• MSX Autor: ~Inwestor [79.243.47.*]
    Chetnie kupie do 200000 tego smiecia po max.0,10 zl.Po prostu mam gotowke i lubie ryzyko,za 20.tys nie kupie nawet sredniego auta.Dzisiaj zlapalem 7,5 tys.ale potem mi kurs uciekl.Co prawda sam bym nie sprzedawal,ale szanse tutaj sa nikle,a ja lubie ryzyko.Kto z Warszawy,moze sie przejsc do firmy , paniki zadnej tam nie widzialem.Oni wciaz licza na jakis cud, a w gadce to mistrzowie swiata.Moze dalem sie zbalamucic?
  • Re: MSX Autor: ~kkkk [87.105.250.*]
    byłeś i co mają biuro????? przecież mają tylko 1000zł
  • Re: MSX Autor: ~Inwestor [79.243.47.*]
    Ano wynajmuja tam kilkanascie pokoi,ile nie wiem,czynsz chyba placa bo by ich wywalili.Bylo nie bylo w samym centrum,a tam za metr trzeba co najmniej 80 zeta polozyc.
  • Re: MSX Autor: ~kkkk [87.105.250.*]
    i co opowiedzieli jak było w tej Mongoli???? dużo tego zlota wiedzieli ale bajer !!!!!!!!!! czekam na wiadomości zarząd społki MXS jest aresztowany
  • Re: MSX Autor: ~azs [178.43.44.*]
    I ten jeden pracownik etatowy z ostatniego opublikowanego sprawozdania (o ile jeszcze jest) na tych kilkunastu pokojach urzęduje? Podjedź, zobacz, napisz co widziałeś ;)
    Jestem w tej chwili poza Warszawa,jak tylko wroce specjalnie sie tam przejade i napisze wam ile prawdy w tym co tutaj piszecie.
  • Re: MSX Autor: ~taaa [173.224.117.*]
    zapamiętaj oszuści do rozliczenia kasa nie do odzyskania na gieldzie decyzja knf podjęta złodziejom na rękę
    Dlaczego nikt z was nie chce mi sprzedac chociaz po 0,11?Przeciez to bankrut,smiec jak to mowicie.Przeciez ulica ma pare milionow akcji a ja prosze sie tylko o 20tys.A dajcie chociaz 10tys.
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.