;-) dzieki, liczylem na ostrzejsza siekierke ale darowanemu koniowi z zeby sie nie zaglada, Od razu ruch sie na papierze zrobil, sa transakcje czy ktos ma jeszcze watpliwosci ze saper jest tu potrzebny??? Ja nie mam zadnych , prosze pisac czesto i ostro wesolych swiat.
Dnia 2016-03-22 o godz. 16:47 ~armani napisał(a): > ;-) dzieki, liczylem na ostrzejsza siekierke ale darowanemu koniowi z zeby sie nie zaglada, > Od razu ruch sie na papierze zrobil, sa transakcje czy ktos ma jeszcze watpliwosci ze saper jest tu potrzebny??? > Ja nie mam zadnych , prosze pisac czesto i ostro wesolych swiat.
smacznego jajka, po lanym poniedzialku, lany wtorek na awbudzie
Dnia 2016-03-22 o godz. 17:09 ~Wariat napisał(a): > snajper a tobie na te święta życzymy żeby ci Hawe odwiesili i żebys straty na nim odbrobił bo w sumie pocieszny z ciebie ziomek
no szkoda że zawiesili mi krowę, ale w sumie i tak sporo wycisnąlem mleka i chyba to nie ostatnie dojenie
lany wtorek na GPW po Brukselce, awbud zjedzie mocno
W sumie to mnie cieszy, że nie ma tu szalonych wzrostów po 30% dziennie, to kończy się straszną huśtawką i ciężko zachować zimną krew, niech sobie nasz Awbudzik powoli pyrka do góry.
Dnia 2016-03-22 o godz. 17:18 ~gwizdek napisał(a): > W sumie to mnie cieszy, że nie ma tu szalonych wzrostów po 30% dziennie, to kończy się straszną huśtawką i ciężko zachować zimną krew, niech sobie nasz Awbudzik powoli pyrka do góry.