• Innym zalecał KUPNO JSW i 16 zł, a sam sprzedał w panice... Autor: ~AT-kolorowego-wiatra [81.190.148.*]
    kolorowy-wiatr wyl na cale forum jak opętany o 16 zl i pisał by kupować bez względu na to czy rośnie czy spada bo został przebity overbalance, a jak się zaraz po tym zaczęło walić to sam po cichu sprzedał w panice i dopiero w nocy o tym napisał twierdząc, że teraz JSW zaliczy nowe historyczne dno.
    To taka farsa że nawet nie zasługuje na komentarz.

1.
    Dnia 2016-02-09 o godz. 09:26 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Mamy 9 lutego,...
    > Ja natomiast dzisiaj chciałbym napisać kilka zdań na temat ,,formacji,, Rozstanie kochanków,,
    > ... jest wybicie overbalance, które jak wiemy nastąpiło wczoraj.
    > Chodzi w tym wszystkim o to, że przez ostatnie miesiące rynek jako całość i JSW jako spółka stanowili nierozerwalną parę razem podążając w jednym słusznie obranym kierunku. Teraz to się może zmienić i rynek dalej pozostanie w bessie, gdy tymczasem JSW zupełnie przestanie reagować na to co się będzie dookoła niej działo i podąży do góry pokazując rynkowi środkowy palec a nam sprawiając radość mini hossą, która to do końca kwietnia powinna osiągnąć poziom co najmniej 16 zeta.
    >... Napisałem w tym wątku, że spodziewam się tu formacji Wąskiej Wysokiej Flagi i całkowicie to podtrzymuje.
    > Dla tych co do mnie e-maile piszą bezpośrednio, czytają forum a nie chcą uczestniczyć w tych przepychankach, powiem jedynie, zbiorczo odpowiadając na wasze pytania ,,czy już sprzedawać,,
    > Przybić nogi do podłogi a dłonie do blatu stołu. Podnosić stop lossa i trzymać się od klawiatury laptopa z daleka.
    > kolorowy wiatr
    > bez wątpienia jeden z najlepszych analityków technicznych na forum Bankiera

https://www.bankier.pl/forum/temat_rozstanie-kochankow,19659067.html

2.
    Nowy wątek 9 lutego 
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*] 2016-02-09 23:57  
    Rynek zrobił mi psikusa i zmusił do sprzedawania akcji.
    ...Mam dla was jeszcze jedną niespodziankę, a mianowicie jednego możecie być pewni, że po czymś takim, kiedy rynek nie zachowuje się w sposób przeze mnie przewidziany, analizuję to co się stało i szukam rozwiązania.
    ...Wiec co zrobić może ?
    Zapewne zwoła na naradę trzech wodzów indiańskich, niech powiedzą, co się stanie.
    Ja ich wysłuchałem i wiem, że akcje JSW ustanowią nowe historyczne dno, a to już bardzo ważna wiadomość dla inwestorów.
    Następnie rynek zachowa się zgodnie z moimi wcześniejszymi założeniami.
    No to do jutra, jutro też jest dzień
    kolorowy wiatr
  • Re: Innym zalecał KUPNO JSW i 16 zł, a sam sprzedał w panice... Autor: ~a-po-tym [81.190.148.*]
    kolorowy sprzedał (pomimo, że innym radził trzymać i dokupować) i po tym napisał, że na JSW znów będzie HISTORYCZNE DNO ... ... i co? 
    Następnego dnia zaczęło rosnąć to on znów kupił i ... znów zmienił zdanie, twierdząc, że teraz będzie jednak rosło!!! - hahaha

Czekamy na następne kabaretowe ruchy mistrzu farsy i obłudy.
    Dzieci w przedszkolu by się na ten twój krasomówczy BELKOT nie nabrały :)
    PRAWDA jest JEDNA, a ty toniesz w tym własnym NONSENSOWNYM matactwie ...

.

Re: do OSTRZYŻONEGO kolorowego-wiatra - pokazli ci środkowy palec : ) 
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2016-02-11 17:01
    ...Mamy dzisiaj 11 lutego czwartek.
    Kończy się sesja, a ja powolutku, aby nie podnieść kursu, bo obroty były niewielkie, odkupowałem sobie znowu akcje JSW.
    W pewnym momencie wystrzeliły w górę, bo ktoś się do mnie przyłączył.
    Tak jak wspomniałem korektę wywołała formacja ,,Trzech Indian,,
    Rynek jako całość również pokazuje wzmocnienie. Widać to na Aliorze, Orange, i innych spółkach, chociaż nie jest to zauważalne dla kogoś, kto nie ma doświadczenia....
    kolorowy wiatr
  • Re: Innym zalecał KUPNO JSW i 16 zł, a sam sprzedał w panice... Autor: ~harmonia [81.190.148.*]
    Uwaga ludzie ja nie wytrzymam - hahaha
    kolorowy napisał ,ze sprzedał i to jak się domagał by moderator nie usowal jego wpisu, a tu wywaliło do góry i ta jak !!! : )
    Pierwszy wpis, że sprzedał był o godz 10,38 : )
    Gratuluję wyczucia mistrzu - hahahahaha
    A jakie super te twoje AT - hahahahaha
    Zamiast formacji harmoniczej to ty sobie HARMONIĘ kup to będzie lepszy pożytek - hahaha
    .

Dnia 2016-02-12 o godz. 10:56 kolorowy-wiatr napisał(a):
    ...> Dopiero co, zaledwie kilka minut temu, umieściłem tu wpis, że wczoraj kupione akcje właśnie sprzedałem, bo spodziewam się formacji harmonicznej, a już ktoś ten wpis skasował.
    > Tak jest niestety często, a potem co poniektórzy wypisują o mnie brednie !
    > bo nawet im się nie chce sprawdzić jaki był kurs w dniu kiedy napisałem kupuj.
    > To ja ci powiem. Wszystkie akcje kupowałem poniżej 9 zeta i sprzedałem ze sporym zyskiem.
    > Wczoraj odkupiłem a dzisiaj ponownie sprzedałem i już nie mam nic !
    >
    > kolorowy wiatr
    > a ty moderatorze nie daj się wykorzystywać i nie kasuj wpisów w których są wyłącznie treści merytoryczne.
    > Czytaj co masz skasować !

https://www.bankier.pl/forum/temat_wiadomosc-usunieta-przez-moderatora,19701507.html
  • Re: Innym zalecał KUPNO JSW i 16 zł, a sam sprzedał w panice... Autor: ~antychodzik [178.37.163.*]
    Tym razem wsadził d na PGNiG i kadzi , jakiś przyd-pas epigon mu wtóruje , co za żałosny widok ...
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.