Dematerializacja powiadasz a teraz to handlujesz papierkami z lady sprzedazowej? Z taka wiedza to straty nie dziwia po tej dematerializacji to chyba w inny wymiar akcje sie przeniosa ale to trzeba by Eisteina co sie dzieje z materia po kolejnej dematerializacji. Nastepnym razek kup kapuste na tym przynajmniej sie znasz a jak tez nie to kolegi z podworka zapytasz. Jak mowi stare przyslowie ,,gowno chlopu nie zegarek,, w tym wypadku slowo zegarek zamieniamy na akcje.
A ty amanti. Taki madry tu ludzie potracili majatki i co w chmure po ojda akcje i co z nimi obrarzasz wszystkich akcjonariuszy wszyscy wierzylismy Brodowskiemu a on nas oszukal
Czy wiecie! Czy strata za kupno akcji zostanie wliczona w stratę do podatku? za ten rok. Czy w ogóle przepadnie? Przynajmniej tyle powinno być, ale nie miałem takiego przypadku i nie wiem.
Tak myślałem, że będę miał w PIT za 2015 ale nie ma i muszę zapłacić trochę większy podatek, Nie wiem czy po dematerializacji 2 lutego będzie ta strata wliczona za 2016? Nie wiedzą w DM, Nie miałem takiego przypadku, zawsze udawało mi się sprzedać, tutaj niewiele brakło. W sumie to niewiele akcji i kasy, ale zawsze to obniżył bym podatek. Pozdr.
W ogole to jest wszysto zawieszone konto trzeba trzymac a odpowiedzi jakielkownej brak. Dzwonilem do syndyka odpowiedz to tajemnica a my co ile jeszcze bedziemy zyc w niepewnosci co z naszymi akcjami i pieniedzmy a tak w ogole to nie jestem zlosliwa ale to co zrobil Brodowski to niech sie w piekle smazy za krzywde ludzka