• PRESTO to może być PMI!! Autor: ~posiadacz [188.146.135.*]
    zaznaczę, że dzisiaj sprzedał połowę akcji!
    na PMI też były jaja z rewidentem - tutaj ciekawi mnie czy klepną im ten znak Minox ( umowa z grudnia bodajże 31.)
    za dużo miałem wątpliwości więc sprzedałem ( nie będę się zachwycał jak urośnie na 20 gr czy nawet 30 ) bo itak dostałem tutaj mega po ryju
    ale lepszy rydz niż nic
    to dofinansowanie dawało gwarancję że spółka działa bardzo poprawnie!!
    druga wątpliwość to z patentem!!! ( spółka złożyła wniosek w grudniu - informacja z urzędu Patentowego) a informacja na rynku pojawiła się dopiero w marcu ( tak z pamięci piszę więc może byc małe przekłamanie)
    trzecia sprawa - to Prezes w wywiadzie mówi że już mają Patent ( sama procedura trwa średnio 3 lata) a wiem że złożyli wniosek w urzędzie patentowym o przyspieszenie procedury w związku z staranie się o Dotacje ( tej której nie otrzymali!!) czemu o tym nie poinformowali ?? skoro informują o każdej bździnie!!
    po czwarte ( to moje wątpliwości ) różnice w przychodach trzeci i czwarty kwartał ( tak jak by znak był zaksięgowany jako przychód)

mam jeszcze parę wątpliwości ale zostawiłem połowę akcji więc niech będzie na wyrzucenie do śmieci !! trudnoo
  • Re: PRESTO to może być PMI!! Autor: ~presto [89.74.44.*]
    Odkupi się po 15, może 12, może 10 gr
  • Re: PRESTO to może być PMI!! Autor: ~PIT [89.78.203.*]
    Witam. Wypełniłem PIT-38.  Miałem po raz pierwszy zysk.  Cały  1% podatku w kwocie 3,50 zł przekazałem na  Fundację:  KRS 0000303590,   cel szczegółowy: „ dla Maja Grabowska (240 – 240)”.  Może to niewiele, lecz liczy się każda kwota pomocy  a  nas to nic nie kosztuje.  Gorąco polecam. 
  • Re: PRESTO to może być PMI!! Autor: ~obserwator [78.88.31.*]
    Dnia 2016-04-25 o godz. 22:46 ~posiadacz napisał(a):
    > zaznaczę, że dzisiaj sprzedał połowę akcji!
    > na PMI też były jaja z rewidentem - tutaj ciekawi mnie czy klepną im ten znak Minox ( umowa z grudnia bodajże 31.)
    > za dużo miałem wątpliwości więc sprzedałem ( nie będę się zachwycał jak urośnie na 20 gr czy nawet 30 ) bo itak dostałem tutaj mega po ryju
    > ale lepszy rydz niż nic
    > to dofinansowanie dawało gwarancję że spółka działa bardzo poprawnie!!
    > druga wątpliwość to z patentem!!! ( spółka złożyła wniosek w grudniu - informacja z urzędu Patentowego) a informacja na rynku pojawiła się dopiero w marcu ( tak z pamięci piszę więc może byc małe przekłamanie)
    > trzecia sprawa - to Prezes w wywiadzie mówi że już mają Patent ( sama procedura trwa średnio 3 lata) a wiem że złożyli wniosek w urzędzie patentowym o przyspieszenie procedury w związku z staranie się o Dotacje ( tej której nie otrzymali!!) czemu o tym nie poinformowali ?? skoro informują o każdej bździnie!!
    > po czwarte ( to moje wątpliwości ) różnice w przychodach trzeci i czwarty kwartał ( tak jak by znak był zaksięgowany jako przychód)
    >
    > mam jeszcze parę wątpliwości ale zostawiłem połowę akcji więc niech będzie na wyrzucenie do śmieci !! trudnoo

No proszę a na stronie firmowej chwalą się że jakieś dofinansowanie dostali :-)
  • Re: PRESTO to może być PMI!! Autor: ~hmmm [89.74.14.*]
    > No proszę a na stronie firmowej chwalą się że jakieś dofinansowanie dostali :-)

To jest w dolnym nagłówku i nie zostało zmienione, dlatego ci pokazuje. Widnieje od bardzo dawna przypomniało mi się.

