• Dematerializacja Autor: ~Akcjonariusz [94.42.42.*]
    2lutego nastapila dematrelizacja alcji spolki advadis i co dalej.
  • Re: Dematerializacja Autor: ~Akcjonariusz [188.146.6.*]
    Halo mro tu jest
  • Re: Dematerializacja Autor: ~broda [146.0.32.*]
    brodowski z rodzinką jeszcze chodzą na wolności ?
  • Re: Dematerializacja Autor: ~armani [70.194.131.*]
    Dematerializacja powiadasz a teraz to handlujesz papierkami z lady sprzedazowej? Z taka wiedza to straty nie dziwia po tej dematerializacji to chyba w inny wymiar akcje sie przeniosa ale to trzeba by Eisteina co sie dzieje z materia po kolejnej dematerializacji.
    Nastepnym razek kup kapuste na tym przynajmniej sie znasz a jak tez nie to kolegi z podworka zapytasz. Jak mowi stare przyslowie ,,gowno chlopu nie zegarek,, w tym wypadku slowo zegarek zamieniamy na akcje.
  • Re: Dematerializacja Autor: ~Alcjonariusz [188.146.6.*]
    Czyli nasze alcje ida do lamusa ?
  • e: Dematerializlacja Autor: ~Akcjonariusz [188.146.4.*]
    A ty amanti. Taki madry tu ludzie potracili majatki i co w chmure po ojda akcje i co z nimi obrarzasz wszystkich akcjonariuszy wszyscy wierzylismy Brodowskiemu a on nas oszukal
  • Re: e: Dematerializlacja Autor: ~Ews [188.146.4.*]
    To moje utopione iles tam pieniedzy w akcje beda wisic na kacie i nie moge go zamknac
  • Re: e: Dematerializlacja Autor: ~armani [70.198.66.*]
    Akcje od momentu wprowadzenia na gielde byly zdematerializowane jak jeszcze bardziej chcesz je zdematerializowac to jakis belkot
  • Re: Dematerializacja Autor: ~Antyinwestorek [193.19.165.*]
    Czy wiecie!
    Czy strata za kupno akcji zostanie wliczona w stratę do podatku?
    za ten rok. Czy w ogóle przepadnie?
    Przynajmniej tyle powinno być, ale nie miałem takiego przypadku i nie wiem.
  • Re: Dematerializacja Autor: ~Akcjonariusz [188.146.4.*]
    Tylko gieldowe staty mozesz odliczyc z gieldy w zadnym przypadku z dzialalnosci i pracy
    Ja tez tak chcialem ale niestety z gieldy nie mozna wiazac dochodow z innych zrodel tylko straty z gieldy
  • Re: Dematerializacja Autor: ~Antyinwestorek [193.19.165.*]
    Tak myślałem, że będę miał w PIT za 2015 ale nie ma i muszę zapłacić trochę większy podatek,
    Nie wiem czy po dematerializacji 2 lutego będzie ta strata wliczona za 2016?
    Nie wiedzą w DM, Nie miałem takiego przypadku, zawsze udawało mi się sprzedać, tutaj niewiele brakło.
    W sumie to niewiele akcji i kasy, ale zawsze to obniżył bym podatek.
    Pozdr.
    W ogole to jest wszysto zawieszone konto trzeba trzymac a odpowiedzi jakielkownej brak. Dzwonilem do syndyka odpowiedz to tajemnica a my co ile jeszcze bedziemy zyc w niepewnosci co z naszymi akcjami i pieniedzmy a tak w ogole to nie jestem zlosliwa ale to co zrobil Brodowski to niech sie w piekle smazy za krzywde ludzka
  • Re: Dematerializacja Autor: ~xxx [46.169.113.*]
    A masz jeszcze te akcje ?
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.