie do kancelarii lub na spotkanie bedzie mial pewne informacje z 1szej reki i bedzie dopisany do pozwu
    Kto nie przzyjdzie jest skazany na metlik informacyjny jaki tu mamy.
    Zatem podkreslam osobiste stawiennictwo jest bardzo wazne. Co bedzie potem to sie zobaczy
    Do zobaczenia
    T
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~mario [83.3.249.*]
    200000szt.
    mariogeko@interia.pl
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Tar [217.144.200.*]
    niezawodny@poczta.fm 10000 szt
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Kurt [109.199.2.*]
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~gobos [89.17.158.*]
    gobos@tlen.pl
    40.000 akcji
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~kwaki [46.229.147.*]
    Mam 120 tyś. akcji.
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~ak [213.5.144.*]
    MIDAS  4894
    olexwarmia@gmail.com

• Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~AStach [212.160.172.*]
    5000
    centrinos@orange.pl
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Adam [178.36.204.*]
    50 000 szt. profood@poczta.fm
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~bogdan [88.156.227.*]
    5775
    bogdan-1970@o2.pl
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Wscieklynamidas [195.245.213.*]
    ja też się dołączam mam 8750 akcji maila nie będę pisał aby nikt później spamu nie słał wysłałem chęć przystąpienia na maila z wątku o mailu :)
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~krolbidas [188.146.71.*]
    110.000- krol.bidas@o2.pl
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~midasaliena [195.245.213.*]
    midasaliena@wp.pl
    135617
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Kanibal [77.255.112.*]
    28 775 szt
    chaniball@wp.pl
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Lando [46.148.14.*]
    lando@poczta.onet.pl
    Posiadam 20000 szt.
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~cierpliwa [46.77.124.*]
    midascierpliwa@gmail.com

posiadam 215423
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Jatez [195.245.213.*]
    pjablonka@o2.pl 8750

• Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~jacer [88.156.233.*]
    corelpong@yahoo.com 105000 akcji
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~midas28300 [195.117.226.*]
    midas28300@wp.pl, mam 28300 akcji
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Kier [31.0.8.*]
    A peek i kk nie mają akcji czy @?
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~bog [83.9.34.*]
    bogus68@op.pl
    20000 sztuk akcji Midas
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~panraulos [87.99.113.*]
    panraulos@gmail.com 10 tys. akcji
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~maurycy [89.70.170.*]
    119 000 szt.
    maurycy.77@wp.pl
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~matysshido [5.172.232.*]
    20.000 akcji

matysshido@wp.pl
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~MC [37.152.18.*]
    czarny-12@wp.pl
    28900
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~bjs [93.176.197.*]
    15 342 szt
    bjs@interia.eu

• Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~anna [78.28.10.*]
    anna_0@wp.pl
    8177 szt.
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Gomens [89.228.51.*]
    lexs2007@wp.pl 100 tysięcy
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Oszukany [93.176.197.*]
    bjs@interia.eu
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~laskusrawkus [83.9.233.*]
    50 000 szt.
    laskusrawkus@wp.pl
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~qwachu [81.219.237.*]
    kacymarek@wp.pl, 45000
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Crash [80.53.250.*]
    crash@wp.eu
    4148

• Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~cheated [176.115.7.*]
    cheated2016@o2.pl

135000 akcji
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: micola [89.151.31.*]
    midaswaldek57@wp.pl 40 000 szt

