kilka grozy to może byc w maju jak zostanie odrzucony wniosek o sanacje ale może być też dużo więcej o ile bedzie sanacja. Ten wniosek nic nie wnosi i nic nie zmienia
Jest na końcu kolejki pierwsze są zus/us i inne Państwowe. Nie słyszałem żeby kolejność decydowała. Chyba jest to robione pod publikę bo nie wierzę, że prawnik który składał wniosek o tym nie wiedział, lub blokowanie jakichkolwiek późniejszych manewrów RK w razie nie dostania sanacji. Suma sumarum jeżeli jest jednym z większych wierzycieli to napewno nie dopuści do sanacji.
Kolejność jest zawsze ważna a przy windykacji najważniejsza.
Wierzyciel nic nie może prócz czekania.
Sąd zdecyduje czy są przesłanki do sanacji.
Wcześniej jeszcze opinia Pani Moniki, jak pamiętam to miała wystawić po dwóch tygodniach od listu.
po co negujesz treść wypowiedzi awatara, chłop kolejny raz niestety ma rację, swoją drogą interesuje mnie skąd u niego taka wiedza, z jakiego źródła korzysta :-) ?
Do Anny Widać że awatar to dobry samarytanin i z wielkiej dobroci lub dobrych chęci chce pomóc wszystkim pokrzywdzonym, ja bym chciał podziękować mu po analizie jego wypowiedzi zmieniłem zdanie i wyprzedałem to co miałem, przynajmniej część oszczędności ocaliłem. Tylko mam nadzieję że dobrze ukrył swoje ip bo jeśli się okaże że celowo wprowadza akcjonariuszy w błąd to go znajdzie odpowiednia służba.
a kaniewski za wsze pieniądze bawi się gdzieś na krańcu świata. Współczuję ale co się dziwić ten Kraj jest dla oszustów .Wyprowadzil ze spółki ponad 50banik i nic Jak zwykle drobnica traci.
Awatar dziala moim zdaniem na zlecenie brodacza. Dzialania brodacza i wpisy awatara maja ten sam cel. Zakonczyc projekt kerdos i obnizyc wartodc akcji ile sie da. Tylko nie przewidzieli chlopcy ze pojawil sie kalyciok, ze zglosil wnioski o samacje, ze dogaduje sie z nowakowska nt ratowania firmy. I jescze pewnie kilka innych spraw ktore wyjda za chwile. Troche im to popsulo zmyslny plan. Awatar jak nie ma akcji to co tu rob? Ja nie namawiam nikogo na zakupy ale sam nie zamierzam sprzedawac tego co mam ze strata. Trudno bedzie woz albo przewoz. Ale mysle ze bedzie dobrze
Jesli sad zgodzi sie na sanacje to do jego rozpatrzenia nawet nie dojdzie. Nie wyciagal bym z tego wnioskow. Wiadomo ze tylko i wylacznie sanacja daje szanse na uratowanie i to nawet nie 100 proc szanse i moze to zajac troche czasu. Ale z drugiej strony brodacz planowo chcial zniszczyc firme i okrasc akcjonariuszy wiec chwala ze pojawil sie kalyciok bo gdyby nie to to juz dawno byloby po wszzystkim.
innej przyszłości już nie ma, zobowiązania spółki na poziomie ok 130 mln czynią ją bankrutem i żadne pierdzielenie o sanacji czy Miraculum jest kompletnie oderwane od rzeczywistości i pozbawione logiki ekonomicznej.
Dnia 2016-04-21 o godz. 09:36 ~awatar napisał(a): > innej przyszłości już nie ma, zobowiązania spółki na poziomie ok 130 mln czynią ją bankrutem i żadne pierdzielenie o sanacji czy Miraculum jest kompletnie oderwane od rzeczywistości i pozbawione logiki ekonomicznej.
najbardziej żenujące jest to że jeszcze parę miesięcy temu czytało się raporty w z których wynikało że aktywa są wyższe od zobowiązań a na dzień dzisiejszy jest jak jest i knf ani prokuratura nie widzi w tym nic dziwnego???????????????????????? już sama sprzedaż akcji przez poprzedniego prezesa śmierdzi
Dnia 2016-04-21 o godz. 10:24 ~xyz napisał(a): > kreatywna księgowość, mówi Ci to coś ?? > KK powinien przybrać barwy pasiaste...
kreatywna księgowość czy oszustwo mające innych wprowadzić w błąd i straty finansowe? jeśli przelał miliony na poczet jakiś luxemburskich drogerii które chwilę po zakupie okazują się bezwartościowe to z czym tu mamy do czynienia?