Ale dlaczego jest to na stronie jak żadnego dofinansowania nie dostali ? Niedawno ktoś tu przytaczał wywiad byłego prezesa
    ,,bycie na giełdzie to prestiż" tak się wyraził. A uzyskanie dofinansowania z unii to co jest? Uznanie i wiarygodność
    oraz innowacyjność spółki :-)) czyż nie? :-)
    Pytaj ich albo infomatyka jak tak ci na tym zależy.
    Jak w sądzie człowiek zeznaje, to za fałszywe zeznania grzywna albo kara pozbawienia wolności, a tu co, piszą co im ślina na język przyniesie i nic? :-) szukanie jeleni :-) manipulacja kursem:-) ponad pół roku wymieniali  Piotra Olszewskiego jako akcjonariusza:-)
    potem co, sprostowanie jako incydent :-) choć wiadomo że w marcu 2016 sprzedawał akcje i zwalił kurs :-) który nie może podnieść się do dnia dzisiejszego ;-) co z tym prestiżem o który tak rzekomo im chodziło? :-)
    Dnia 2017-06-20 o godz. 19:37 ~obserwator napisał(a):
    > Jak w sądzie człowiek zeznaje, to za fałszywe zeznania grzywna albo kara pozbawienia wolności, a tu co, piszą co im ślina na język przyniesie i nic? :-) szukanie jeleni :-) manipulacja kursem:-) ponad pół roku wymieniali  Piotra Olszewskiego jako akcjonariusza:-)
    > potem co, sprostowanie jako incydent :-) choć wiadomo że w marcu 2016 sprzedawał akcje i zwalił kurs :-) który nie może podnieść się do dnia dzisiejszego ;-) co z tym prestiżem o który tak rzekomo im chodziło? :-)

Jak masz tyle zarzutów to zgłoś tam gdzie trzeba, taki urok, nic nie poradzisz, szkoda nerwów.

Czasem śmieciowe walory startują z byle powodu, rożnie to bywa.

Teraz tu grają tylko drobni, obroty mizerne, komuś popka nie wytrzymała, sprzedał co miał a ci co kupili postawili na 7 i tak to samo zjeżdza od jakiegoś czasu.
  • Re: PRESTO to może być PMI!! Autor: ~gora [58.56.117.*]
    Przestańcie narzekać, zgadza się tu nie handluje żaden grubas ani spekuła tylko drobni zostali. Spekulanci lubią takie spółki w cenie 5,6 groszy i mielenie co kilka groszy. Predzej czy później wezmą się za tą spółkę. Trzymajcie papier i nie oddawajcie. Tyle wytrzymaliście to wytrzymacie jeszcze.
  • Re: PRESTO to może być PMI!! Autor: ~xxx [89.69.215.*]
    oddacie po 2-3
  • Re: PRESTO to może być PMI!! Autor: ~gora [58.56.117.*]
    Dnia 2017-06-20 o godz. 20:31 ~xxx napisał(a):
    > oddacie po 2-3

Ledwo co napisałem odezwał się zachęcający do sprzedaży. Czemu wcześniej nie pisałeś tego tylko dziś jak jeden sprzedał tylko.
    Jak widzicie takich będzie więcej. Taka cisza była a dziś po jednym zleceniu wrzawa na forum
  • Re: PRESTO to może być PMI!! Autor: zaladowany [83.142.127.*]
    no i będzie dofinansowanie na 99% !!! pięknie
[x]
PRESTO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.