• DAYLI na Pomorzy Zach. Autor: ~jak [89.79.85.*]
    dziś po raz 3 odwiedziłem sklep Dayli. Poprzednio byłem miesiąc temu. Co mnie zaskoczyło? Więcej towaru :) i aż 3 Panie zatrudnione w Dayli. Kupiłem JAKieś tam pierdoły za około 20 zł i podszedłem do kasy. Oczywiście trochę chciałem się dowiedzieć od środka, JAK to wszystko wygląda. Mój optymizm nie trwał długo. Otóż towar jest, ale z zamykanych sklepów. Nie ma totalnie kasy na nic innego. Pani pracująca od samego początku w Dayli, a wcześniej w poprzednim bankrucie, powiedziała, że kiedyś towar sam się sprzedawał. Wszystko było REWELACYJNIE. I teraz też byłoby tak samo, tylko....po prostu BRAKUJE TOWARU. Wlałem w ich serca trochę optymizmu, że będzie ok, a MAJ przyniesie nowe rozdanie. Podziękowałem i wyszedłem obiecując, że w maju wrócę :)
    A! I Panie mają nadzieję, że PinoKKio spędzi kilka łądnych lat za kratami, bo położyć taką firmę to rekord świata.
    Miłego dnia

• Re: DAYLI na Pomorzy Zach. Autor: ~hmmm [83.10.197.*]
    Miraculum niech wrzuci tam towar , to jedyna szansa dla spółki ,a i myslę także dla Miraculum nie jest to złe wyjście.
  • Re: DAYLI na Pomorzy Zach. Autor: ~cs [89.69.158.*]
    towar Miraculum.... beach, please...
  • Re: DAYLI na Pomorzy Zach. Autor: ~banan [80.249.13.*]
    Dayli sprzedawało już od nich towar. Szału nie ma i nie będzie
  • Re: DAYLI na Pomorzy Zach. Autor: ~prawda [89.78.129.*]
    Miraculum uratuje Kerdos i będzie fuzja obu firm . Takie moje zdanie. Pozdrawiam.
  • Re: DAYLI na Pomorzy Zach. Autor: ~madmarx1 [31.183.45.*]
    Ja utknąłem na obligach. Wiecie co mnie wkurza, to że zamknęli sklep internetowy. U mnie nigdy nie było Dayli, ale w zeszłym roku nawet przed świętami robiłem co miesiąc zakupy za 100 zeta w internetowym. W 2016 kupiłbym u nich za min. 300 ale nie mogę, więc z musu kupuję w Rossmanie.
  • Re: DAYLI na Pomorzy Zach. Autor: ~oja [77.65.92.*]
    jak to przeciez obejmujacobligacje dales kase na rozwoj ecommerce, tak przynajmniej sprzedawal temat obligow poprzedni preze KK
[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.