i poklepujcie się wzajemnie jak jest źle... plujcie na spółkę na której już jesteście od dawien dawna ;). Ciekawi mnie jedno jak szybko uaktywniacie się w momencie gdy kurs spada ;) jak psiaki po deszczu.
"egzemplarzu", jakie wróżenie? Wegetacja tej spółki dobiega końca na co wskazują wyniki. Zapomniałeś?, że trup gnije pewien czas. Czekam tylko na tę korpkę nad i.
no Ty cały czas czekasz, czas upływa na Twoim czekaniu. Wieszczysz koniec od wyniczków za IV kwartał ;), coś słabo Ci idzie z tym piątalem. A my tutaj czekamy na pierwszych chętnych skoczków Twojego pokroju ;)
Pisałem ci kilka razy: Zarabiaj. Skoro jest dobrze to Sprzedaj i zarabiaj na kwitach :))
Sam widzisz, że nie po to siedzi się w spółce aby z dumą napisać, że " będzie", tylko po to, by zarobić i mieć z czego odprowadzić podatek :)) Jeśli znasz mechanizm giełdy, to powinieneś wiedzieć, że kwity padlucha po upadłości nawet, który jest zdejmowany z notowań krążą w obrocie jeszcze przez 6 miesięcy. Niech ten biomax pokolebie się tu jeszcze i rok i dwa, no i co z tego? skoro zarobku nie masz i mieć nie będziesz, bo pod co niby, pod 4 bańki straty co kwartał i obiecane nowe opakowania ???
Jak masz tu smrodzić i narzekać,to widzę rozwiązanie sprzedaj za 6,lub 5 i po kłopocie.Bo mówisz że tak kiepsko a od Stycznia przewala się tylko po 6 groszy.
Nie posłuchałeś i nie kupiłeś słownika ortograficznego a chcesz siedzieć na kwicie i zarabiać. Zacznij od podstaw i dopiero wróć na wątek. Małą literą piszemy nazwy miesięcy
Polonisto,zaznaczyłem ci byś wiedział że od STYCZNIA jest przewalane z wora do wora.A nie zakładał co róż nowy wątek jak to kiepsko.Prosta matematyka sprzedaj i masz z głowy.A jak chcesz to ci mogę dołożyć dodatkowy milion na kupnie po 5.
Nie zakładam nowych wątków, jak coś piszę to z sensem, za papier podziękuję, sprzedałem w 2011 roku, tu masz archiwalny wpis, nigdy więcej tego trupa.
Autor: kowal2200 [178.42.86.*]2011-12-30 11:11 Ja również opuściłem pokład, niestety też trochę straciłem na tej "inwestycji" Przestrzegam w inwestowanie tego typu wynalazki, następna będzie "Tetyda"
BDW: Czy pamiętacie, że cwaniaczki z BIM mieli pomysły spieniężania nowych biznesów, takich jak firma windykacja krzak Tedyda oraz np. Nutri Pharmax czyli wielka produkcja, ale tylko na papierze z 2011 roku. Chyba KNF ich zapędy pohamował.
2011-07-04 13:17:11 zmiana Nutri Pharmax sp. z.o.o. na Nutri Pharmax SA
Zarząd BIOMAX S.A. informuje, że spółka zależna Emitenta - Nutri Pharmax Sp. z.o.o. zmieniła formę prawną na Spółkę Akcyjną. Tym samym Nutri Pharmax S.A. rozpoczęła ofertę prywatną , czego finałem będzie planowany na III / IV kwartał tego roku Debiut spółki na NewConnect, a tym samym wprowadzenie jej akcji do ASO. BIOMAX S.A. zamierza brać czynny udział w ofercie prywatnej spółki zależnej i wspierać ją w pozyskiwaniu kapitału potrzebnego na realizację założeń swojej strategii. Jednym z założeń ma być realizowany przez Nutri pharmax S.A. plan inwestycyjny BIOMAX S.A. polegający na budowie zakładu produkcyjnego w Gościcinie, na co zostanie przeznaczona część środków pozyskanych z oferty prywatnej. Nutri Pharmax S.A. to dynamicznie rozwijająca się spółka z doświadczeniem w branży spożywczej, specjalizująca się w produkcji suplementów diety i dodatków do żywności. Jej potencjał tworzą: nowoczesna technologia produkcyjna, laboratorium badawcze i najwyższe standardy jakości. Informację podano, ponieważ zarówno zmiana formy prawnej spółki zależnej Emitenta, jej przyszły Debiut na Giełdzie i pozyskanie środków z oferty prywatnej pozwoli na realizację planów strategicznych BIOMAX S. A. a co za tym idzie potencjalne przychody, które będą miały istotny wpływ na wyniki finansowe i wycenę rynkową Emitenta. Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Sytemu Obrotu - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
rozumiem kowal że jesteś charytatywnym dobrodusznym doradcą dla wszystkich inwestorów .... pisałem już parę razy że wszyscy którzy piszą nie kupuj to ci którzy tu nic nie mają i taki morał z tej próżnej dyskusji
Może zamiast stawiać straszaki, dostawiać te miliony za 5gr po prostu kupisz wreszcie jakieś akcje? proponuję na spółkę z jero i jerrym załadować ze 2mln akcji iw reszcie będziecie mieli te wymarzone 10gr i będziecie się mogli śmiać święta trójco jak to świetnie kurs przewidzieliście a inni byli głupi? Co wam szkodzi milionerzy? Przecież ma być 15-20-30gr na początek to co tu się czaić i męczyć po tym grosiku?
A dla mnie dzień jak co dzień. Dociśnięcie przed czym? Serio spodziewasz się czegoś po maju? Bo ja tylko kolejnych strat. Co prawda nie wiem skąd 12345 wziął te 4mln na kwartał ale przełomu żadnego nie widzę. Czyżbyś jakieś nadzieje wiązał z raportem bezpieczeństwa? To miał być hit na dzień 31.12.2015 zaraz kwiecień i co? Przedtem rok czasu dokumenty zanosili do rejestracji teraz rok czasu będę badać,przynajmniej dopóki nie ubłagają jakieś sieci o kontrakt, wtedy nagle wszystko da się w tydzień załatwić ale na razie ani widu ani słychu przełomu więc się tak buja grosik w te grosik wewte ale ogólnie południe. Arkusz na S 3x dłuższy niż na K więc wiadomo kto częściej traci cierpliwość. A jak będzie na prawdę tradycyjnie pokaże poniedziałek (któryś)
Cena emisyjna nie może być mniejsza niż nominalna, pytanie kto chciałby dać za tą firmę 10gr? Widzisz jakichś chętnych? Można oczywiście liczyć jak jeden taki, że przecież skoro chcą to podbiją. To tylko 2 mln akcji do skupienia. Tylko pomyślmy logicznie: 1. Jaką podaż przewidujesz na poziomie 0,08, 0,09, 0,1? Ile kasy tak REALNIE trzeba by wyłożyć żeby to 12gr otrzymać a ile zamierzają pozyskać od rynku? Ma to sens? 2. Jak już powiedzmy Kronos wyłoży tę kasę to potem musi zaleźć chętnych na sztucznie zawyżony kurs akcji? Znajdzie? Ilu? 3. Ile firma potrzebuje kasy żeby przetrwać? To oczywiście słodka tajemnica ale przynajmniej wielkość straty znamy. Mnie się to nie sumuje a Tobie? Bez fundamentalnych przesłanek wzrostu nie będzie bo większość z tych nowych nicków to drobni spekulanci, którzy kupili z myślą żeby sprzedawać przy skoku o grosz czy 2. (+30%!), nikt poważny najwyraźniej nie jest tym tematem zainteresowany więc można tu co najwyżej tracić czas na takie groszowe interesy.
Skupienie tych akcji za ''psi pieniądz'' świadczy o tym ,że ktoś zarobi ogromną kasę i to niczym niezasłużoną a winny jest brak koniunktury na gpw no i nieznajomość rynku przez uczestników!!!!