Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,05 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Kwartał 1 dobiega końca

Nie zakładam nowych wątków, jak coś piszę to z sensem, za papier podziękuję, sprzedałem w 2011 roku, tu masz archiwalny wpis, nigdy więcej tego trupa.

Autor: kowal2200 [178.42.86.*]2011-12-30 11:11
Ja również opuściłem pokład, niestety też trochę straciłem na tej "inwestycji" Przestrzegam w inwestowanie tego typu wynalazki, następna będzie "Tetyda"

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=2432639&strona=1

BDW: Czy pamiętacie, że cwaniaczki z BIM mieli pomysły spieniężania nowych biznesów, takich jak firma windykacja krzak Tedyda oraz np. Nutri Pharmax czyli wielka produkcja, ale tylko na papierze z 2011 roku. Chyba KNF ich zapędy pohamował.

2011-07-04 13:17:11
zmiana Nutri Pharmax sp. z.o.o. na Nutri Pharmax SA

Zarząd BIOMAX S.A. informuje, że spółka zależna Emitenta - Nutri Pharmax Sp. z.o.o. zmieniła formę prawną na Spółkę Akcyjną.
Tym samym Nutri Pharmax S.A. rozpoczęła ofertę prywatną , czego finałem będzie planowany na III / IV kwartał tego roku Debiut spółki na NewConnect, a tym samym wprowadzenie jej akcji do ASO.
BIOMAX S.A. zamierza brać czynny udział w ofercie prywatnej spółki zależnej i wspierać ją w pozyskiwaniu kapitału potrzebnego na realizację założeń swojej strategii. Jednym z założeń ma być realizowany przez Nutri pharmax S.A. plan inwestycyjny BIOMAX S.A. polegający na budowie zakładu produkcyjnego w Gościcinie, na co zostanie przeznaczona część środków pozyskanych z oferty prywatnej.
Nutri Pharmax S.A. to dynamicznie rozwijająca się spółka z doświadczeniem w branży spożywczej, specjalizująca się w produkcji suplementów diety i dodatków do żywności. Jej potencjał tworzą: nowoczesna technologia produkcyjna, laboratorium badawcze i najwyższe standardy jakości.
Informację podano, ponieważ zarówno zmiana formy prawnej spółki zależnej Emitenta, jej przyszły Debiut na Giełdzie i pozyskanie środków z oferty prywatnej pozwoli na realizację planów strategicznych BIOMAX S. A. a co za tym idzie potencjalne przychody, które będą miały istotny wpływ na wyniki finansowe i wycenę rynkową Emitenta.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Sytemu Obrotu - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.