midasRABC@wp.pl 50 000 szt
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~oizdob [88.156.227.*]
    no dobra wpisujemy ile mamy ale co dalej - co ze spotkaniem przypominam ze mamy środę i dalej nic. Czyżby znów, ktoś chciał "zająć" czas żebyśmy nic nie mogli i nie zdążyli zrobić????!!!!!, znów jakiś peek.
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~marinero71 [83.10.136.*]
    Witam. Oto mój adres mariuszmule@gmail.com. Posiadam 15 k.
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~peterka1 [79.186.225.*]
    peterka1@op.pl 11250 szt.
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~inwestor [94.254.242.*]
    Chciałbym bardzo abyście nawet jeśli się nie lubicie z forum przystępowali do grupy pod innymi pseudonimami ,osobiście zapraszam wszystkie osoby nawet te które między sobą się sprzeczały na forum i sobie dogryzały, jedynym kryterium jest posiadanie akcji. Najważniejsze iż jest jakiś postęp jest tworzona baza danych osób zainteresowanych Waszą inicjatywą, tak jak powtarzałem wielokrotnie trochę za późno /gdyby było wcześniej to nagłośnione może 90% by nie przekroczył w wezwaniu/ wiele osób by może nie sprzedało... jednak lepiej późno niż wcale ale marketing reklamy tej inicjatywy trochę szwankuje ,jeśli ktoś ma trochę czasu aby poświęcić się i rozreklamować tą inicjatywę w innych miejscach w internecie ,nie każdy czyta forum bankier ,może ulotki w POK biur maklerskich, może grzecznościowo poprosić maklerów których znacie aby o waszej inicjatywie powiadomili pozostałych akcjonariuszy mają do nich telefony w swoich systemach, Tak jak pisałem wcześniej tworzenie bazy danych z wykorzystaniem telefonu byłoby wygodniejsze ,ale aktualny system nie jest najgorszy oczywiście później będzie należało zweryfikować to czy te osoby posiadają te akcje /wystawiając zlecenie po np. 10 zł lub w inny sposób/
    Najważniejsze iż baza danych jest jawna i bezpieczna bo wysyłając swoje adresy np. wybierając jednego z Was abyście tam wysyłali zgłoszenia było ryzyko iż jeśli źle wybierzecie to dane zginą
    Ze wszystkich osób które się zgłoszą należy wyłonić kilkanaście osób jedne osoby co mają wiedzę o spółce /dodatkowe wątki i argumenty do sprawdzenia z prawnikami czy nadadzą się do wykorzystania w sądzie, inne osoby co mają zdolności organizacyjne , nie należy kierować się kryterium ilości akcji.może te osoby wybierze się na spotkaniach organizacyjnych regionalnych
    Wracając do spotkania które jest organizowane w Warszawie czekamy na więcej informacji,jeśli ta osoba chciała się spotkać od razu przy udziale prawników to kancelarii prawnych jest bardzo dużo i czasochłonne jest skontaktowanie się z choć kilkunastoma z nich ,dodatkowo u nas w Polcolorit Porozumienie po wstępnej rozmowie telefonicznej z różnymi kancelariami prawnymi wysyłały one nam ofertę obsługi prawnej z klauzulą o tajemnicy abyśmy innej kancelarii ich oferty nie zdradzali.
    Wiele kancelarii prawnych chętnie będzie Państwa reprezentowało.kwestia zdecydowania się na tą jedyną .wybierając kryterium cena do doświadczenia lub inne kryteria ,Na naszym przykładzie Polcolorit Porozumienie mamy wynajętą w miarę renomowaną kancelarii którą wspiera radca prawny opłacony z własnej kieszeni przez największego Członka Porozumienia, dodatkowo korzystamy z pomocy prawnej SII, im więcej mądrych głów tym lepiej
    Jeśli ktoś z Państwa ma czas proszę wytypować kilkanaście kancelarii prawnych ,może ktoś z Państwa ma rozeznanie w tym środowisku .podzwonić poprosić aby powysyłali ofertę obsługi prawnej,po wstępnej obróbce tych ofert wybierzecie 3 oferty kancelarii z którymi można się spotkać i wybrać tą jedyną ,dodatkowo można do pomocy tej kancelarii dogadać się z drugim prawnikiem np .tutaj na forum ktoś napisał przedstawiając się jako mecenas można z nim się dogadać lub innym podaję link do wątku mecenasa https://www.bankier.pl/forum/temat_co-mozna-jeszcze-zrobic,20530171.html 
    Najważniejsze iż tworzy się baza danych,te kilkanaście osób które będą tworzyły strategię całej grupy z czasem się sami zgłoszą.
    Wczoraj miałem telefon z londynu osobiście nie rozmawiałem z tą osobą tylko kolega długo rozmawiali był to jedna z osób od Państwa ,kto dzwonił nie wiem podałem jej telefon komórkowy do redaktora z Gazety Parkiet gdyby medialnie zrobić szum może by nie robili przymusowego wykupu bo mogą zrezygnować choć skuteczniejszy byłby chyba marsz pokrzywdzonych może z czasem będzie was tyle aby zrobić demonstracje / jak zabierzecie swoje rodziny/
    Dodatkowo tej osobie dałem tel komórkowy do radcy prawnego Pana Radosława Kwaśnickiego proszę o nim poczytać na internecie czy to jest właściwa osoba aby Państwa reprezentować ,w poleceniu kancelarii jest bardzo duża odpowiedzialność ,mam nadzieje iż z kilku ofert wybierzecie tą właściwą
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~midas116468 [171.17.132.*]
    ilość akcji: 116468
    midas116468@gmail.com
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~Tarnowianin [217.144.200.*]
    niezawodny@poczta.fm 10000 szt
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~win1 [87.199.77.*]
    23158 szt. -  wnp1@vp.pl 
  • Re: adresy mailowe tych co chca isc do sądu Autor: ~waren [83.151.39.*]
    93366 - flowcash@interia.pl
[x]
MIDAS -1,82% 0,80 2016-05-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.