• Powinniśmy podskoczyć w górę Autor: ~literat [89.229.82.*]
    Osobiście nie wierzę w większą korektę. Ten koleś, który wieszczy potężną korektę a nawet sugeruje ubieranie leszczy w ciasne ubranka kompletnie nie ma racji. Wtedy to winduje się kurs na małych obrotach solidnie w górę a potem dystrybuje akcje w rynek . Czyli małe obroty ,solidny wzrost a potem korekta na dużych obrotach. I tak dalej. Już rok temu pisałem, ze ten walor pokaże charakterek i miałem rację. Spółki wychodzące z tarapatów finansowych to zawsze okazja do solidnego zarobku. Obserwuję wszystkie spółki z GPW i zauważyłem pewną prawidłowość , że spółki poprawiające znacznie swoje wyniki rosną około czterokrotnie od dna w pierwszych kilku miesiącach na znacznych obrotach. Tutaj takie średnie dno wynosi około 2,40 zł. Myślę, że te marne 4 zł to nie jest jeszcze maksimum wzrostów. Kurs powinien podskoczyć w górę jeszcze, potem mam nadzieję ukaże się jakiś znaczny komunikat, który spowoduje następny spektakularny wzrost i potem dopiero można wyjść ze spółki nawet na kilka miesięcy.
  • Re: Powinniśmy podskoczyć w górę Autor: ~giet [94.254.165.*]
    dajcie wy sobie lepiej spokój z giełdą, pseudomyśliciele za dyche, NIKT tu nawet nie skomentował tego wydarzenia z zeszłęgo tygodnia które ma praktycznie wyłączny wpływ na to co się teraz dzieje i będzie jeszcze chwilkę wpływało

• Re: Powinniśmy podskoczyć w górę Autor: ~literat [89.229.82.*]
    Nikt nie wspomniał dotychczas o transakcji pakietowej z zeszłego tygodnia. 1 100 000 akcji zmieniło właściciela.
  • Re: Powinniśmy podskoczyć w górę Autor: ~Xxx [66.102.9.*]
    :) ot i cała prawda. Pewnie fajtlapy z Impera Capital realizują stratę :). Tylko kto kupił?
  • Re: Powinniśmy podskoczyć w górę Autor: ~zajacstanislaw [194.169.226.*]
    hophophop :)
  • Re: Powinniśmy podskoczyć w górę Autor: ~fugasowka [89.231.53.*]
    dajcie spokój oni niewiedza co piszą
    pakietówki poszly miejsce pod innego grubasa robione
    trzymać i cierpliwie czekac
[x]
AWBUD 0,00% 0,95 2020-09-09 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać